הצעה!!!!

Wolfinix

New member
../images/Emo26.gifהצעה!!!!../images/Emo59.gif

ליצור מגבלה של כמות כלי הנשק מול היכולות של אותה המדינה..איך? למשל על כל מפעל תעשיה תוכל להחזיק 500 טנקים או 100 חילים או 350 מטוסים וכד' או-כמו בכל משחקי האסטרטגיה להוסיף מפעל ספציפי שכל מטרתו היא איפשור נוסף להגבלה של החיילים למשל +1000 למאגר כלי הנשק על כל מפעל.. או-יחסיות בין שטח האדמה הכללי שיש לאותו שחקן מול כמות כלי הנשק שהוא יכול להכיל למשל 200 כלי נשק על כל 1 אדמה.. זה יכניס פן יותר מציאותי בין מה שקורה כרגע במשחק למה שיכול להיות..כי כרגע למשל כמות הנשקים שלי לעומת שטח המדינה ממש לא מציאותית,כלומר אם אני שם נשק לצד נשק באדמה מרובעת אני צריך חצי כוכב לכת!!!או שהמדינה שלי בנויה על קומות (הרבה קומות
)או שהיא משתרעת על מחצית מכדור הארץ (כן בטח
)..או שבתוך המדינה שלי כל הנשקים הם גם חלקת ממערכת וירטואלית-כלומר אני מנהל מדינה וירטואלית שבתוכה יש מחשב ובו צבא וירטואלי חחחחחחחחחח באיזה זהוא שלב זה גורע מהמשחק-ימאס לשחק ואז פשוט נעזוב

Wolfinix

New member
תשמע-תלא חייב לאהוב אותו ../images/Emo13.gif

אבל הרעיון הוא לא רק טוב הוא גם נחוץ להמשך המשחק. אני משחק כולה שבוע וקצת ואני בדירוג 685 בערך-בקצב הזה עו שבועיים נמאס לי מהמשחק בעצם כבר מתחיל להמאס כשכל מה שאתה עושה הוא לצבור כסף אדמה ונשקים. כשיש לך הגבלה על כמות הנשקים אתה חייב להחליט איזה נשקים ישלטו בצבא שלך אתה חייב למכור ולשנות כל הזמן בהתאם למשימות שאתה מציב לעצמך כי אם לא-תפסיד.זה הופך את המשחק לדינאמי ויותר מציאותי. וזה הסבר קצר.

Wolfinix

New member
אוקיי..

תחשוב על זה כך..מכיר את WARCRAFT? (חסר לך שלא כי אם לא אז יש לך חור בהשכלה!!!
) זוכר את העובדה שאתה לא יכול לבנות חיילים עד שלא תשפר את המצודה/תבנה חוות?אז על אותו העיקרון.תוכל להתפשט בהתאם להתפתחות של המדינה שלך-ולא בהתאם לכמות הכסף שלך-שזה לא הגיוני..

r e x1

New member
הבנתי

אבל אני לא מכיר את המשחק, לקחתי דוגמא ממשחקים אחרים

Wolfinix

New member
../images/Emo12.gif אתה לא מכיר את המשחק

וורקרפט? כמו עולם וורקרפט רק בגירסאות הותיקות שלו אסטרטגיה צרופה-אורקים נגד בני אדם..בן אדם חובה לשחק בו!!!!לפחות בשני!!! והעיקר שהבנת את הרעיון

gindis

New member
נשמע נחמד !

אולי נכניס זאת בקרוב
תודה ובברכה, ערן

meetAmeet

New member
לא רעיון טוב בכלל ערן

נשמע די מיותר, אם אנחנו רוצים להפוך את המשחק ל-100% מציאותי נאלץ לשנות את כולו, אין בכלל התייחסות למרחק במתקפות בין מדינות זה כאילו כל המדינות בגבול של כולם במשחק שזה בסדר. מה הבעיה אם מיליון חיילים לאדמה 1?! ממתי אתה יודע כמה אדמה 1 שווה? אולי זה מיליון מטר מרובע... עוד פן שזה יהרוס זה שמעכשיו מי שיהיה לו את התעשייה הכי חזקה יהיה לו גם את הכוח הכי חזק כמעט בהכרח דבר שיוציא מהכיף... ד.א ערן, פנינו אליך כבר מס' פעמים בפורום בקשר לבעיה עם תורות האקסטרה, האם תטפל בנידון?

