היכרויות
היכרויות

shlomifra

New member
חמוד ומעניין בן 30+מהמרכז? כנס...|מ

אם אתה באמת חמוד ומעניין שמעוניין להכיר מישהו נחמד , להתכתב להחליף חוויות לבלות, או סתם ללכת יחד על החוף בלילה..... או אולי .....בוא נראה..... אני ישראלי גיי בן 38 גר ועובד בגרמניה אך נמצא על הקו בין פרנקפורט לת"א....... אני מגיע לחגים ארצה........ מתי? כנראה לפני או בחג הסוכות......... אשמח לשמוע ממך, להתכתב, ובוא נראה...... להשתמע, שלך שלומי e mail : [email protected]

elvit

New member
../images/Emo95.gifחביירים אני מכריז על אודישנים

לא ממש דוב, אולי דביבון, בן ½37, 180/85, גברי, מחפש פרטנר (ים) גברי (חובה) מוצק וגדול בכל צבע ורצוי לא צעיר מדי מגיל 28 נגיד. למתאים יוצע לככב לצידי בהפקת ענק ושמה "בוא נשחק באבא ואבא". נו טוב, תתקשרו דרך אי מייל או ICQ 25161811 יאללה ביי

Eli Deejay

New member
גם אני (XXLboy19) פה

אז למי שלא מכיר, אני בן 19 (מזל טוב לי) מאיזור רחובות ונייד, ופתוח להצעות... אותי אפשר למצוא בכתובת www.GAYDAR.co.uk/olympus_18 אפשר לשלוח לי אימייל לכתובת בתפוז. סוכות שמח !

מחפש חבר

שיהיה רק שלי אך ורק שלי שלא יהיה של אף אחד מלבדי שידע שאני נורא קנאי ושהיה מוכן להקדיש את כל חייו ומרצו אך ורק לי שיאהב אותי בוקר צהריים וערב וגם באמצע בהתחלה ובסוף שנהיה ביחד לנצח עד המוות שנקבר יחד

מחפש חבר ולא סתם זיון

מחפש חבר ולא סתם זיון אני גר באילת מחפש קשר אם אחד שגם לא נמעס לישון לבד אם אתה אחד כזה ואתה עד גיל 30 דב אבל לא שמן ובא לך לגור באילת אז צור קשר

בימבה23

New member
זיון

אני בחור פסיבי , דוב , מהמרכז , אם משהו מעוניין להפגש למשהו לא מחייב (על בסיס סקס בלבד) נא להשאיר פה הודעה או להשאיר לי הודעה במייל ואני אצור איתכם קשר

manys

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo92.gif../images/Emo91.gif../images/Emo53.gif../images/Emo52.gif

idota23

New member
בן 23 חטוב מחפש אותך שמנמן דובון:

היי, אני בן 23 רזה 180 גוף חטוב שיער קצר שטני. מחפש אותך דובוני ושמנמן מצורפת התמונה שלי. אני מתל אביב גר לבד.

shragas

New member
שלומי החביב

מזה המון המון המון זמן אני רואה את ההודעות הקטנות שלך...נשמע מעניין ואני תוהה האם מדי פעם אתה גם מגיע לאילת??????אשמח לשמוע ממך יום טוב - האילתי

manys

New member
אה... יש דבר כזה כפרה? ../images/Emo141.gif

אתה יודע שאני יעשה הכל על מנת שזה יצא לפועל ותמצא מישהו כזה כדי שתרד לנו מהוריד, נשמה, חלון, חומה.

../images/Emo124.gif תרימו ת´רייטינג ../images/Emo45.gif

מה משותף ל"מכושפות", "הכי גאים שיש", "סברינה", "הבית הלבן", "חברים", "לחיי האהבה", "בנות גילמור", "דוסון קריק" ו"של מי השורה זאת בכלל?"???? נכון! לכל הסדרות יש פורומים ב-
, אולם כולן גם משודרות בערוץ 3. מנהלת הערוץ שמביא לנו את הסדרות הטובות בעולם, ליאור גטריידה, וכן איש הפרוגרמינג של הערוץ, יובל קניג, מתארחים היום ב-17:00 בפורום טלוויזיה. תוכלו לאול אותם שאלות בנושא תכני הערוץ, תוכניות מקור ויבוא, תרגומים ועוד... כנסו כבר עכשיו והכניסו שאלותיכם!
********************************************************** אירוחים נוספים השבוע בתפוז: 15/10- פורום פונדקאות מארח את עו"ד יריב דקל 16/10- פורום נפגעי תקיפה מינית מארח מומחית לטיפול בטראומה 20/10- פורום מתכונים מארח את רפי אהרונוביץ´ 21/10- פורום ריקודי עם מארח את מחבר הריקודים והמורה הותיק יענקלה לוי. הודעות מפורטות על האירוחים יגיעו בהמשך.

