הפרק Quagmire

1Shir

New member
../images/Emo26.gif הפרק Quagmire ../images/Emo36.gif

היה פרק מעולה, אבל אני די נפגעתי מהדברים שסקאלי אמרה למולדר. אלה אולי היו דברים שיש בהם יותר משמץ של אמת, אבל היא אמרה לו דברים נורא חדים שדי מבטלים את כל האופי שלו. נראה לי שהוא נורא נעלב ואני לא מבינה למה היא דיברה ככה. יכול להיות שגם היא נעלבה בגלל שהוא לא ממש התיחס למוות של הכלב שלה קוויקווג, אבל אני נעלבתי בעיקר ממנה. ואני עם מולדר, וגם המציאות (זו שבסדרה לפחות) מוכיחה את דבריו של מולדר- הדברים הבלתי יאמנו כן קיימים.

orityemini

New member
מאוד אהבת את הפרק!

אחד האהובים עליי! ואני דווקא לא התעצבנתי על האבחנות של סקאלי כי דווקא היה בהן מן האמת וזה שהיא אמרה לו את זה דווקא מראה על עומק מסוים ביחסים בינהם שהיא מרגישה בנוח להגיד לו דבר כזה. מסכן קוויקווג!!! להיאכל על ידי תנין! איזה גורל אכזר! אבל הקטע הכי מצחיק היה כשמאלדר וסקאלי נתקעו "על אי בודד" ומאלדר אמר לסקאלי שהוא חושב שהיא רזתה לאחרונה כתור תגובה לזה שסקאלי אמרה לו שבתנאים מסוימים קניבליות זה דבר שבהחלט מתקבל על הדעת :) המבט שלה אחר כך היה יחיד במינו :)

1Shir

New member
../images/Emo16.gif ../images/Emo107.gifקוויקווג ../images/Emo3.gif

גם אני חושבת שהשיחה היתה נחמדה, אבל היא קראה לו אגוצנטרי, מגלומן, סובייקטיבי לחלוטין, עיוור מאובססיות, והגרוע מכל - מסכן *שלא לצורך* את עצמו ואת כל מי שאיתו. היא כאילו אומרת, אני לא מסכימה עם כל מה שאתה עושה ולא מבינה למה אני נגררת אחריך. ואני די בטוחה שהיא לא חושבת ככה! בגלל זה הדברים הקיצוניים שהא אמרה הפריעו לי, ופגעו בי, כי הוא גם נראה ממש נעלב, ובצדק.

Ice Age

New member
לגבי קוויקווג ../images/Emo58.gif

מי אמר שהוא נאכל ע"י תנין? לדעתי כל מקרי המוות קרו ע"י ביג בלו. אמנם מאלדר מצא והרג את התנין, אבל עדיין זה לא מסביר את הקשר בין הכחדות הקרפדות לבין מקרי המוות שקרו יותר ליד החוף. חוץ מזה, ראו אותו בסוף הפרק, כמו ששמתם בטח לב.

1Shir

New member
../images/Emo45.gif נראה לי שאתה צודק.

אבל למה זה ספויילר?

LoLo16

New member
אהבתי תפרק ../images/Emo9.gif

זה היה ממש עצוב עם קוויקווג.. הכלב הזה הוציא מסקאלי אנושיות מסויימת שהייתה דיי חסרה.. כלומר, כל הזמן סקאלי היא הכי חזקה, קשוחה, מקצועית.. ופתאום היא כל כך דואגת לכלב ובמיוחד שהוא מת, זה היה כל כך עצוב..
דוגרי, אם הייתי היא, הייתי מעיפה למאלדר כזאת כאפה... הכלב שלה נאכל!! מה אתה מדבר איתה על האגם המ*דיין הזה עכשיו?!?!?! והיא התגברה על זה דיי מהר.. בספינה היא כבר הייתה בסדר גמור..
הקטע עם ה"אי" היה קורע!!
אבל שמתי לב למשהו מוזר- אם ה"אי" היא בגובה הברכיים שלהם, איך הספינה טבעה?.. זה באמת X FILE..
בקיצור פרק ענק, אהבתי את הפתיחות של M&S.

1Shir

New member
אני חושבת שהם נסחפו לקרבת היבשה

כשהספינה טבעה הם כן היו במים עמוקים, פשוט לא היה להם מושג לאיזה כיוון הם נסחפים, ולמרבה הבושה הם גילו שהם נסחפו לחוף. מוזר שלא היה עליהם מצפן.

למעלה