Wolfinix

New member
תשמע יש לך אומדן

ככלות הכל אתה צריך 10 אדמה כדי לבנות מפעל!!מפעל הוא מקסימום בגודל של עיר קטנה-תעשה את החשבון לבד בנוגע לאומדן אדמה. בנוגע לתעשיה בשביל זה יש לך צבא בין היתר טילים בליסטים שאיתם אתה יכול להשמיד מפעלים -ואז למנוע מהאוייב לחדש את הצבאות שלו.. ואתה התייחסת רק לעצה של מפעל כסף כ הגבלת כלי נשק -אפשר ליצור מפעל שכל מטרתו היא הוספת מלאי לחיילים שניתן לבנות-גם גורע תורות-גם גורע כסף-וגם לא מניב לך כלום כל תור פרט ליכולת לבנות עו X של צבאות. והבעיה עם מליון חיילים ל-1 אדמה הוא שעוד חודש+- מדינות הופכות למעצמות כלכליות בייחוד עם הבריתות-כך שכבר מוציא את הכייף כשיש לך אין ספור נשקים ואין לך אתגר כשכל מה שאתה עושה זה לצבור עוד. תחשוב על זה בגדול-אל תסתכל על מדינות שרק התחילו עכשיו את המשחק.

meetAmeet

New member
חחחח... אין לך אתגר?!

אתה רוצה לומר שאתה יכול לקחת כל אחד בעשירייה הראשונה?

Wolfinix

New member
לא..אבל אני כולה משחק שבוע וקצת

והדירוג ששלי באזור ה-650 ..תחשוב לבד.

meetAmeet

New member
חחחח... ממש מרשים

תתאמין לי יהיה לך אתגר, זה שישש פה איזה 1000 חשבונות לא פעילים וכפולים לא אומר שאתה כזה סוס... תוכיח לי בכך שתהיה עוד חודש (אפילו חודשיים אני נותן לך) מקום ראשון...

meetAmeet

New member
לא שיש לי משהו נגדך

אני לא מנסה לעצבן, באמת, אני בעד העלאת רעיונות חדשים, פשוט חשבתי שזה לא טוב...

Wolfinix

New member
חחח למה שאני אתעצבן?../images/Emo13.gif

יש הבדל בין כעס-ובין להסביר
אני עדיין מסביר לך הלא כך?

Wolfinix

New member
מי שמשתמש בחשבונות כפולים

רמאי.והורס את הכייף בעיקר לעצמו-ואי אפשר להחזיק משחק רק על המרוץ למקום ראשון..מהר מאוד זה מתישן אם לא מחניסים אלמנטים חדשים..ממש כמו לשחק באותו משחק עוד פעם ועוד פעם עד שאתה מקיא אותו. ככה לפחות אני חושב. מה אתה עושה מעבר ללבנות מפעלים-לקנות כלי נשק-ולתקוף צבא של אחר?או סליחה ולהכנס לתורות אקסטרה
..איפה החשיבה?הבניה לעתיד?האסטרטגיה? כי באסטרטגיה צריך לחשוב לפני שמבצעים משהוא..פה המשחק הוא בסגנון הישן..צוברים הרבה כסף והרבה צבאות ועולים על כל מי שיכולים.

meetAmeet

New member
אתה צריך לחשוב על האסטרטגיה...

תאמין לי אני חושב הרבה לפי שאני עושה משהו... מי שלא מוצא אסטרטגיה במשחק כמו שהוא עכשיו סימן שלא חושב הרבה על כך.

למעלה