הצעות עבודה

Casey1

New member
KOL- knowledge on line. סטאז'

היי שמעתי שניתן לעשות התמחות דרך האינטרנט. מישה ו כבר עשה את זה?

taminoi

New member
הצעת עבודה לסטודנט/ית

שלום לכולם, היתה אמנם הודעה בלוח המודעות המחלקתי, אבל כנראה שלא מילאה את ייעודה. מי שמעוניין/ת - נסו לשאול אם תוכלו לזקוף את השעות (בתשלום!) לחשבון שעות הסטאז'. "כחלק מפרויקט קבוצת עבודה 4 במינרווה ישראל אנו עורכים סקר/בדיקת רישום המידע של מספר פרויקטים דיגיטליים בישראל. המטרה העומדת מאחורי סקר זה הוא הכנת המלצות והנחיות אודות מטאדאטה וסטנדרטים אחידים בפעילות הדיגיטציה בישראל. כמוכן קידום תפעול משותף באמצעות התאמה של שדות רישום, שאיפה לצורת רישום אחידה ומתן אפשרות להתאמות. לצורך זה הוכן שאלון שאותו תמלא מטעמנו סטודנטית ללימודי מידע מאוניברסיטת בר-אילן. שכר לשעת עבודה הכוללת זמן הנסיעה, ראיון, מילוי שאלון כולל עיבוד הנתונים (בבית) היא 25.64+ נסיעות תפקידו לראיין ראש הצוות הפרויקט, למלא את השאלון ולהעבירו לטבלת ACCESS " עד כאן ההודעה. באופן אישי אני יכולה רק להעיד שמדובר בפרויקט חשוב, השאלון מעניין (למי שמתעניין במטאדאטה, רישום אובייקטים דיגיטאליים, בעיות של ארכיבים ומוזיאונים בתקופה הדיגיטאלית וכד') וחוץ מזה, היכרות עם תהליכי מחקר ומרצות טובות מעולם לא הזיקה לאיש
למעוניינות/ים - פנו לד"ר יהודית בר-אילן במחלקה שלנו או לאורה זהבי באונ' חיפה במייל [email protected]

chayahd99

New member
../images/Emo26.gifהצעות עבודה

אנא שרשרו לכאן הצעות עבודה אם יש לכם. בנוסף, ניתן למצוא הצעות בלוח הדרושים של הפורום.

Casey1

New member
אין אישור מחלקתי לגבי KOL סטאז'.

מצורפת הודעה מקדר, רחל

Idishabu

New member
שטויות במיץ

איך על סמך המסמך הזה (שהוא ישן אגב -משנת 2004) הגעת למסקנה של-KOL אין אישור מחלקתי?

אלאר

New member
../images/Emo93.gif ../images/Emo46.gif

באיזה היקף? גם 160 שעות? האם יש מרצה מסויים או קורס מסויים שבמסגרתו נעשה הסטאז'? ושאלת השאלות..... האם יש סיכוי לשכנע את המחלקה, שהתפקיד שאני עושה במקום עבודתי ישמש כסטאז'?

shahare3

New member
תגדיר מה אתה עושה

ונגיד לך אם אתה יכול לבצע את הסטאז' בעבודה אני גם עשיתי את זה. פשוט תיארתי חלק מהעבודה שלי במקביל למשהו שלומדים במחלקה

אלאר

New member
OK

מה שאני עושה במקום עבודתי, זה... * מרכז פרוייקט של הצטיידות במערכת CRM חדשה. * מרכז פרוייקט של הסמכה ל ISO 9001. בתוך כך, אני מקים ספריה של מפרטי עבודה לכל המחלקות בחברה. * ערכתי - ואני מעדכן באופן שוטף - ספר נהלים של אחת המחלקת המרכזיות אצלנו. ברור לי שאוכל להציג כל אחד מהפרוייקטים האלה כקשור לתחום זה או אחר בלימודי מידע (ניהול ידע, מערכות מידע ועוד). השאלה היא, האם יש עם מי לדבר על הנשא? האם המחלקה פתוחה לאפשרות הזו? האם יש מרצה מסויים שמנחה את את הסטאז'?

אלאר

New member
בהחלט. השאלה מתי זה רלוונטי

אני מתחיל עכשיו שנת השלמה לקראת תואר שני. מתי צריך להגיש (או להציג, או לדווח) על הסטאז'? שנה א'? שנה ב'?

innahm

New member
לדעתי כדאי לך כמה שיותר מהר

כדי שבמידה ומסיבה כלשהי לא יחשיבו לך את זה כסטאז' שיהיה לך זמן לעשות סטאז' כמו שהם רוצים.

shahare3

New member
אם אתה "מקים ספרייה" מה עוד אתה

רוצה? כיצד אתה ממיין את החומר, מקלג, כיצד אתה מאפשר איחזור (עפ"י איזה קריטריונים), מהסדר גודל הספרייה. תבדוק האם אתה מחפש חומר לספרייה, האם אתה מחפש מידע כלשהו במהלך עבודתך. בוא אני אגדיר לך מה אני עושה. אני מחפש במאגרי מידע של חברות תעופה מידע על משלוחים של חברות העובדות עם החברה בה אני עובד ומברר כל מידע על מיקום המשלוח ומצבו ומספק את המידע המבוקש ללקוח. זה נקרא שימוש במאגרי מידע עפ"י דרישת הלקוח. פירטתי גם סוגים של מקורות מידע כמו מאגרים ספיציפיים, אתרי אינטרנט של ח"ת וכן מקורות אנושיים כגון סוכנים בחו"ל. הכל תלוי איך אתה מתאר את זה.

למעלה