הודעה לכל חברי הפורום

../images/Emo26.gifהודעה לכל חברי הפורום ../images/Emo36.gif

שלום לכולם, אחרי תקופה ארוכה של התלבטויות, הגעתי אתמול להחלטה שאני לא יכול להמשיך לתפקד כמנהל פורום מרוצי אופני כביש. בחודש יולי לקחתי על עצמי את המשימה, לנהל את הפורום החדש בקהילת האופניים של תפוז, פורום שעיקרו להוות בית זמני לכל חובבי הטור דה פראנס, בית בו הם יוכלו לקבל מידע על הטור, ויוכלו למצוא אנשים נוספים שנהנים מחוויות הטור דה פראנס. בעקבות הצלחת הפורום במהלך הטור דה פראנס, הוחלט על המשכת קיומו של הפורום, והפורום הפך להיות הבית הרשמי של חובבי מרוצי הכביש: באולימפיאדת אתונה, במרוצי גביע העולם, בוואלטה ובמהלך אליפות העולם בורונה. כאשר אני לקחתי על עצמי את משימת ניהול הפורום, עשיתי זאת בעיקר מתוך הרצון שלי לשתף אחרים באהבה שלי למרוצי אופניים, בתקווה שאולי בזכות עזרתי (ועזרת החברים הקבועים של הפורום) אולי נוכל לגרום לאנשים נוספים ל"התמכר" לעניין. ואולי אפילו בזכות העניין שמרוצי אופניים יגרמו להם, אולי נראה גם אנשים נוספים מתחילים לרכב על אופניים בכבישי ובשבילי ישראל. לצערי בתקופה האחרונה התגלו מספר חילוקי דעות על הדרך בו הפורום אמור להיות מנוהל, חילוקי דעות ביני לבין אחד המנהלים הבכירים של הקהילה. אני חייב להדגיש, שחילוקי הדעות בינינו אינם אישיים, אלא מבוססים אך ורק על הבדלים באופן שבו אנחנו חושבים, שהפורום אמור להיראות ולתפקד. למרות שאני מפסיק לתפקד כמנהל הפורום, אני לא נוטש את הפורום. האהבה שלי למרוצי אופניים לא נעלמה, ואני עדיין חושב שהפורום הוא המקום הטוב ביותר לאוהבים מרוצי אופניים. זה המקום בו ניתן למצוא את המספר הרב ביותר של אנשים, שאוהבים את הנושא ומבינים בנושא. אני מקווה שעזיבתי לא תפגע בהמשך הפעילות של הפורום, ואני רוצה להגיד תודה למספר רב של אנשים, אנשים שלמרות שאת רובם לא פגשתי אף פעם, אני מרגיש שאנחנו מכירים, והיה לי תענוג (ואני מקווה שיהיה לי גם בהמשך) לדון איתם ולדבר איתם על מרוצי אופניים. וכמו כן אני חייב להגיד תודה רבה, לאיציק הופמן, שנתן לי את ההזדמנות לנהל את הפורום. ועזר לי בתחילת הדרך בניהול הפורום, וידע להקשיב גם בימים ולתמוך גם בימים הבעייתיים יותר, ימים בהם אני הרגשתי פגוע מדברים שקרו בפורום, דברים קשים שהופנו ישירות אלי באופן פומבי ובמסרים אישיים. תודה לכולם, בועז שחר

Sybh

New member
תודה, בועז

הצטערתי מאוד לקרוא את ההודעה שלך, מכיוון שהיית מנהל שהפיח רוח חיים בפורום באופן אקטיבי וניתן ללמוד (וגם למדתי) ממך הרבה. לי, מכל מקום, באמת עזרת להתמכר למירוצי הכביש, עד כדי כך שהעניין שלי בכדורגל פחת לאחרונה (דבר שבחיים לא האמנתי שיקרה). תודה לך על שניהלת את הפורום המוצלח הזה מלידתו ועל כך שהעשרת ותמשיך להעשיר אותנו בידע ובבקיאות שלך.

Gspin

New member
חבל

אני סבור כי עשית עבודה מצויינת, והפכת את הפורום הזה לשוקק חיים ומלא אינפורמציה. נקווה שחילוקי הדיעות שנתגלעו ביניכם, אינם אישיים, או שקשורים לויכוחים המנוהלים בפורום. בכל מקרה, תודה רבה!

טיראן מ

New member
../images/Emo51.gif בועז ... ../images/Emo24.gif

מקווה מאוד להמשיך ולראות אותך כאן איתנו לפחות באותה תדירות ובאותו להט.

yossi113

New member
חבל ותודה.

הדרך בה הובלת את הפורום היתה - בעיני - דרך ראויה וסובלנית מאוד. בהצלחה בהמשך.

