הגם אתה, אורי?

polyethylene

New member
לכל המתגייסים והמתגייסות...

תעשו לי סדר בכאוס הקטן ששורר בראשי בימים אלו. מי מתגייס ומתי (תאריך) ?

naps

New member
אני

יום חמישי הקרוב (25.7) חוזר לצבא אחרי שלושה חודשים בבית... בהצלחה לי

naps

New member
../images/Emo26.gif הגם אתה, אורי? ../images/Emo36.gif

כן, גם אני חוזר לשורות צבא ההגנה לישראל ונפרד מכם. זה יקרה ביום חמישי הקרוב... שיבואו על כולכם ימים טובים. תעשו חיים ושיהיה לכם קל. ביאסתם אותי עם השירים החדשים שלא יהיה לי עכשיו זמן להוריד
אבל אני אחיה...
ביי אנשימים.

In Limbo

New member
גם אני להפרד ../images/Emo140.gif

אני לא חוזרת, כי עדיין לא הלכתי.. אני מתגייסת מחר (7 וחצי בבקו"ם! מישהו רוצה לבוא?) אז רציתי להגיד ל כ ו ל כ ם להתראות, אבל לא לגמרי כי אני אחזור לפה (כשאני אחזור בסופשבוע´ים הביתה). אני צריכה ללכת להתחיל להעביר דיסקים למינידיסק
ביי לכולם רעות.

polyethylene

New member
לכל הירוקים / חאקי למיניהם/ן...

איחולי שירות נעים וזריז, הרבה על הצבא אני לא יודעת כי לא התגייסתי, אבל אני מקווה שזה יעבור כמה שיותר מהר, ושתראו לכל החיילים שאוהבים לשמוע "אבי ביטר וחברים" מוסיקה אמיתית מהי... תבואו לבקר בגימלים, חמשושים ובכלל... |מצדיעה לכולם|
"הקצה"

לכל המתגייסים ומתגייסות

שיהיה הרבה בהצלחה!!! תפיקו מהצבא את המיטב, ויש הרבה מה להפיק, אפילו במקומות מסריחים, באמת, אני יודע, הייתי במקומות ותפקידים מאד מסריחים. *עושה מילואים עוד מעט* playing - there there

power play

New member
תחזית לעתיד

מחר יהיה חם וחאקי.. וגם למחרת וכך הלאה.. בהצלחה..תשאירו קצת כיף גם בשבילי (חה חה חה) אם זה מנחם אותך גם לי לא יהיו בקרוב את השירים החדשים. בהצלחה לכולם שירות נעים (אל תכוונו את הקנה לאנשים הלא נכונים וזה:) תודיעו לנו איך הולך לפעמים,ביי...

power play

New member
עכשיו נזכרתי שזה יותר זית כזה..

זה הצבע הראשון שקפץ לראש מסיבה מסוימת..

למעלה