הודעה לגולשים R7 משודר באינטרנט

4Z7GBA

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gifעידכונים בפורום../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo13.gif

נוספו עוד קישורים בקישורי הפורום בקטגוריה טאגליינס נוספו תמונות לאלבומי הפורום לאלבום האגודה להזכירכם הנכם יותר ממוזמנים להעלות מאמרים למאמרי הפורום או להוסיף תמונות משלכם לאלבומים

4Z7GBA

New member
../images/Emo26.gifהודעה לגולשים R7 משודר באינטרנט../images/Emo36.gif

קודם כל חג שמח לכולם לכל המעוניינים לישמוע את מימסר תל אביב בכל רגע נתון ולהיתרשם מהתחביב או להבין על מה מדובר מוזמנים לילחוץ על הלינק ChatTV בחלק העליון של הפורום מעל השם של המנהלים ולהיכנס להאזין מי שלא רואה או שומע שילחץ על F5 {ישנה בעיה להיתחבר אם פיירפוקס}

יפה!

תגיד, אין לו יציאת אוזניות שיתחברו לכניסת הכרטיס קול במחשב שכך לא נפריע ליושבי הבית? (או שזה כבר כך?) מיזם יפה. אולי יש עוד ערוצים מעניינים?

4Z7GBA

New member
זה אכן מחובר מיציאת האוזניות ל....

.כניסת המיקרופון של המחשב

אם פעם

תרצה לשדר את זה ב-STREAM (שאנשים פותחים WINAMP או MEDIA PLAYER כדי להאזין) דבא איתי. אפשר גם ע"י עוד כרטיסי קול במחשב לשדר עוד ערוצים.

4Z7GBA

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

גם עכשיו אפשר לעשות את זה הבעיה היא בגלל רוחב פס ברגע יהיו הרבה אנשים זה יחנק ויפסיק לעבוד היתרון של הצ'אט הוא יושב על שרתים של תפוז ויש להם רוחב פס הרבה יותר גדול אז יותר אנשים יכולים להיתחבר בלי לחנוק את זה

כן

אני מתכוון לשרת שמושך את השידור מהמחשב שלך ומפיץ אותו עם רוחב פס יותר גדול. השרת הוא ShoutCast ואתה יכול לנגן אותו עם ווינאמפ, מדיה פלייר, או ריאל פלייר ע"י קישור. פחות מסורבל, יותר אמין ומקצועי (ואני לא אומר שהצ'ט של תפוז הוא לא פתרון נחמד)

4Z7GBA

New member

יש לל אולי לינק לאתר הזה עוד פרטים איך זה עובד

4Z7GBA

New member
../images/Emo124.gifנכון לעכשיו השידור של R7 מנותק../images/Emo36.gif

בגלל בעיה ברגע שאני יסדר את זה השידור יחזור

4z5ca

New member
גם הפעם - "חובבי הרדיו כבר עשו זאת לפני...."

מדהים איך כל "חידוש טכנולוגי" שצץ באינטרנט היום כשרות מסחרי - חובבי הרדיו כבר שכחו מזמן איך מתקינים אותו. את ממסר חיפה כבר חיברנו לשרת האגודה לשידור אינטנרט LIVE לפני מאה שנה בערך.... טוב קצת הגזמתי אבל זה היה השרת שישב בנטוויז'ן לפני השרת באקטקום. 5 ? 7 שנים ? לא זוכר. השתמשנו REAL AUDIO SERVER עם הזנה ממחשב אישי אם אני לא טועה הוא גם התחבר ב WLAN אז זה היה אלחוטי... "מפצח האגוזים" המפורסם ( פינצ'וק, מותר כבר לספר?
) גם כלל העברת שידורים של R7 משם לפה וחזרה על האינטרנט ועוד ועוד פרוייקטים של חובבי רדיו כאלו ואחרים.
בכל מקרה כל הכבוד על היוזמה עכשיו אנחנו רוצים גם אות ווידאו מהמצלמה הסמויה בחדר הישיבות של האגודה לטובת הכלל !!!!
תדהר 4Z5CA אגודת חובבי הרדיו בישראל

4Z7GBA

New member

נכון לעכשיו קיימת תקלה ב ADSL כבר יותר משבוע זה מה שמשבש את השידור {השרת כל הזמן מיתנתק}

4Z7GBA

New member

כל עוד יש תקלה ב ADSL שום דבר לא יעבוד אני נימצא אם חבילה של 5 מגה {בשביל 7 מחשבים} בפועל זה אפילו לא חצי מגה ככה שאין מה לדבר בכלל על upload טוב לשידור אפילו ליגלוש בקושי אפשר

למעלה