המפגש...

• פותח הנושא or99
  • פורסם בתאריך

or99

New member
../images/Emo26.gif המפגש... ../images/Emo138.gif ../images/Emo36.gif

כרגע המפגש מתוכנן ליום שלישי ב' טבת, נר שמיני שלחנוכה*, 14.12 בערך ב-18:00, באזור ת"א. אנא אשרו את השתתפותכם. מקום מדויק יועבר במסרים. אגב, אין עדיין מקום מדויק... אם למישהו יש "בית ריק"
נשמח לשמוע. וָלא - המפגש יתקיים בחוץ!
(טוב.. או שנלך לבית קפה או משו) אם התאריך והשעה לא נוחים אפשר עדיין להזיז אותו יום-יומיים. רק צרו קשר במסרים! כרגע כמה אנשים כבר מתכננים קווים מנחים למיניהם. למי שיש עוד רעיונות -אשמח לשמוע. ואפשר גם להכין משהו בהפתעה. *שלא תהינה אי-הבנות. מכיוון שזה כבר אחרי השקיעה זה נחשב למחרת. אל תבואו לי ביום רביעי!

dorgad

New member
נכון לעכשיו, המועד והשעה מתאימים

והאמת היא שקלעתם בול, כי זה היום היחיד בשבוע שבו אני לא עובדת (נכון להיום, ייתכנו שינויים). הצעה - שצריך לבדוק אם ניתן לעמוד במחירה - היא להזמין למפגש את אבשלום קור. שמעתי שבמפגשים כאלה ואחרים, לאו-דווקא של מתענייני לשון, הוא מה-זה עושה שמייח. אז על אחת כמה וכמה בפורום כשלנו. ואולי אפשר יהיה לקבל הנחה מיוחדת (הבנתי שה"מופע" לא זול) דווקא בזכות אופי המפגש. לטיפולכם המסור, דור נ"ב, אם הולכים לכיוון של בית-קפה, כדאי לוודא שהוא לא רועש מדי, כי אנחנו עצמנו די נרעיש... דור

or99

New member
הכוונה שזה יהיה יותר "שלנו"...

ולא להביא מישהו מבחוץ. ובכלל, עם כמות כזו מועטה של אנשים זה לא נראה לי מתאים.

BatHell

New member
רגע, כמה אנחנו באמת?

לסמן
מי שמתכנן לבוא! <מאוד מאוד מקווה ש
>

Yuvalenko

New member
../images/Emo45.gif

אני מאוד מקווה שכן... אני מאוד רוצה, רק תודיעו סופית באיזו שעה, כי בשבילי זה צריך להיות בשעה מאוחרת ככל שאפשר. תודה!

r i n t

New member
../images/Emo45.gif גמני רוצה לבוא

וגמני מעדיפה שעה מאוחרת יותר. ואם כבר אז גם שאלה/תמיהה: אחד המרצים השתמש בשורש אה"ב בבניין הפעיל: צריך להאהיב את [משהו] על [מישהו]. תקין לומר כך? לגרום לאהוב = להאהיב? מה דעתכם?

r i n t

New member
../images/Emo45.gif גמני רוצה לבוא

וגמני מעדיפה שעה מאוחרת יותר. ואם כבר אז גם שאלה/תמיהה: אחד המרצים השתמש בשורש אה"ב בבניין הפעיל: צריך להאהיב את [משהו] על [מישהו]. תקין לומר כך? לגרום לאהוב = להאהיב? מה דעתכם?

or99

New member
מכיוון שהרבה מעוניינים...

בשעה מאוחרת יותר, השעה שונתה ל-20:00. שוב, אם למישהו יש בעיה נא לעדכן.

גנגי

New member
אור - מקבלים גם משתתפים-סמויים

מפורומים אחרים?
כמוני, למשל?

למעלה