הוראות הרשמה לעצומה

westlife 4ever

New member
הי!!

קראתי את ההודעה שלכם בעיתון ראש1 ומאוד רציתי לעזור לכם להביא אותם לארץ! אני לא מעריצה אותם, אבל אני אשמח מאוד לעזור לכם ולחתום! כמו שאתם רואים אני מגיעה מפורום ווסטלייף! ואני יודעת שאם נצטרך עזרה כדי להביא אותם לארץ אז תשמחו לעזור לנו! אז אם תוכלו לשלוח לי ת'פרטים של זה, אני אשמח מאוד לעזור לכם! תודה רבה!

shalola

New member
:היי אני חדשה וזה בקשר למכתב בראש 1

הייי לכולם אני חדשה פהה ולפני כמה זמן קראתי בראש 1 את זה שאתם רוצים להביא את הלהקה לארץץץץץץץץץ ושצריך לחתום על משהוו פליז תענווו לייי

Bartal j

New member
היי מה המצב?

אני ברטל נעים מאוד עכשיו קראת נכון אנחנו באמת רוצים להביא את ההלהקה לארץ והיא כבר באה כי יש לנו 1000 אנשים רשומים אבל אנחנו רוצים יותר אנשים כמה שיותר כדי שהן יראו שאוהבים אותם בישראל ואולי יהיו כמה הופעות! קיצר תכנסי לאתר הזה : http://myspace.com/sodisrael שזה המועדון הרשמי של הלהקה בישראל (וגם סאן אוף דורק נכנסים שלמה) ותרשמי לאתר ותצטרפי כחברה למועדון.. (יש במועדון הוראות הרשמה) ואם יש לך שאלות את מוזמנת תמיד לשאול..

shalola

New member
לא הצלחתי להירשם באתר../images/Emo10.gif

אני לא מצליחה להירשםם באתר שנתת ליי

shalola

New member
??

תוכלי לתת לי פרטים בקשר להגעה שלהם לארץץץ אני מיתחרפנתתת פההה אעאעאאע מתי ידעו עם הם באיםםםם

DesertRose7

New member
אם תסתכלי למעלה..

יש שורה בצבע אדום שהיא קישור להוראות הרשמה כנסי לשם

westlife 4ever

New member
אממממ....

את תוכלי להיכנס לאייסי שלי ולהסביר לי את זה? אייסי: 244266599 ואם מישהו רואה את זה לפניה אז.... שיסביר לי הוא איך חותמים חחחחח....

קרניjack

New member
ואם כבר שאלה

ראיתי פה שכתבו שהשיגו 1000 הרשמות, כמו שביקשו, אז מה קורה עם זה? באים לפה?

DesertRose7

New member
ב-5 לינואר

שזה ממש מחר יתחילו לארגן את העיניינים (חופשת כריסטמס) ואז שני תעדכן אותנו בעוד פרטים..

קרניjack

New member
הם "בטוח" באים לפה?

אני יודעת שאין דבר כזה בטוח, אבל השאלה אם יש רוב סיכויים

LeeR4Ever

New member
|קרמבו| כמה בנות מכאן (לא זוכרת

מי
) כתבו לראש1 (
) מכתב על העצומה והם פירסמו אותו (
)

DesertRose7

New member
../images/Emo26.gifהוראות הרשמה לעצומה../images/Emo70.gif

אם תרימו לשניה את הדף או פשוט את העיניים אתם תראו שנוספה שורה אדומה מעל הפס עם השם של הפורום שהיא בעצם קישור להוראות הרשמה לעצומה כי שמתי לב שהרבה פה שואלים ומחפשים - בתקווה שזה ישפר את מצב השאלות

למעלה