../images/Emo43.gif פרישת מנהל הפורום

בועז החליט לפרוש מניהול הפורום, אנו מודים לו על ניהול הפורום עד כה ומאחלים הצלחה בהמשך דרכו
המשך גלישה נעימה בפורום תפוז
אנשים

צחי נ

New member
תודה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מבחינתי הפורום החל לפעול קצת לפני הטור והסתיים קצת לפני הוולאטה בדיון שהתנהל פה על מרוצי אופניים בישראל וגלש מהר מאד למלחמות אגו ואיבד הרבה מאוד מהססגוניות ואוירת החג ערב הטור אני מקווה שהפורום יחזור במהרה להתעסק בנושאים שלשמם הוא הוקם ,מרוצי אופנים . נהנתי לקרוא את דבריך גם פה וגם באתר של יאיר אז תשאר בסביבה

../images/Emo51.gif לבועז ולא להתראות../images/Emo24.gif

תודה לבועז על שהרים פורום מדהים תוך זמן קצר, שיצר במו ידיו וזמנו הפנוי מקום לדבר בו על כל היבט של מרוצי הכביש שכולנו אוהבים כל-כך. כמו שכבר אמרתי לו, הוא יזכור את הימים הללו, גם אם לא היו תמיד קלים ונעימים, כימים של יצירה, של בנייה חלוצית ותורמת לקהילת האופניים. כמו כולנו, המנהלים, בועז חטף מימין ומשמאל, מעל גבי הפורום ובמסרים כאלה ואחרים. כמו כולנו הוא התלבט בין פעולות שונות וגישות שונות לניהול הפורום, וכפי שהוא אמר, לעיתים זה לא מסתדר בין כמה מנהלים שכל אחד רואה את הדברים אחרת. אני בטוח שהוא ימשיך לתרום מכשרונו וידיעותיו והפורום ימשיך ויפרח, תוך שחבריו תמיד זוכרים מי הקים אותו. איציק

cipo 1

New member
בועז קודם כל תודה ... אבל גם בקשה

אנה ממך הסר בבקשה את הנחס שהפעלת בכוחך המאגי על יאן אולריך שאולי בכל אופן נראה אותו בצהוב . תודה תודה ושוב תודה ואם אתה מזדמן לאיזור העמקים אתה מוזמן ליצור איתי קשר . עודד

natyh

New member
תודה בועז

למרות חילוקי דעות מסוימים בינינו . תודה

shay jim

New member
תודה .

קודם כל תודה על הניהול המוצלח של הפורום. מקווה שנמשיך ונראה אותך כאן כי באמת תרמת המון והשכלת את כולנו.

חבל בועז...

אבל מכיוון שאנו לא יודעים את הסיבות - יכול רק לומר לך שנראה מהצד כי עשית עבודה טובה, וללא ספק מעניינת - תודה על תרומתך!

levinerez

New member
הבנתי אותך - מפנה זמן לרכיבות יענו

עכשיו תיתן לנו בראש כל מירוץ????????????? מי המאמן החדש שלך????? יש'ך זמן לבוא לאיזה 150 קמ קצרצרים?????????? סאלאמאת ארז

BOB DABOLINA

New member
תודה לך בועז

על עבודה נפלאה שהעשירה את כולנו במהלך החודשים האחרונים!

miko1810

New member
תודה, אבל תגיד, מי יהיה השוטר

המחליף שלך? שמע, עשית עבודה טובה מאוד! ואני אומר זאת כאחד שהתקסח איתך ועם אחרים. תמיד שימשת שוטר בלא משוא פנים, חבל, אבל אני מבין את הסיבות!

ido mazor

New member
ללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!

מאחורי כל פורום מוצלח יש מנהל טוב, בד"כ אדם עם ידע והרבה תשוקה ואהבה לנושא הפורום, ואופי נוח וטוב לבריות. פורום אופניים בשבילי תמיד יהיה איציק, עוד מימי IOL העליזים, עת היינו מעטים אך איכותיים... לפורום TDF/מרוצי אופני כביש (ששמו אולי ישתנה בקרוב?) היה המזל לקבל כאבא רוחני ומעשי את בועז, עם הידע הנרחב על מירוצי אופני כביש ויותר חשוב, עם המון אהבה לעניין. חבל חבל חבל וחבל שבגלל חילוקי דעות מערכת הפורומים מאבדת איש מתאים כל כך לתפקיד כמו בועז. אני מקווה שיימצא תחליף הולם.... ושבועז יישאר חבר תורם בכיר ואהוב בפורום (תישאר תישאר תישאר!) ואסיים בשיר: "למה הלכת ממנו איך עזבת אותנו אנו שואלים כל פעם מחדש מה מה לא עשינו השקנו וקיוונו סתם פתאום עזבת"!

למעלה