הודעות, מודעות, עדכונים

מיחזור בקבוקים ליד בתי"ס

ליד היובל יש מתקן מיחזוק קטן ואסתטי, שהילדים יכולים בבוקר לפני בי"ס להשאיר בו את הבקבוקים של המשפחה, כעידוד למיחזור ברעננה וקידום החינוך הסביבתי של הילדים עצמם. ניר מציע: להציב כזה ליד כל בתיה"ס בעיר. הבטחתי לו להעלות את זה כאן, ומקיימת.

מיד ליד

New member
שוק החלפות בכפר מל"ל 1/9/07

קוראים לי גילי ואני פה , כדי להזמין אתכם לשוק החלפות , חינם , שיערך בשבת הקרובה (1/9/07) ,ברחוב עין חי 49 בכפר מל"ל. החל מהשעה 10:00 ועד לשעה 16:00 . משלמים 10 ש"ח בכניסה (טיפ למארגנים ) , ואוספים מה שרוצים. מכיון שזה לנו השוק השלישי במספר , מהנסיון אומר שיש כל מיני דברים. החל מכלי בית ישנים , צעצועים דרך תמונות , תקליטים , מחזיקי מפתחות , בגדים וכל דבר שהאורחים שלנו מביאים. אפשר לבוא בידיים ריקות , ואפשר לנצל את השוק כדח להיפטר מחפצים לא רצויים. אצלנו , תמיד יהיה מי שימצא בהם ענין. בסופו של יום , כל מה שישאר , יתרם. נשמח לראותכם , גילי איריס וגבי. 052-3532431

פורום ראש העיר לקראת פתיחת שנת הלימודים תשס"ח

ערב טוב בשבוע הקרוב יענה ראש העיר מר נחום חופרי על שאלות בנושאי חינוך לקראת פתיחת שנת הלימודים תשס"ח. הנכם מוזמנים לפורטל החינוך לפורום ראש העיר. בהזדמנות זו אנו מזמינות אתכם לצפות בפרויקטים החינוכיים השונים (המסע לפולין,נצר אחרון ועוד..) להביע דעתכם ולכתוב לנו מה הייתם מבקשים לראות בפורטל החינוך בברכה ובתודה מנהלות פורטל החינוך

DelbariX

New member
חילוק עיתוני קול רענן

לילה/בוקר טוב
אם ברצוני לחלק עיתוני קול רענן [בתור הכנסה כספית, כמובן
], אל מי אני צריך לפנות? למוקד העירייה ולקבל הפנייה משם? ניסיתי לברר דרך האתר של העיתון.. קצת הסתבכתי. תודה ויום נעים

ראית מה כתב מעל ההודעה בפורטל?

"סוף הקחץ נדמה לי שאני שומע את צלצול הפעמון"??? ראש העיר יודע, אישית, מה דעתי על משפטים כאלו, השומטים את הקרקע מתחת לכל כוונה טובה שיכולה להיות שם.

סליחה על הטעויות הטיפוגרפיות

בוקר, עוד לא התעוררתי (למרות שכבר מתפקדת שעות)
בכל אופן, השלט המביש הזה הצטרף לרשימה שחורה שאני עורכת בקפה דה מרקר, של ארגונים, רשויות, חברות ומשרדים המתייחסים בהדרה לשונית לנשים ולבנות. הרשימה פתוחה לתגובות ולהודעות תיקון של מי ש"זכו" להיכלל בה. התחלתי אותה בסוף השבוע האחרון, בקטנה. מאמינה שבתוך חודש כבר ניתן יהיה לעשות ממנה אייטם יחצני וציבורי גדול שיעמיד את כל המדירים לביקורת ציבורית. כל דרך של אלף מילין מתחילה מצעד קטן אחד....תעשו גם אתם/ן את הצעד ושלחו לי דיווחים על חברות וארגונים שמדירים/ות נשים בפנייתם/ן לציבור. הנה הפוסט בקפה דה מרקר

ימאנזה

New member
צעד אחד קטן לאדם צעד גדול לחברה../images/Emo27.gif

כאדם פרטי מאד, ובאופן אוטומטי מאד המשיבון שלי מדבר בלשון רבים בגוף שני. "הגעתם למספר... נא השאירו הודעתכם ואשוב אליכם". אז בלא יודעין ללא כוונת מכוון זו תרומתי.

ימאנזה

New member
אולי היה צריך בכלל להחליט

שכשפונים לכלל משתמשים בלשון רבות נקבה? למה זה בעצם רבים זכר? נשמע מגוחך? האם זהו כלל לשוני שנקבע בכלל בנסיבות פטריארכליות או מה? למישהו יש תשובה?

חנה תודה שהארת את תשומת לבנו.

הבאנר הוא של פורטל החינוך .(לא של ראש העיר) חשוב שהארת את תשומת ליבינו,הרי גם אנחנו נשים.... נתקן נשמח לשתף פעולה ושוב תודה

שלום לך

על ההיענות לתיקון. הכנסתי את הודעתך גם לפוסט המתפתח "נון שלהן" בבלוג שלי בקפה דה מרקר, בתקוה שיהיה מופת לחברות אחרות שרשומות ועוד תירשמנה שם.. בכל זאת, ומבלי להחשב למציקנית (hopefully), יש לי 3 הארות לסדר: 1. מאחר וראש העיר מתארח תחת הבאנר הזה, ומאחר וכל מה שקשור לחינוך ברעננה, קשור גם לראש העיר, הרי שזה כן קשור, ולא רק לו: במעשה כזה את מכתימה גם את אגף החינוך. 2. עזבי זכר/נקבה: עוד לפני כן, לו הייתי בונה ככה משפט בשיעור תחביר בהיותי תלמידה, היו מזמינים את הורי לברור דחוף. 3. איך קוראים לך? יש (לי לפחות) תחושת ניכור עזה מהודעות לא חתומות שמייצגות גוף שכנראה בצורה כזו או אחרת אנחנו משלמים את שכרו. אני מאוד מאוד מבקשת שמי שמייצגים גופי עיר ועירייה, יחתמו גם בשמם. את מוזמנת לעשות כך ללא חשש - אנחנו מגיעים שבעים לפורום, עוד לא אכלנו אף אחד/ת עם או בלי מלח. פנינו ליצירה ועשייה, בסה"כ.

qrst1 האחת

New member
חנה את גדולה...../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אפשר לעבוד אצלך../images/Emo35.gif

מאמצת כל מילה שלך... אני מודה שהנקודות שהעלית עלו לי בראש כאשר נכנסתי לפורטל החינוך... את חריפת מוח ורואה את המרחב בדקדקנות מופתית... ומקומך ללא ספק בהנהגה
לא ארפה ממך עד שתקחי אחריות...

תפנה למייל של המערכת...

קח גיליון וחפש שם את הפרטים (אין לי גיליון כרגע, אחרת הייתי מחפשת עבורך). כ"כ, באתר ב"כתבו לנו" מופיע המייל הבא: amir@local.co.il בהצלחה.

למעלה