היי כולם! זוכרים אותנו?

Ofericko

New member
../images/Emo26.gifהיי כולם! זוכרים אותנו?../images/Emo36.gif

לכל חברי הפורום היקרים! הרבה גשרים עברו מעל למים מאז ביקרנו כאן לאחרונה. האמת היא שהייתה למיכל ולי סיבה טובה ואנחנו מקווים שאתם לא כועסים.
מיכל ואני עוברים מחר אחה"צ לדירתנו המשותפת הראשונה!
השבועיים האחרונים היו ממש מטורפים. כבר בבי"ח, לקראת הסוף התגבשה והלכה לה התוכנית לעבור לגור יחד אי שם בשלהי אוגוסט. אולם בעקבות השתלשלות ארועים סבוכה וברוכה מצאנו עצמנו כבר עכשיו מחפשים דירה באיזור ירושלים בטירוף! ראינו כל יום המון דירות, החל מדירות פאר מרווחות ועד לחורבות מג´וייפות מטות לנפול. חרשנו את כל איזור ירושלים לאורכו ולרוחבו. איפה לא חיפשנו: ארמון הנציב, תלפיות, בקעה, מושבה גרמנית, קטמון, גילֹה, רסקו, בית הכרם, קרית יובל, אורה, עמינדב, בית ספיר, מוצא, בית זית... כל זאת תוך כדי אריזה מטורפת של הדירה של מיכל והדירה שלי, במטרה לסיים הכל תוך יומיים-שלושה. ולבסוף ראינו דירה, ממוקמת באזור מצויין (גבול קטמון הישנה עם טלביה - אם כבר שאלתם...) יפה, חמודה, מיוחדת, מרווחת, כייפית ובעלת אופי. ממש אחלה דירה.
לא אלאה אתכם יותר מידי עם פרטים אבל הלילה מיכל ואני קיבענו את השלט: ביתם של מיכל עופר ופיקה על דלת הדירה, ומחר, אחרי שההעברה תסתיים, ניקבע את המזוזה היפה שקיבלנו במתנה מההורים של מיכל. חברים יקרים, העבודה עוד רבה,
הזמן קצר
והפועלים עייפים.
האמת היא שמיכל ואני בסדר גמור - היא בסדר
... אני גמור
... אבל אנחנו מקווים שתוך זמן לא רב נוכל לארח את כולכם בביתנו החדש.
יאללה חברים, תשמרו על הגחלת!!! אוהבים, Ofericko & Michal

שרה16

New member
תזקיר לנו!!!!../images/Emo4.gif

תרגע!אנחנו לא כועסים.............
אנחנו מלאי זעם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ככה להשאיר אותנו במתח עד עכשיו???? ולמה לא קראתם לי לעזור לכם עם הסידורים והאריזות והמעבר!!! אני מאושרת על ההחלטה!!!!! מיכל היא אחלה של בחורה!!!ובאמת בחרת נכון .. אני רק לא כל כך מבינה את מיכל....... מיכל!!!זה כל מה שהיה בשוק?! לא יכולת למצוא משהו יותר אטרקטיבי? יותר מתוחכם.......
סתתתםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתם נפלאים יחד!!!!!פשוט זוג מהשמים!!!!!!! ואני מאושרת שסוף סוף הסם שהמלצתי למיכל לשים לך בקפה מתחיל לתת את אותותיו..... מחכה לפגוש אתכם בדירתכם המשותפת!!!!!יש עוד מתנות!
אוהבת שרה

lir42

New member
כמה שאני שמחה בשבילכם....

שמחה בגלל כל הדברים הטובים שקורים לכם מקווה לראותכם בקרוב לירי

רונה 29

New member
מיעולה פשוט מ-י-ע-ו-ל-ה ../images/Emo24.gif

שמחה לשמוע שהדברים מתחילים להסתדר סופסוף עבורכם !!! מזל טוב על המעבר לדירה המשותפת , שהאושר ישכון תמיד בביתכם ( חמסה חמסה חמסה, מלח ,שום בצל...) ד"ש חם למיכל ומייאו לפיקה ( ממני ומפפסי..) שיהיה לכם כל טוב, הצלחה רבה, שמחה ובעיקר והכי חשוב - בריאות !!! מחכים לעדכונים (ונא לא להיעלם...) תשמרו על עצמכם

../images/Emo49.gif../images/Emo82.gif../images/Emo57.gif../images/Emo140.gif../images/Emo68.gif

ממני שהיה לכם רק טוב וילדים מקיר לקיר והמון בריאות ללך ולגברת שלך

OBY

New member
../images/Emo57.gif מאברוק על ה ../images/Emo82.gif

אם אתם צריכים עזרה - תבקשו חופשי ! ושימו
על ה
כי נראה לי שכולם יבואו ל
. לפחות תקבלו מלא
לחנוכת בית. רק אושר, OBY

רוייקו

New member
יא אללה. איזה כייף לכם, עופר ../images/Emo82.gif

אני צריך לעזוב את הדירה בעוד חודש. זהו. סוגר פה שנתיים ועכשיו מחפש דירה פיצית לקנות. קיבינימאט, דווקא הדירה שהכי מצאה חן בעיני כמעת נימכרת. הלוואי והקונים ימלכו בדעתם. אני אצטרך לעבור להורים עד שאמצא דירה. ואתם, שיהיה לכם בשעה טובה. תהנו לכם.. ואם תזמינו - נבוא. סלמאט ודש חם למיכל. אה, איך מרגישה הגיברת, אגב ?

zoei1

New member
האמת שדאגתי אבל עכשיו אני שמחה

בשמחתכם ומאחלת לכם את כל הטוב שבעולם!

למעלה