היי,יש לי שאלה

SimplyMe1

New member
../images/Emo26.gifהיי,יש לי שאלה

אני מחפשת אתר בעברית ו\או הסברים על שפת גוף. התמקדות על שפת הגוף והקודים שיש לפעול לפיהם בראיון(לצבא).. למרות שהייתי מד"צית והעבירו לנו קורס בזה,זה היה קצר מאוד ולא ממש רלוונטי לאופן שרצוי להתנהג בראיון... נ.ב:אני לא בטוחה שזה הפורום המתאים ביותר לשאול את השאלה,אבל ניסינו בכול זאת
תודה מראש, Simply

יונה שו

New member
זה בדיוק הפורום ללמוד את האסטרטגיה

המתאימה לחיפוש "שפת גוף". כותבים ב"כתובת" את המילים בעברית "שפת גוף" ויש נטקס שעוזר למצוא. יש אפשרות גם לחפש בגוגל - הוא מאד ידידותי, בטוחה שאפשר למצוא שם. אז... בינתיים : אפשר לקרוא על שפת גוף באתר הזה וגם כן באתר אחר. ובהצלחה !

SimplyMe1

New member
תודה,ויש לי שאלה ..אולי את יודעת../images/Emo13.gif

אחד מהמאפיינים של שפת הגוף המעידים על שיתוף פעולה היא "תנוחת הצריח",מה היא תנוחת הצריח לא הבנתי..? ועוד משהו,אמרו לי שבראיון לא כדאי לי לשבת ברגליים ובידיים שלובות כי זה מעיד על הסתגרות,מופנמות וכו'(ואני מסכימה עם זה כמובן..כוונתי היא ליצור רושם טוב
על 3 המראיינות שלי(בו-זמנית)),ולא לשים ידיים בכיסים.. עכשו..סביר שאשב בחדר ומולי יהיו 3 מראיינות,אז אם אני לא אשלב ידיים למשל,אז איך אני אמורה להניח אותן?על צידי הכיסא? על הירכיים..? התייחסי בבקשה לזה שצריך לשבת זקוף ,מפני שזה מעיד על בטחון,אסרטיביות מסוימת ושאר מאפיינים שאני מניחה שהם מחפשים.. תודה מראש,

יונה שו

New member
ניסית לשאול אותם באתר ?

נראה היה לי שיש שם גם אימייל... נדמה לי... אני ממש לא מבינה בשפת הגוף הזו... מבחינת ניסוח של מה זה אומר אובייקטיבית.

SimplyMe1

New member
לא..האימייל שלי מעט מושבת..

תודה לך בכול זאת. בינתיים אני אקפיץ,אולי יש פה מישו שיש לו מושג(או חצי
)בשפת גוף.

SimplyMe1

New member
נראה לי../images/Emo8.gif

נקפיץ שוב למרות שהפורום לא ממש זז..

דליה.ד

New member
שפת גוף

הניחי את ידייך על הירכיים בנינוחות, שבי זקופה אך לא מתוחה, חייכי מעט (לא באופן מופרז), הישירי מבט למי ששואל אותך ושמרי על קשר עין (אבל במידה שלא תחשבי חצופה!), עני בנועם ובנימוס ו...שיהיה בהצלחה! ועוד דבר: יש הרבה ספרים טובים עם תמונות וכדאי אולי לרכוש ספר כזה ואז זה יבהיר את כל התנוחות השונות.

למעלה