הפרק היומי

../images/Emo26.gif הפרק היומי../images/Emo187.gif

אני אישית ממש אהבתי את הפרק של היום. והנה מה שמחכה לכם: לטס יש סיוט שקשור לניק.
ג'ודי מקבלת את התשובה של בדיקת ה DNA שלה
סטיבי מבינה שהיא
את אלכס ומתחמקת ממנו. אלכס וסנדרה ממש רבים עם הארי. וזה עולה להם כמעט בחיים ... ומעכשיו
למי שעוד לא ראה.. ודעתי האישית: הארי יוצא מאנייק רציני. הקטע בין סטיבי לאלכס ממש מוזר לי, זה כאילו קלייר אול אובר אגיין, החברים הטובים פתאום מגלים שהם מאוהבים? לא ממש אהבתי,זה די מיצה את עצמו. הקטע בין סנדרה לאלכס, אני פשוט צרחתי על הטלביזיה לאאאא איייכס !! ממש לא!! החלום על ניק היה כל כך ברור, אבל הם עשו את זה יפה , אהבתי מאוד. ואלכס
לאן הוא הולך לי ?

נועה167

New member
אולה פיפל :)

חזרתי... ת'אמת אני קוראת לפעמים אבל הייתה תקופה יבשה ובאמת לא כתבתי וגם לא נכנסתי הרבה אבל אפשר להגיד שחזרתי :) היה היום פרק טוב!! אלכס- עצוב עצוב עצוב! איך כולם ייבשו אותו ובכלל הארי מתנהג ממש מגעיל. סטיבי ואלכס אממ אני בעצמי מתלבטת על זה ממש הרבה! מצד אחד למה לעשות כל ידידים טובים זוג? במיוחד שהם ממש חמודים איך שהם עכשיו! אבל מצד שני אם באמת למישו מהם יהיה מישו זה לא יהיה ככה בטח... לפחות לא כמו עכשיו. והם ממש חמודים יחד אז לודעת! אני לא אוהבת שהם עושים את כל החלומות האלה זה מוזר כזה ודיי מעצבן... במיוחד שזה קורה הרבה בבנות מקלאוד אבל מילא....:/ ג'ודי בת מקלאוד! מעניין איך טס תגיב
ואלכס וסנדרה.. מגעיל! אבל ממש! זה היה מיותר לגמרי.

התובנות שלי../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

הארי באמת יצא מן מאנייק
אבל זה ביוז'ואל ככה לא?
סטיבי ואלכס באמת לא
יאק.סטיבי צריכה לצאת מזה.ודחוף אם אפשר
סנדרה אהבתי אותה היום..איך שהיא השתוללה..זה מוציא עצבים יופי.לא הייתי מתנגדת לאיזה צריף כזה
באנגלית הם קוראים לזה קוטג'. אבל סנדרע ואלכס
מזעזע.אנשים צריכים לישון אחר כך בלילה הם לא מבינים את זה? והחלום של טס?כל כך ברור.ובאמת כל כך יפה איך שהם עשו את זה.ממש יפה.

ג ו ר ב י

New member
שלום, אשמח לעזרה

לא הייתי מרוכזת היום כל כך, אז לא ממש הבנתי את החלום ואת הקטע של השעון. מי יוכל להסביר לי? תודה

TvFrik

New member
תשובה

כשטס חזרה מארגנטינה היא ענדה את השעון של ניק. השעון הפסיק לעבוד אחרי שהיא קיבלה את ההודעה על ניק והיה מן סימן שניק מת. אבל החלום שניק בבית חולים פלוס העובדה שהשעון חזר לעבוד מרמזים שניק חי

למעלה