העדכון השבועי-16.5.04

The Juck

New member
../images/Emo26.gifהעדכון השבועי-16.5.04../images/Emo36.gif

היום לא עדכון גדול במיוחד, אני מנסה כל שבוע לצמצם בקצב החומר שאני מוסיף לעדכונים השבועיים, אחרת עם הזמן לא יהיה לי מה לעדכן, אז עמכם הסליחה. מקווה שתקבלו את זה :) -------------------------------------------------------------------------
גלריות- *נוספו 10 תמונות חדשות לגלרית המלכה! *גלריה חדשה נוספה!- תמונות למסנג'ר כרגע יש 6 תמונות, כמובן שעם הזמן התווספו עוד ועוד תמונות לקטגוריה. אין סוף לזה :) ------------------------------------------------------------------------- סליחה על העדכון הצנוע הזה...יהיו שבועות עם עדכונים גדולים וייהיו כמו היום... שוב, חשובה לי מאוד התגובה שלכם... אם אתם
או
הצמצום בעדכון? כל תגובה תתקבל בשמחה :) ------------------------------------------------------------------------- שבוע טוב לכולם
צחר, -------------------------------------------------------------------------

צחר....

תמונות ממש יפות....
אבל ממש נעלבתי שחתחת אותי מהתמונה אחרי הפילהרמונית....
העדכון ממש יפה אבל באמת קצר.. אולי תחשוב על לעשות עדכון חודשי? זה יכול להיות יותר אפקטיבי.... ואפשר גם להוסיף לעדכון את חברי הפורום החדשים בכל שבוע (או חודש....) בכל אפון...עבודה טובה!!!
בהצלחה בהמשך!!!

The Juck

New member
../images/Emo19.gifהלוואי וכולם יהיו כמוך.....

הלו אנשים תגיבו!!! ותודה על התגובה, מאוד עזרת לי..... אני עושה עדכון שבועי כי יותר נחמד שהפורום מתעדכן בתדירות גבוהה... אז חכי להודעה הבאה >>>

The Juck

New member
../images/Emo19.gifאהה ודני! חתכתי כי לא חשבתי....

כי לא יפה שאני ישים תמונה שלך עם ריטה מבלי להגיד לך.. בקרוב אני אפתח גלריה של תמונות שלנו עם ריטה...זה יהיה מעניין :)

The Juck

New member
../images/Emo19.gifמי ../images/Emo45.gif או ../images/Emo31.gif לעדכון חודשי? >

בעדכונים שבועיים אני יעשה כל שבוע עדכון קטנטן... אם אני אעשה עדכון חודשי אז מן הסתם אני אחדש יותר דברים...... אז מי
או
לעדכון שבועי.... אם אפשר להוסיף גם סיבה :) והפעם שתפו פעולה- זה חשוב לי!

The Juck

New member
../images/Emo19.gifעדכון חודשי יהיה כל ראש חודש...

(לועזי)..... אם תבחרו בעדכון חודשי אני יתחיל אותו ב1.6 בעצם דווקא נראה לי רעיון טוב עדכון חודשי
:)

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif צחררררר

אז ככה: -קודם כל, לפי מה שזה נראה, יקיר נשאר לנהל
לכן צריך לשנות את ההודעת פתיחה. -רעיון של גלרית תמונות שלנו עם ריטה הוא מצוין. כמה חבל שאין לי תמונות עם ריטה
-אני מציעה לעשות גם גלרית תמונות של המשפחה: רמי, משי, נועם, אבא, אמא וכו'. -אני חושבת שעדיף עדכון שבועי מאשר עדכון חודשי
-
בהמשך...

dori9

New member
תלוי...

עכשיו , לדוגמא, ריטה בשגרת הופעות, אז לא נראה לי שיש צורך בעדכון שבועי. עם יציאת אלבום חדש או הופעה כדאי לעדכון שבועית .

The Juck

New member
../images/Emo19.gifגמני חושב ככה >

באמת אין צורך בעדכון שבועי.. אבל אתם מחליטים בינתיים
> 3
> 1

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif צחר קבל ח"ח על העידכונים

והכי חשוב, תעשה מה שמסתדר לך, אתה מנהל מצויין

למעלה