היום שאחרי מחר/בלי ספוילרים

aniviel

New member
../images/Emo26.gif היום שאחרי מחר/בלי ספוילרים

אז, אחרי שראינו את "ואן הלסינג" עם דיוויד וונאהם (פאראמיר), "טרויה" עם אורלנדו בלום (לגולאס) ושון בין (בורומיר), הגיע סרט הקיץ השלישי של השנה "היום שאחרי מחר" עם סיר איאן הולם (בילבו). חזרתי הרגע מהקרנת הבכורה של הסרט והנה דעתי המלאה... בכלליות... לא לבעלי לב חלש. לטעמי, זה היה הסרט המלחיץ ביותר שראיתי השנה בעיקר מהבחינה שחלק גדול מהדברים שמתחוללים בסרט, עלולים לקרות גם במציאות. הסרט גדוש מכאן ועד הודעה חדשה באפקטים מרשימים שיגרמו גם לאדישים מביננו להגיד "wow!!". וזו כנראה התגובה העיקרית שהסרט מחפש עם המון צילומים ותמונות יוצאי דופן שלא נראה מעולם בקולנוע וגם כאלה שנראו בקולנוע כבר הרבה יותר מדי פעמים. מה קורה?... תחילה הסרט עובר במהירות רבה מהתרחשות אחת לשניה, במטרה לא לשעמם אפילו לדקה את הצופים וכנראה גם לא לבזבז זמן מיותר (הסרט הוא שעתיים וקצת). ההתחלה קצת מסורבלת עם מעברים מהירים ממקום אחד לשני בתרכזות כנראה לראות שהאירועים מתרחשים בעולם כולו. בסופו של דבר מגיעים להתמקדות ודגש על מספר דמויות כמו בכל סרט אחר, מה שקצת מקל על הצופים. אבל מה? כשכבר מגיעים למצב של התמקדות על מספר דמויות, זה כבר אחרי רוב קטעי ה"wow", אחרי שהלב קצת נרגע מכל הלחץ. פה יש מספר דקות של הרגעות כשעוד מנסים להכניס כמה קטעי אקשן פה ושם שרוב הזמן לא מצליחים לאכזב. סוף מרגש ויפה. סיר איאן הולם למרות שהוא כתוב שלישי ברשימת השחקנים בתחילת הסרט, חשוב לציין שלא רואים אותו הרבה. הוא כמובן לא מאכזב ומשחק מדהים. לטעמי, למרות שאני מניחה שלי לא מגיע הכבוד להחליט, הוא השחקן המוצלח ביותר (מבחינת משחק) בסרט. למרות שאף שחקן לא איכזב אותי ולדעתי בחירת השחקנים היא מוצלחת ביותר ומגיע למלהק צ"ל. מה רע?... גם פה מצאתי כמה חסרונות. למרות קטעי האקשן המרתקים, הצילומים המרהיבים, האפקטים המדהימים, הלחץ הבלתי פוסק והמשחק הטוב. יש כמה קטעים בסרט קיצ'ים למדי עם אמירות טפשיות והירואיות וגם כמה קטעי אקשן טיפשיים שהייתי מוותרת עליהם בשמחה (אני אכתוב אחר כך על מה אני מדברת בהודעה נפרדת ואשים ספוילר בראש ההודעה, כדי שמי שיחזור מהסרט יוכל להגיד את דעתו בנושא חח). כמו כן העלילה זזה מהר מדי בתקווה לא לשעמם ולפני שאתה קולט מה קורה הסרט נגמר, שזה עצוב וחבל. הסוף בא בפתאומיות. לסיכום אני ממליצה לכל אחד ללכת לסרט. אל תצפו לסרט הטוב ביותר שראיתם השנה, זכרו שזה סרט קיץ. אל תבואו במחשבה שהסרט ילחץ אתכם כי אז הוא לא ילחיץ אתכם וזה הורס מ"ההנאה" שבסרט. אם אהבתם את "היום השלישי", זו ללא ספק עוד הצלחה של אותו בימאי, ואני אף נהניתי מסרט זה יותר. שעתיים של טירוף חושים. תיהנו

aniviel

New member
הודעת ../images/Emo58.gif... מי שכבר ראה...

נכון הקטע עם הזאבים הוא מיותר בהחלט?

Eowyn of Rohan

New member
עכשיו אני רוצה ללכת לסרט הזה

עוד יותר. בהחלט נשמע שזה סרט מצויין ואם זה כמו היום השלישי שהיה טוב למדי אז בכלל, במיוחד שסיר איאן משחק שם. למרות הקטעים הקיטשים{שחייבים להכניס}, אני בטוחה שאני אהנה.
על ההמלצה
.

Y. Welis

New member
יותר טוב מ'היום השלישי'? נשמע ממש

כדאי. אני חושב שאמריך הוא במאי טוב. אפילו 'גודזילה' הכושל שלו (האחרון שהוא עשה לפני זה), היה די טוב - לפחות בוידאו.

KaRiNoooSH

New member
ראיתי את היום שאחרי מחררר../images/Emo58.gif

אמממ..כמובן,אחרי שקראתי ספוילרים ציפיתי ליותר מדי..והתאכזבתי קצת... אחלה אפקטים,סרט מושקע.. שחקנים מדהימים!! במיוחד (ג'ק?!) סאם.... אהבתי את הקטע שהראו את ניו יורק מוצפת ונורא ריגש אותי הילד הקטן,היא לא עזבה אותו,איזה חמודה.. טוב לא רוצה לגלות יותר מדי...חברות שלי מאוד אהבו אז על טעם וריח..אבל שווה צפייה.. נהנתי יותר בטרויה!...

aniviel

New member
מוזר...

שנהנית יותר בטרויה
חח... סבלתי בטרויה. אני הולכת היום שוב ל'היום שאחרי מחר' יאיי!
נראה מה ההורים שלי ואחותי יגידו

ראיתי............

אני ראיתי את הסרט היום בבוקר היה סרט פשוט שווה האפקטים פשוט מדהימים וגם קיבלתי פוסטר גדול של הסרט

aniviel

New member
גם אני קיבלתי את הפוסטר הזה...

אני מתלבטת איזה צד שלו לתלות

LeAnNe

New member
זה נשמע כמו סרט שאני לא אלך לראות

אני שונאת סרטים של "מה יקרה בעוד #@#%&& שנים"

aniviel

New member
זה לא כזה!

זה בדיוק העניין... זה לא עוד אלפי שנים, אלא עכשיו
זה יכול לקרות כל יום... אפילו ביום שאחרי מחר

LeAnNe

New member
עוד סיבה מצויינת למה לא ללכת לזה

חוץ מזה שגם אין לי כסף לזה..

cobainos

New member
מה קודם?טרויה או היום שאחרי מחר?

עוד לא הספקתי לראות אף אחד מהם ואני מתכנן לראות את שניהם,אבל לפי הביקורות כאן כנראה ש"היום שאחרי מחר" צריך לראות קודם.

KaRiNoooSH

New member
אני הולכת מחררר../images/Emo9.gif

אבא הביא לי כרטיסים בחינם!!חהחה

לירון..

תמשיכי לעשות ביקורות כאלה בסדר? זה יותר טוב מהעיתון..בגללך אני הולך לראות את הסרט
ולא הלכתי לראות את טרויה..

למעלה