הודעה, חשובה אולי

Drorrrrrr

New member
../images/Emo26.gif הודעה, חשובה אולי ../images/Emo36.gif

אחרי כמעט ארבעה חודשים שאני גולש פה, מנהל פה, כותב ומנסה להחיות פה משהו, החלטתי לעזוב את הניהול. נכשלתי בתפקידי. הקמתי קהילה נחמדה למדי, אבל קטנה למדי, שלא מצליחה לתפקד כקהילה, וכאן התפקיד שלי לא בוצע. דווקא חשבתי שיילך טוב, ההתחלה הייתה צולעת, היו שבועות טובים, ובחודש האחרון זה הפך לרע. אני לא רוצה להמשיך לנהל ככה את הקהילה. "לנהל" נשמע מצחיק, במיוחד שהפעם האחרונה שמחקתי הייתה בטח לפני חודשיים. היה לי נחמד פה, המון. אתם אנשים טובים, אחד אחד, אני לא אתחיל להזכיר שמות [זה לא שאנחנו עשרות, פשוט מפחד לשכוח]. קיוויתי ליצור פה משהו, שלא הלך מי יודע מה. לא יודע מה דורותי יחליט, לא יצא לי לדבר איתו לעומק בעניין, אבל מקווה שהוא יחליט את ההחלטה הנכונה. אם הוא גם יעזוב, אני מאמין שהפורום יסגר או יחפשו מנהל חדש, אז אתם מוזמנים גם להציע את מועמדותכם ולהראות מה יש לכם. אני אשאר פה, לקרוא, לכתוב, שטויות בעיקר. ההכחלה שלי תרד תוך מספר ימים, או שעות, תלוי בהנהלתה. שיהיה רק טוב, ותודה לכולם
+
דרור |הרצל|.

nowhere woman

New member
חבל באמת../images/Emo4.gif

הקהילה הזו לא ממש שוקקת חיים, או מצליחה וחבל. בכל מקרה מה שעשית- עשית טוב. טוב שאתה לא עוזב את הפורום לגמריי, אלא רק את הניהול. תודה לך
נעמה

דיתוּש

New member
מה לעשות...

ככה זה עם להקות חדשות... אין כ"כ על מה לדבר, וגם אין הרבה אנשים... אבל דרור, תודה תמיד. היית אחלה מנהל. באמת

edlessme

New member
גם אתה??? אוף...

כל הפורומים מאבדים את המנהלים שלהם לאחרונה... לא נורא חבוב.. אוהבים אותך בכל אופן..

Drorrrrrr

New member
אני אהיה עדיין השותף הרוחני שלך ../images/Emo6.gif

כאפרעעעעעעעעעע

למעלה