../images/Emo47.gif../images/Emo63.gif../images/Emo73.gif אירוחים הערב בתפוז

ערב פיתוי בשיתוף מעריב אינטרנט עם השקת סרטו החדש של הבמאי ערן ריקליס, המבוסס על ספרו "פיתוי" של רם אורן, ובהשתתפות השחקן שרון אלכסנדר, מארחים תפוז ומעריב אינטרנט את שלושתם בתפוז. הגולשים מוזמנים לשוחח עם הסופר רם אורן בפורום ספרים וספרות, עם הבמאי ערן ריקליס בפורום סרטים, ועם שרון אלכסנדר בפורום אמנויות הבמה, החל מהשעה חמש וחצי, ולהצטרף לערב פיתוי של ממש.
שרי עוז, תתארח היום בפורום שיחה על טראומה מינית, בשעה 21:30 שרי, המנהלת והמייסדת של מכון איתן, מתמחה בטיפול בנפגעי טראומה ובני משפחותיהם, ופועלת להכשרת אנשי טיפול בתחום. שרי היא בעלת תואר שני בטיפול זוגי ומשפחתי, ומעבירה סדנאות לאנשי טיפול בנושאים הקשורים לטיפול בנפגעי התעללות מינית. בפגישה הוירטואלית שנערוך עימה בפורום היום, ניתן יהיה לשאול שאלות לגבי מהות הטראומה הנובעת מתקיפה מינית, השלכותיה על החיים ובעיקר בדרכי הטיפול הקיימות בה.
זלמן דגן, נווט ונהג מירוצים בעצמו, יתארח היום ב 17:00 בפורום מכוניות. את השם זלמן דגן אינכם מכירים – מדובר בישראלי החי בנורבגיה ומתחרה שם בראלי מזה שנים ארוכות, בהצלחה רבה. בשנים האחרונות הוא מתחרה כנווט. לזכותו רשומות 4 אליפויות נורבגיה בגרופ N בין השנים 1989-1999. זלמן מתמחה במאזדה RX7 ובשיפורים למנוע הוואנקל הייחודי שלה. קבוצתו מריצה 3 מכוניות כאלו, עם מנועים ששופרו ל-325 כ"ס, והוא עובד על הכנת מנוע בעל 425 כ"ס. יש לציין כי כאשר נכנסה פיג´ו לתחום הראלי בנורבגיה ב-1999, קבוצתו של דגם היתה בין אלו שנבחרו לייצג את החברה במסלולים. עונת המירוצים בנורבגיה צפופה ואינטנסיבית: היא כוללת 20 מירוצים ברחבי סקנדינביה במהלך החורף, ועוד 25 מירוצים בקיץ אשר יוצאים מגבולות סקנדינביה ומגיעים גם להולנד, בלגיה, פולין, צ´כיה ועוד. זלמן דגן מבקר בימים אלו בישראל, וישמח לענות לשאלות הגולשים.
ניתן להשאיר שאלות כבר מעכשיו! צוות תפוז מאחל לגולשים ולאורחים ערב מהנה ============================================ אירוחים קרובים בתפוז 19.10 DJ ויק בפורום חיי לילה בשעה 21:30 20.10 השף רפי אהרונוביץ´ בפורום מתכונים ב 13:30 21.10 יענק´לה לוי בפורום ריקודי עם ב 17:00

manys

New member
../images/Emo26.gifהיכרויות../images/Emo41.gifהיכרויות../images/Emo36.gif

מחפש אהבה בוגרת

היי אני איתן בן 60 מאזור ת"א דובון חמוד ופאסיבי מחפש חבר לקשר רציני בלבד עם בחור בגילאי 45-65 שמחובר לעצמו, יודע מה הוא רוצה והכי חשוב שיודע לאהוב ולהיות נאהב צור קשר במייל

למעלה