הפרק של היום

miss_t

New member
../images/Emo26.gifהפרק של היום../images/Emo36.gif

מה אתם אומרים על: 1. ליאור לא מאמין לאלונה
2. ליסה מסכסכת בין ליאור לאביו
3. שירלי נפרדה מרועי
4. האם יש מצב שנראה נשיקה בין שירלי לטל
5. האם הקשר בין עדן לגולן יהיה רציני
6. האם משה ודניאלה יתפייסו
7. האם ד"ר גולדמן היקר שלנו יתבע את גולן על המכות שהוא הכניס לו
שאלות שדורשות חשיבה, ודורשות שתענו עליהן, אז יאללה למי אתם מחכים? תלחצו כבר על "תגובה"

Jazmin Te Amo

New member
לחצתי על תגובה../images/Emo9.gif חח..כנסו לראות

1. כבר דיברתי על זה פה...אבל אני אגיד עוד פעם..זה כל כך מטומטם שהוא לא מאמין לה כי הוא יודע איזה בנאדם גולן, והוא מכיר את אופי המסריח שלו (רק בסידרה) והוא אוהב את אלונה אז מה ניסגר
ניראה לי הוא ישןןן
שיתעוררר 2.ליסה זה כבר מקרה אבודד... אין מה לעשות,היא פשוטט רעההה
3.שירלי עשתה בשכל לפי דעתי..הוא התנהג אליה מגעיל (אפילו אם הוא חמוד) ...גם ככה לדעתי היא וטל מממש חמודים יחדד
5.אממממממ... הקשר בניהם...חחחח..לא ממש אבל ממש לאא...סתם סטוץ חרמני וחולף...
4.חחחח... התבלבלו לי המספרים..ברורר כאילווו הם יהו ביחד עוד מעטט...ויהיה להם הרבה
סוערות
חחחח...אני לא ממשיכה את השאלות, כיח השאר לא ממש מעניינות אותייי

../images/Emo26.gif../images/Emo85.gifתשובות!!../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif../images/Emo36.gif

מה אתם אומרים על: 1. ליאור לא מאמין לאלונה
ליאורוש תאמין לה פורפייייי 2. ליסה מסכסכת בין ליאור לאביו
אררר איזה מעצבנת היא!!!להרוג אותה! 3. שירלי נפרדה מרועי
מגיע לו..!!!
4. האם יש מצב שנראה נשיקה בין שירלי לטל
חח היום כמעט ראינו ... נראה לי שפרק הבא{{מחר
}}אז יש מצב שנראה..
5. האם הקשר בין עדן לגולן יהיה רציני
אין לי מושג ובדוגרי..ממש לא מעניין אותי
6. האם משה ודניאלה יתפייסו
אממ כנראה שכן..וחבל..
7. האם ד"ר גולדמן היקר שלנו יתבע את גולן על המכות שהוא הכניס לו
אמממממממ אין לי מושג:-*:-*:-* פיווו....נגמרררר

ShiRi GiRl

New member
../images/Emo26.gifחחח... טלוש התכוונה ש..../images/Emo26.gif

חחח.. קטעים איתתהה.. היא התכוונה ש: היא כתבה בהודעה את זה :-* ואז היא רשמה ש: :-* שווה (=) זה:
וזא היא עשתה
(תפוז, כאילו הפורום)
הבנת קרנונה מאמי??? חחח קטעים עם הטלוש הזאתיייי

למרות שבדר"כ אני רק צופה בפורום,

הפעם אני אגיב|1| 1->> ליאטור בסך הכל בחור הגיוני שמלא חששות אין ספק שהוא פוגע באלונה ויודע את זה אבל אל תדאגו בסוף הם יהיו ביחד טלנובלה או לא? 2->> ליסה היא הכלבה שכולנו אוהבים לשנוא היא משחקת אותה תמימה והיא כ"כ רעה היא מסוג הדמויות שתראו ברחוב ותצרחו עליהן אבל גם זה יהיה בסדר בסוף, היא תשלים עם ליאור וכולם בכלל או שהיא תיזרק לכלבים (מה שנשמע הרבה יותר הגיוני) 3->> אממ כן, נראה לי שזה סופי, היא תהיה עם טל לדעתי, וחבל כי רועי כזההה שווה
וחוצמזה, לא חבל להסתכסך עם חברה טובה? 4->>הממ הגיוני מאוד שכן! אבל בעע טל חבר של יוליה! לא פייר~! 5->> לדעתי לא, הם יפגעו אחד בשני, וזה בעצם מה שהצופים רוצים-גם אןם הם לא מודים : ) 6->> לדעתי כן וחבל צאוד משה הוא כמו ליסה רק עם הילה מעל הראש הוא לפעמים שטן ולפעמים מלאך לדעתי הם ישלימו והוא שוב יעשה צרות 7->> לדעתי לא, לוידעת למה : ))
יומדהים לכולנו!

אמ..

נראה לי שהוא יאמין לה בסוף.. בקשר לליסה. עוד לא יודעת. כנראה ששירלי כן נפרדה.(הפסדתי המון פרקים) נראה לי שהיא תהיה עם טל בסוף(אין לי מושג) בהחלט יש מצב לנשיקה
אם היה כמעט אתמול. לכו תדעו היום(שאני אפסיד. אבל מילא..) עדן לגולן? לא. לדעתי היא משחקת בו. לדעתי הם התפייסו(משה ודניאלה) לא יודעת בקשר לגולדמן.

למעלה