הודעת סגידה! חשוב!

star breather

New member
../images/Emo26.gif הודעת סגידה! חשוב! ../images/Emo36.gif

הבטחתי ואני מקיימת - הודעת סגידה לנועם. המקרה - נועם אמר שיש שיר אחד ש"תפור עלי". אמרתי שאם הוא ישלח ואני אוהב, אני אכתוב הודעת סגידה בפורום. השיר מתנגן פה ברקע. ענק. מדהים. תפור עלי!! אהההה!! אז עכשיו אני ארד לרגע מהכסא ואשתחווה לכיוון האייסיקיו שלי, איפה שהשם של נועם מהבהב לו. ........................................................................................................................................................................................................................................................................................ אהממ חזרתי. ועכשיו לשיר - sinch - something more בהתחלה (נועם, לא יודעת אם שמת לב) זה נשמע כמו הגרסא האקוסטית של "פרדון מי". אבל רק בהתחלה - מייד אח"כ זה משתנה.. לא נאשים אותם בגניבה מוזיקלית, למרות שאנחנו נורא אוהבים לעשות את זה. הסולן בהחלט מזכיר את ברנדון אהובנו (אהם אהם), אפילו הכנורות לא מוגזמים! וואו! ארממ.. שיר טוב. טוב. יאמי. מומלץ. הייתי מוסיפה עוד, אבל אני צריכה ללכת. הודעת סגידה מחופפת. פיצוי בהמשך? אולי. np - sinch - something more

n o a m 18

New member
בלאשינג

יו. רשמית אני אוהב את השיר הזה Taxiride - This Time שווה לבדוק את שאר האלבום החדש, Garage Mahal. גם ראיתי אלבום ישן שלהם בקדמת עדן השבוע. מסקרנים באמת האקורדים בהתחלה קצת מזכירים את פארדון, אבל לא שמתי לב עד שאמרת. וול, כמו שכבר אמרתי, קליפ חמוד לאללה (הסולן לא מזכיר את ברנדון בכלל, לא במראה לפחות), סינגל הבכורה שלהם לדעתי תודה על הסגידה, יום אחד תביאי לי דיסק עם כל מה ששלחתי לך? :) אממ וזהו. נראה לי אה np Supergrass - Some Girls are Bigger Than Others (Smiths Cover) <יותר מדי קאברים לאחרונה, אני קורס>

PORCUPINE

New member
מממ...

תודה על ההמלצה ל - Sinch. נשמע לא רע... מישהו לחש לי שמדובר בעוד להיט שמתפתח לכיוון של להקת נו-מטאל.. האם הוא טועה? אני מקווה... נשמע מבטיח... np - Incubus - 11AM

n o a m 18

New member
לא חושב

זה לא ממש הסגנון.. אבל נחכה לסינגל הבא כדי להחליט בכל מקרה, סחטיין על ה11 איי אם שלך. אחלה שיר ואם תשלח לי את המייל שלך במסר, תדע גם מה אני חושב עליו :)

asgsaf

New member
אפרופו סניץ´

בקליפ שלהם אחד מהם מנגן על משהו שקוף...בצורת גיטרה מה זה הדבר הזה???

star breather

New member
לאאא!!

נו, טוף. נסגוד לאפשצ. לא? אשפצ, זה אוונגארד? np - sonata arctica - letter to dana גם אני כמעט שכחתי..

asgsaf

New member
הא???

אז מה הקטע של הלחצנים על הגשר והגוף שלה מלא בכל מיני דברים לא קשורים... זה כאילו ליופי???

WhyMeiry

New member
האי!

קרדיט אהמ... np = חלוצי החלל - ימים טובים. רוצים גם? זה בסטרימינג פה

n o a m 18

New member
מה זה האי?

תודה לוואי כפרה שאפשרה לי לחדור (תרגעו) לשרד פיילז שלה ולהוריד את השיר הנל, אחרי שבאמטיוי ניו שמו אותו לראשונה תודה תודה np Roots & erykah badu- you got me עוד מעט אמטיוי ניו.. וופי

WhyMeiry

New member
ו...

האי זה כמו hey, כלומר מעין צעקת "שימו לב אלי, יא חוצפנים" אם הייתי כותבת "היי" זה היה משתמע כ"שלום" וזאת, לא היתה כוונתי. יש?

n o a m 18

New member
יש

וואי מקבלת קרדיטים לרוב השירים פה :) np שידור שלישי של באפי :)

star breather

New member
מעניין מה שהולך פה..

את הקרדיטים שלי אני נותנת לנועם, ונועם נותן את שלו לוואי... חחח... אז מה, את הקרדיטים שלי אני צריכה לתת ישר לוואי? נחסוך כמה הודעות.. סתם, סתם. np - faith no more - midlife crisis אני במן במצרוח כזה שאני צריכה לשמוע רק דברים שאני כבר מכירה, אז עשיתי שאפל על התיקיה של פיית´ נו מור. יאמי.

למעלה