....המפגש....

טומי*

New member
../images/Emo26.gif ....המפגש....../images/Emo36.gif

שלום לכן/ם אז ככה המפגש בשעה:10.30-11.00 בכניסה למוזיאון המקום וההסבר איך להגיע למקום בהמשך. לאחר הסיור ארוחת צהריים בקרבת מקום במסעדה עממית.לאחר הארוחה תלוי כמובן במזג האויר סיור בעיר העתיקה של צפת. איך מגיעים למוזיאון? במכונית: כנס לצפת בכניסה הראשית. סע עד סוף הכביש, פנה ימינה לרחוב ירושלים ומייד שמאלה לרחוב הפלמ"ח - עד הכיכר. סע ישר (לתוך מגרש החניה), מימין בית "יגאל אלון", משמאל - בניין הסראיה - בניין עתיק עם מגדל ושעון, המוזיאון בתוך מתחם הסריאה - חנייה בשפע. תסעו בזהירות ורצוי להגיע בלבוש חם! נסיעה טובה!

U למה

לא גילו לי שיש כל כך הרבה אנשים מפורום חמישים שגם הם מאותו המוצא של אמי ??? ולמה רק עכשיו מתברר לי שיש מחר איזה טיול של כייף לאיזור הצפון הקר ואולי המושלג , טומי בבקשה לפרסם בפעם הבאה בגדול בפורום חמישים אני לא אוהבת להסתובב סתם כך בין הפורומים השונים, בבקשה לעדכן אותי בפרטים כאלה, אולי אצטרף בעתיד למשהו שאתם עושים, זה כבר פעם שניה שעושים איזה מפגשון ואני לא מצליחה להגיע, או עבודה או שלא מגיעה לדבר בזמן מבקשת תמונות מהאיזור ההוא היפה ואהוב כל כך בתודה מראש

טומי*

New member
../images/Emo24.gifיהודית יקרה....

ראשית ברוכה הבאה לפורום תרבות הונגריה שנית היה הודעה שלי בפורום 50+ אפילו בטאגליינס ממש לפני רגע מחקתי בגלל יום האהבה הנחוג מחר. מפורום חמישים מצתרפים BT 1 וישראל ששניהם ממוצא הונגרי.חוצמיזה חג אהבה שמח לך!

תודה טומי

תעדכנו אותי על כל הדברים שקורים לנו כאן ושם כי לא תמיד נכנסת ולא תמיד רואה את הכל. מצטערת שלא יכולה להגיע מחר למפגש אך אולי בפעם הבאה לצערי הרב עובדת ברוב ימי השישי אז צריכה לתכנן מראש

למעלה