הודו-ניו זילנד, שילוב

revitm

New member
../images/Emo26.gif הודו-ניו זילנד, שילוב ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אלוהה פורום יקר
יש לי זוג חברים ישראלים מאוד טובים שירדו את הארץ לטובת ניו זילנד ומזה מספר ימים אני מתחבטת בשאלה, האם כדאי לשלב עם הטיול להודו, את ניו זילנד המדהימה
... אני תקווה שאתם תוכלו לעזור/ לייעץ בעניין ... מן הסתם גם לבקר וגם לראות עוד מדינה יפה ... אני
טסה עם אל-על ב 22/7, או ב-26/7 (עוד לא החלטתי סופית) להודו, בדקתי ככל האפשר, אבל אומנם לאל-על יש טיסות לניו זילנד, אבל אין להם עצירות בהודו... מבאס ... מה גם, שהכרטיס מאוד, מאוד יקררר ... 1,550 דולר
חשבתי לנסות להגיע לאוקלנד (ניו זילנד) עצמאית, איכשהו דרך הודו ... השאלה היא מהי הדרך הכי טובה (ולא יקרה) להגיע לשם למספר ימים, והופ חזרה להודו ומשם הביתה, וכמובן שאלת השאלות ... אם כדאי
אני אפילו לא יודעת אם צריך אשרת כניסה ...
בחיסונים
אני יודעת שאין צורך
, כי היום קיבלתי השלמה של צהבתa ... ועל הדרך שאלתי
החבר הטוב בהודו בירר ומסר לי שזו עלות של כ 3,300 ש"ח עם סינגפור איירליינס ... רק שהוא לא בטוח אם מדובר בכיוון אחד או הלוך-שוב ...
כמובן שכל מידע שתוכלו לספק לי בעניין, יעזור

aviron

New member
הודו../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifניו-זילנד

את יודעת מה המרחק בשעות-טיסה בין הודו לניו-זילנד? הרבה-הרבה-הרבה יותר מאשר מישראל להודו, הרבה יותר מפי 2. משהו כמו 12 שעות - מהודו. וצריך לעהור קודם דרך אוסטרליה. ואם כבר עוברים דרך אוסטרליה - אז זה שטות שלא לטייל בה.ואז צריך גם ויזה, וכסף, וזמן. את ניו-זילנד לא "משלבים" עם הודו. זה כאילו שאלת: "אני נוסעת לפריס, צרפת. האם כדאי לשלב את איי-האואיי?" את נפאל משלבים עם הודו. לא את ניו-זילנד. לניו-זילנד נוסעים בשילב עם אוסטרליה. ואל-על לא טסה לניו-זילנד, גם לא לאוסטרליה ואפילו לא לסינגפור. הכי רחוק בכוון - בנגקוק. שהיא עדיין מאד-מאד רחוקה מניו-זילנד. ד"ש מבנגקוק.

revitm

New member
../images/Emo26.gif מקפיצה ../images/Emo36.gif

מ ק פ י צ ה עוד תשובות יתקבלו בברכה

עמית22

New member
שאלה קשה

אז קודם כל, כמו שאווירון אמר, לאל על אין טיסות ישירות לניו זילנד (בכלל, אין מישראל שום טיסה ישירה לדרום פאסיפיק, כל הדילים כוללים טיסות המשך). לא נראה לי שיש דרך לא יקרה להגיע מהודו לנ"ז למס' ימים. למה כל כך קצת? את רוצה רק לבקר אותם על הדרך? (כי אם כן אז כמו שאוירון כתב, זה לא כל כך קרוב!) הסכום נראה לי גבוה לכיוון אחד, אבל מצד שני אין לי מושג מה טווחי המחירים של חברת התעופה מס' 1 בעולם...

gogefen

New member
אני עשיתי טיול כזה...

אבל במסגרת של טיול סובב עולם, שבו יצאתי מצד אחד של ישראל וחזרתי מן הצד השני. מחיר הכרטיס היה בזמנו כ 1900$ פתוח לשנה. הטיסה היא מבנגקוק לאוסטרליה וקונקשן לנ"ז. מדובר בטיסה ארוכה ומעייפת. לא מעשי ולא כלכלי לטוס לשם בשביל מס' ימים, לא תספיקו כלום. בכל מקרה, אם תחליטו שאתם לא מוותרים על נ"ז- לא משתלם לחזור לבנגקוק. לקראת סוף הטיול טוסו לנ"ז ומשם לארץ.

למעלה