הודעה חשובה: כרטיסים ליהודים

../images/Emo26.gifהודעה חשובה: כרטיסים ליהודים../images/Emo36.gif

מכירת הכרטיסים שהייתה אמורה להיות ברדיו תסתיים בעוד כ-שעה וחצי!!! אז לכל אלו שלא קנו עדיין כרטיס טוסו לקנות כרטיס ומהר.... ואלו שלא יספיקו לקנות כרטיסים...היום.. אז הנה מספר של מוכרת כרטיסים..(מס´ הכרטיסים מוגבל!!!!!!!!!!) שמה נעמה גינזבורג: 887 956- 053 ושוב אני מזכירה לכולם: הכרטיסים אוזלים...ומס´ הכרטיסים מוגבל!!!!!!!!!!

ועוד קצת היהודים..

לכל אלה שצריכים להכיר את הלהקה.. להשלים חומר.. תווים של השירים.. מילות השירים וכל דבר אפשרי על היהודים... הנה האתר הרישמי של היהודים: http://www.hayehudim.com/

DreamS_HunteR

New member
הייתי אמור לבוא גם ../images/Emo10.gif

אבל דוד שלי לא הולך, אז אני לא הולך גם

matan sh

New member
קצת מאוחר אבל...

שרין, אני יודע שאין יותר מכירת כרטיסים אבל תהיה אפשרות לרכוש שם כרטיסים?? (אני יודע ששם זה יעלה 90 ש"ח)...אגב, ההופעה ביטבתה, נכון?? ואין הסעות, נכון?? (אם אחי נשאר לשבת אז אני אלך (ואם ישארו כרטיסים...)...קיצר, שירן- תגיבי

ושוב צר לי...

אין כרטיסים בשום מקום!!! הייתי צריכה ללכת ולחפש בכול העיר עד שמצאתי 2 כרטיסים אומללים........ נגמר לחלוטין וגם אין מכירה במקום. חבל.....

לפי מה שידוע לי....

היהודים מגיעים ליוטבתה... כרטיסים תוכלו למצוא אצל נעמה גינזבורג בטלפון הנ"ל.. וזה מידע מבפנים.. אז נופר עם כל הכבוד..אני אוהבת אותך וזה אבל אני יודעת קצת יותר... בלי לפגוע...

טוב שירן המלכה

אני הלכתי לחפש היום... אבל אם את אומרת שאת יודעת יותר.. מי אני שאני יתווכח? i´m a.... slave.. 4 u...

matan sh

New member
יש הסעות???../images/Emo2.gif

שירןןןןן!!!!!!!!!!!!!! למה לא אמרת לי????? בהתחלה היו הסעות, אח"כ אין ועכשיו יש????? רק בגלל זה לא קניתי כרטיס..!!!!!!!!!!!!!

שואקה

New member
א-נ-ש-י-ם

מישהו מוכן להגיד לי כבר אם יש או אין הסעות??????? וברצינות בבקשה כי יש פה אנשים על קוצים בשביל ההופעה הזו.

להלן הפרטים...

יש הסעות ב 21:00 מבית חולים יוספטל.. יש כרטיסים אצל נעמה גינזבורג... היא מוכרת היום תוכלו למצוא אותה בעיר... טלפון לבירורים.. פרטים.. 887 956 053 תהנו..

למעלה