הממ סקר

כשנשים

יעשו את המוטל עליהן, כמו למחוק Spaming בפורום שבו הן מנהלות, בין אם זה פרסום לאתרי צמחונות או שיטות פירמידה, נשקול את הזכויות שלהן.

AnnabeI Lee

New member
כנשים

לא יצטרכו לסבול את ההנחתות המטופשות שלך הן שקולנה את מה שיש לך להגיד. גם אתה, הפרווקטור המהולל, לא מוחק את כל הספאם בפורום שלך תוך שעתיים ולא באמצע העבודה.

כשנשים

יסימו "ש" בפסוקיות זמן, כמנו שאני יכול למרות שאני שיכור לחלוטין (ולקח לי 7 דקות להקליד את ההודעה הזו), הם יסיימו א פסוקית ההתנייה ויגידו מה יקרה כשהן תשקולנה את מה שיש לי להגיד. נ.ב. אני לא מהולל. נ.ב.ב. אני משתדל למחוק את הספאם והולך לכל מיני מקומות בצה"ל כדי להתחבר לאינטרנט למחוק. נ.ב.ג. יש כזה דבר בכלל? נ.ב.ד. לא מחקת את הספאם על הצמחונות.

AnnabeI Lee

New member
כשנשים

נמצאות בעבודה הן צריכות להשתמש במקלדת וירטואלית ולא תמיד היא קולטת את כל הלחיצות. ואם כבר בהשמטת אותיות וטעויות דקדוקיות עסקינן: "כמו" זה בלי נ', "את" זה עם ת', ו"הן תסיימנה ... ותגדנה". מה שיקרה כשהן תשקולנה את דברייך תלוי בתוצאות שקילת השיקולים, מכיוון שלא הגענו למצב הזה, אין ברשותן תשובה טובה יותר. בקשר לנ.ב השני שלך הן ממש צוהלות משמחה, ובקשר לנ.ב הרביעי שלך הן מזכירות לך שהן כבר דנו בזה ושההודעה נראתה רק אחרי שהיו לה תגובות משועשעות ולכן הן לא ראו בכך בעיה. מעבר לזה, אם לגברים יש בעיה עם הדרך שבה נשים מנהלות את הפורום הם מוזמנים לפנות אליהן בדרכים יותר אישיות ומתורבתות בייחוד בהתחשב בידיעה שיש להם את רב מספרי הטלפון שלהן ולהשתדל לכתוב להן הודעות עם רמת אלכוהול יותר סבירה בדם. תודה.

כשנשים

ישתכרו טוב טוב או יביאו חברות לכיוון המיטה של הגברים נתפנה לקרוא את כל מה שהן כתבו עד כה.

AnnabeI Lee

New member
כשנשים

תרגשנה שהגברים לא מנצלים אותן בשביל החברות שלהן, יעניין אותן מה גברים חושבים על מה שהן כתבו עד כה.

Gilliana

New member
אחח, איזה שרשור יפה! ../images/Emo6.gif

לטגלן למען הדורות הבאים!

0Pandemonium0

New member
אני מקווה שזה בסדר שעניתי, כי אני

די גבר. כמובן שהצבעתי כן, כי אני לא חושב שאי אפשר שלא לשפוט אדם לפי מבט ראשון, אלא אם הכרת אותו דרך האינטרנט ולא ראית אותו אף-פעם או משהו כזה. אבל אם מסתכלים על מישהו אז מיד שופטים אותו, זה אינסטינקטיבי. אבל ברגע שמכירים את האדם, אם מכירים, זה מתחלף מהר מאוד וגם "המכוער עם החצ'קונים" יכול להיות החבר הכי טוב שלך, והבלונדינית היפהפייה יכולה להיות כלבה מהגיהנום
או בקיצור, תשובה שלישית.

chatenoire

New member
גברים, תפסיקו לבכות

התייחסות בלשון נקבה וזכר לסירוגין לקהל שמורכב משני המינים היא לא המצאה של מנהלת הפורום, ואני אישית מאוד תומכת בה. ראו למשל את ספרי משחקי התפקידים של White Wolf, שם אפשר למצוא התייחסות לנקבה לצד התייחסות לזכר, וברגע שמתרגלים לזה זה ממש נחמד. ומה יש, תתחברו קצת לצד הנשי שלכם.

אני לא רוצה להכנס להשמצות

אבל יש פה נשים שמחוברות לצד הגברי שלהן הרבה יותר מכל הגברים בפורום. אז לפחות בשבילן, תשנו את הניסוח של הסקר.

למעלה