המפגש...

or99

New member
../images/Emo26.gif המפגש... ../images/Emo36.gif

יתקיים כאמור ביום שלישי בשעה 20:00. המפגש יתקיים אצל גרי שהסכים לארח אותנו. המקום הוא באזור נתניה, ונוח יותר להגיע במכונית פרטית. ידוע לי על כמה אנשים בעלי מכוניות, ואשמח אם מי שמוכן להציע טרמפ (אין מילה עברית, נכון?) יגיב להודעה זו (כמו כן, מי שמחפש טרמפ מוזמן להירשם כאן). ובכלל, מי שמתכוון להגיע ולא התפקד בשרשור הקודם (בעצם גם מי שכן. לא יזיק.), כדאי שיעשה זאת עכשיו, ואז יקבל מסר על המקום המדויק ופרטים נוספים.

אִיתַי

New member
דרוש טרמפ ../images/Emo9.gif

למען האמת, אין לי אפשרות להגיע ברכב פרטי בכוחות עצמי, משום שאין לי רשיון... אם מישהו יכול (ומוכן) לצרף אותי אליו, אודה לו מאוד
. (למי שלא יודע, אני תושב חולון).

lordgino

New member
יש לי ../images/Emo73.gif ואני יוצא מאזור

רמת החי"ל בצפון ת"א.

גרי רשף

New member
כולם מוזמנים!

שלחתי לאור מפה, הסברים איך להגיע, ואת מספר הסלולרי שלי; כדי שיפיץ בין כולם. הגיעו בהמוניכם!

BatHell

New member
../images/Emo51.gif גרי!+ דרוש טרמפ, גם לי...

לא מכירה את נתניה בכלל, ולכן מאוד מאוד אשמח לטרמפ!
מתל אביב (מאיזור התחנה המרכזית החדשה) או
מנס ציונה (מי שלא מכיר: בין רחובות לראשל"צ) מי שמוכן- יכול לשלוח לי מסר. תודה! אור- אשמח לקבל מסר על פרטים וכו'.

dorgad

New member
אור יקירי, בזאת גרעת אותי מרשימת

המתפקדים למפגש. לצערי, לא אוכל להגיע לנתניה ב:20:00. דור

גרי רשף

New member
הצעה לכל מי שמתקשה להגיע

מי שאין לו רכב יכול לנסות ולהגיע ברכבת לנתניה, ולתאם שמישהו יאסוף משם את כולם. במקרה הצורך אני אוכל לאסוף: יש רכבת שמגיעה מכיוון המרכז בשעה 19:30 ואני אוכל לעבור שם ולאסוף את מי שירצה (נא לתאם איתי את זה מראש שאדע את מי וכמה אני אוסף משם). אפשרות אחרת היא להגיע באוטובוס או בשרות לצומת ינאי, ולתאם איתי או עם אור כך שנתארגן ונשלח מישהו להביא את המגיעים משם. בדרך חזרה נארגן הסעה לרכבת.

לאן מגיעים ומתי?

פספסתי משהו? לא זכור לי שראיתי פרטים לגבי מיקום ומועד המפגש..

למעלה