הדבר הכי ענק בעולם.

../images/Emo26.gifהדבר הכי ענק בעולם.../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

פשוט לקרוא ולהיקרע. יורי - במיוחד בשבילך.
http://www.clockwork-harlequin.net/harry_potter/smut.html והנה כמה שולתים - רגע, לפני הציטוטים האדירים, לידע כללי - זה הכל מהספר החמישי, אבל אין בזה ממש ספוילרים. כאילו, זה בסך הכל משפטים חולניים מהמוח הסוטה ביותר של ג'קר.
היה אחד שהיה טיפה ספוילרי, והוצאתי אותו. זה הכל. אז הנה - תהנו.

"He and all the other Weasleys froze on the threshold, gazing at the scene in front of them, which was also suspended in mid-action, both Sirius and Snape looking toward the door with their wands pointing into each other's faces and Harry immobile between them..." (521) "Panting, Harry fell forwards over the hydrangea bush, straightened up and stared around. There were several faces peering trough various nearby windows. Harry stuffed his wand hastily back into his jeans and tried to look innocent." (10) "That was me," he said. "I was slashed..." (289, UK edition) Harry snorted. He walked around the room again, looking anywhere but at Ron and Hermione. "So what have you two been doing if you're not allowed in meetings?" he demanded. "You said you'd been busy." (68) "He bit hard on his pillow, to stop himself from making a noise." (518) "What did he do to you, Diddy?" Aunt Pentunia said in a quavering voice, now sponging sick from the front of Dudley's leather jacket. "Was it-- was it you-know-what, darling? Did he use-- his thing?" (26) "What d'you mean, I'm not brave in bed?" said Harry, completely nonplussed. (14) "I heard you last night," said Dudley breathlessly. "Talking in your sleep. Moaning." (15) "You two just Apparated on my knees!" "Yeah, well, it's harder in the dark --" (97) "There was a groan of bedsprings, and Harry's mattress descended a few inches as George sat down near his feet. "So, got there yet?" said George eagerly. (100) "...screwing up her eyes each time with the same pained expression she had worn back in Harry's bedroom." (85) "Or any part of your body, really, we're not fussy where we stick this." (343) "...when it appears, it is always equipped for the seeker's needs. Dobby has used it, sir," said the elf, dropping his voice and looking guilty, "when Winky has been very drunk." (387) "Well, we'll soon find out, won't we?" said Snape smoothly. "Wand out, Potter." Harry moved into his usual position... (638) "But whether James really did take off Snape's pants, Harry never found out." (649) "...did things with a wand I've never seen before..." (711) והאהוב עליי: Ha ha ha, Harry, look at it--" said Ron, watching it disgorge its gaudy innards. "Harry, come and touch it, bet it's weird--"..."Harry, look what's happen--no--no, I don't like it--no, stop--stop--" (798)​
*על הריצפה*

אני מקווה שכולם... ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

פה יודעים את המשמעות האחרת של Wand...? כי אם לא, פשוט לא תבינו חצי.

PopPy

New member
הקטע המפחיד הוא שאני זוכרת

בדיוק מאיפה לקח כל ציטוט!

