הוקם בית קפה חדש לבני נוער

yoavl1

New member
../images/Emo26.gif הוקם בית קפה חדש לבני נוער

בית קפה חדש, 'הפוך על הפוך', החל לפעול לאחרונה במרכז עירונוער ברחובות. המקום, המופעל על ידי עמותת עלם, משמש כמרכז מידע וייעוץ לבני נוער בענייני אהבה, לימודים, מיניות, ביטחון עצמי, סמים וצבא. בני נוער מתנדבים מפעילים את המקום עם צוות מקצועי הכולל תזונאית, יועץ בענייני סמים, אחות, עורך דין ומדריך נוער בעניין גיוס לצבא. הקפה במקום, אגב, הוא בחינם. רכזת מתנדבי הנוער, רוית אלקסלסי: "לא פעם יש מצבים של בלבול, קושי ושעות משבר. אנשי המקצוע והמתנדבים בבית הקפה יכולים למקד בעיות ולתת כלים ואפשרויות נוספות להתמודדות. חשוב שבני הנוער ידעו שהם יכולים לבוא לבית הקפה, גם להינות וגם לקבל יעוץ". בית הקפה נמצא ברחוב בנימין 4. הוא פתוח בימים ראשון עד רביעי מהשעה שלוש אחר הצהריים ועד שמונה בערב. מאת שלומית בנימין - עיתון 'במקום'

יוֹאב

New member
מישהו כאן היה בבית קפה הזה?

והוא יכול לספר לנו קצת עליו?

מחשבות

New member
זה לא בית קפה במובן של אוכל ושתיה.

זה יותר מקום מפגש של בני נוער וקבלת יעוץ ועזרה של דומים.

אני ב"הפוך על הפוך" בצורה שוטפת../images/Emo9.gif.

ואני גם אשמח לספר לכם על המקום, למי שמתעניין, אבל קודם כל הבהרה: המקום הוא לא כ"כ חדש, הוא מתפקד מאוקטובר-נובמבר ככה.. אני שם לא הרבה זמן, אבל ממה שהספקתי להכיר את המקום: זה מקום שבכלליות נועד לבני נוער- לקבל יעוץ בקשר לכל מיני נושאים/מידע/ עזרה/עצה.... יש שם כל מיני מקורות מידע על כל מיני נושאים שמעסיקים בני נוער. יש שם את האחראיים שאפשר לדבר איתם ולהוועץ בהם בכל נושא שמטריד אותכם (הכל בסודיות ובחשאיות כמובן..) , או אם סתם יש לכם שאלות בכל מיני נושאים.. יש שם גם בית- קפה קטן שמוגש בחינם- ואם אתם מעדיפים לדבר דווקא אם בני נוער ולא עם מבוגרים, זה המקום. :) יש שם כל מיני פעילויות של מתנדבים- אסיפת תרומות לנזקקים, הפעלות לילדים בבית חולים לקראת פורים, וכאלה.. בדיוק השבוע התחילה ההכשרה (אני הולכת לשם
) ... וזייהו אני חושבת...... מי שרוצה לבוא ל"הפוך על הפוך- מוזמן, גם מקבלים שם אנשים ממש יפה:) זה בבנימין 4, פתוח בימי ראשון-חמישי מ-3 בצהריים עד 8 בערב

למעלה