הודעות ועוד

Neta558

New member
טופוטי עושים זאת שוב!

הגלידות של טופוטי תמיד היו גן עדן קטן לטבעונים...(גן עדן קטן בצילה של הגלידריה הסיצליאנית) והיום גן העדן הזה התרחב. קסטות וניל עוגיות וקפה! לא טעמתי את הקפה אמנם, אבל הוניל עוגיות פשוט...יאמי! זהו, רציתי לחלוק.

Neta558

New member
../images/Emo142.gif שתי הודעות הנהלה חשובות

(נטע נהנית מהרשמיות שבעניין. פסיכית שכמותה)
לאחרונה הופיעו בפורום הודעות רבות שאינן קשורות לנושא ההודעה הראשית, או כלל לא בנושא הפורום (אף על פי שהכל בעצם באותו הנושא, כי הכל מתקשר להכל
). אני מברכת על הודעות אלה, שצובעות את עולמי, מעשירות את ידיעותי ובסה"כ, גורמות לי לחייך. עם זאת, אבקש לסמן אותן בכותרת כהודעות
כמקובל. כמו כן, יתכן ותמצאו הודעות משוטטות שכאלה משורשרות להודעת
צלוי ללא בשר אחת גדולה וארוכה...
בשרשור האסטרולוגיה שנוצר פרסמו חלק מהכותבים את תאריך יום ההולדת שלהם. ניסיתי לעקוב ולעדכן את המאמר, אך יתכן שפספסתי כמה תאריכים. כל מי שיום ההולדת שלו לא מופיע במאמר בתאריכים מוזמן לשלוח לי או לטלי מסר עם התאריך כדי שנוסיף אותו.
לילה טובסק!

Anathema Device

New member
123 נסיון (ניק חדש)

(לא מצאתי שרשור
- עם המנהלות הסליחה. שרשרו כאוות נפשכן...) היי אני zooti לשעבר. תתרגלו

../images/Emo41.gifפורום מומלצים בתפוז המחודש

גלשתם לכם בהנאה בפורומים השונים ,כתבתם הודעות, הגבתם לכל מיני הודעות או סתם השתוללתם בפורומים. אבל לפתע תפסה אותכם הודעה מהממת , ראיתם הודעה מרגשת, הודעה מצחיקה או סתם הודעה חשובה, והייתם חייבים אבל חייבים לשתף גולשים אחרים בחוויה הזאת. אז יש לנו פיתרון בשבילכם , פורום מומלצים בתפוז , פורום שבו תוכלו לפרסם את ההודעה בין אם היא שלכם או של חברכם או סתם של גולש אחר . הפורום המחודש יוצא במתכונתו החדשה ועם המון רצון לתת לכם במה לפרסום הודעות. אז נצלו את הכלי הנהדר הזה וגם אתם מוזמנים לעיין בהודעות מומלצות של גולשים אחרים. חוויה מובטחת.

Neta558

New member
../images/Emo26.gif סידור מתכוני הפורום

מתכוני הפורום הטבעונים מסודרים ברגעים אלה ממש בכמה קטגוריות לנוחיות המחפשים. אתם מוזמנים להציץ, להכין, לטעום ולספר. ובהזדמנות חגיגית זו (איך כל דבר הופך פה לחגיגי?) נשמח לקבל מתכונים נוספים! וכמובן, אם טעיתי בסיווג המתכון שלכם\יש לכם 75 מתכונים אם רק תפתח קטגוריה של "מתכוני סלרי ודלעת" או סתם משעמם לכם - פנו אלי במסרים. נטע, שמתחילה לחבב את מערכת המסרים של תפוז.

למעלה