Ophel McNeil

New member
LOLOL!!! + האהוב עליי. ../images/Emo28.gif

ענק, כל כך ענק. הורג איך לאנשים יש מוח מספיק חולה כדי לקרוא משפט בהקשר אחד, ולפרש אותו שונה לחלוטין. הציטוט האהוב עליי הוא דווקא מסוף הספר השלישי. מדובר בקטע קורע עד דמעות. מכיוון שיש לי רק את הגרסה האנגלית של הספר, אז אני מתרגמת לעברית את הפסקה, אבל לא שיניתי כלום - ככה זה בדיוק מופיע (חוץ מאות אחת): .... "פרופסור לופין," הארי הפריע בקול רם, "מה קורה - ?" אבל הוא מעולם לא סיים את השאלה, מכיוון מה שהוא ראה גרם לקולו לגווע בגרונו. לופין הנמיך את השרביט שלו. שניה אחר כך הוא היה הלך אל בלאק, תפס בידו, הרים אותו למעלה ככה שקרושקנס נפל על הרצפה, וחיבק את בלאק כמו אח. הארי הרגיש כאילו הקיבה שלו מתהפכת. "אני לא מאמינה לזה!" הרמיוני צרחה. לופין עזב את בלאק ופנה אליה. היא הרימה את עצמה מהרצפה, והצביעה על לופין, עם עיניים פקוחות לרווחה. "אתה - אתה -" "הרמיוני - " " - אתה והוא!" "הרמיוני, הרגעי - " "אני לא סיפרתי לאף אחד!" הרמיוני צעקה, "אני חיפיתי עליך!" "הרמיוני, תקשיבי לי, בבקשה!" לופין צעק. "אני יכול להסביר - " הארי יכל להרגיש שהוא רועד, לא מפחד, אלא מגל חדש של זעם. "אני בטחתי בך," הוא צעק על לופין, לא שולט בקולו, "וכל הזמן הזה היית (ה)חבר שלו!"

Kryptonite

New member
הספר השלישי הוא אכן הסלאשי../images/Emo168.gif

ביותר. הינה כמה מהציטוטים האהובים עליי ^^ - הדלת נפתחה, וסנייפ נכנס בה. הוא נשא בידו גביע מהביל, ונעצר כשראה את הארי, מצר את עיניו השחורות. "אה, סוורוס," אמר לופין בחיוך. "תודה רבה לך, תוכל להשאיר את זה שם על השולחן?" סנייפ הניח את הגביע המהביל, ועיניו שוטטו בין הארי ללופין. "הרגע הראיתי להארי את ה"גרינדלו שלי," אמר לופין בנועם, והצביע על ה"אקוורים". "מרתק," אמר סנייפ, מבלי ל*הסתכל*. כדי שתשתה את זה מיד, לופין." "כן כן, כך אעשה," אמר לופין "הכנתי קדרה מלאה," המשיך סנייפ, "אם תזדקק ל*עוד*." "כנראה שאקח *עוד* מחר בערב. תודה רבה לך, סוורוס. ------------------------- הוא משך לאחור את החבל על צווארו של בקביק, ושר אותו לצידה השני של ה*רצועה* שלו, כמו מושכות. "מוכנה?" לחש להרמיוני. "כדי שתחזיקי בי חזק - " הוא נעץ את *עקביו* בצידי גופו של בקביק. בקביק המריא מעלה באוויר הלילה. הארי הידק את בירכיו לצלעותיו, והרגיש איך הכנפיים האדירות מרוממות מתחתם. הרמיוני החזיקה *חזק מאוד* במותניו של הארי; הוא שמע אותה ממלמלת "אוי לא- זה לא מוצא חן בעיני - אוי, זה ממש לא מוצא חן בעיני - " אני אוסיף עוד בהמשך...^^

Ophel McNeil

New member
ועוד לא התחלנו לדבר על ../images/Emo28.gif

הסניץ' הנכסף, מפת המשוטטים ומשחק הקווידיץ' (שאם זה לא מטאפורה לאורגיה המונית, אני נעליים).

Kryptonite

New member
L../images/Emo6.gifL../images/Emo168.gif

"זה עתה הצלתי את חייך, היית צריך לרדת על הברכיים ולהודות לי!" ROFOL!!! ומי שלא יודע, זה סנייפ אומר את זה להארי בצריף המצווח בסוף הספר השלישי. יש גם את כנפיו של ההיפוגריף התנופפו משני עבריו והתנגשו שוב ושוב ברגליו, הוא הרגיש שהוא עומד ליפול בכל רגע; הנוצות המבריקות החליקו בין אצבעותיו, אך הוא לא העז לתפוס חזק יותר; במקום התעופה החלקה של הנימבוס 2000 שלו, הוא חש שהוא מתנדנד לפנים ולאחור בהתאם לעליה ולשקיעה של אחורי ההיפוגריף. o_O

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif

אני מכירה את זה.
אבל זה פשוט מצחיק בכל פעם מחדש.

HuGo Hell

New member
LOL../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo1.gif

למעלה