הצצה לפורום...

פרלמנים

New member
../images/Emo26.gifהצצה לפורום...../images/Emo26.gif

למי יוצא להציץ לפעמים בדף הראשי של הפורום? בטח כמעט כולנו לא ממש מספיקות להגיע לשם ולחקור מה חדש... אז אני ממליצה מאוד, שווה להציץ בקטגוריות:
קישורים: האם הרופא שלכם עובד בשיטת פונסטי? שאלון קצר ועוזר מאוד! ארגון "בטרם" נושאי בטיחות בבית ובחוץ...לקראת הקיץ המלצות לקייטנה בטוחה.
מאמרים: תחת הקטגורייה "אורטופדיית ילדים"- כמה מאמרים חדשים בנושאים שמטרידים אותנו כגון נעליים ראשונות, הליכה וכו'...
אלבומים: אולי בא לכם לארגן לנו אלבום אביבי חדש של הילדודס? פרסמו תמונות ונארגן לנו אלבום שוויץ מעודכן למופת
אולי לשפר את אלבום חדרי ההילדים שלנו? פרסמו תמונות ונכניס לאלבום! ועוד ועוד... קריאה נעימה, המלצות יתקבלו בשמחה! שבוע טוב!

פרלמנים

New member
בוקר אור../images/Emo42.gifאשתדל הערב לארגן את האלבום

אנחנו נוסעים היום לסדר קצת את הבית החדש, לקראת המעבר, אז לא אהיה מול המחשב במהלך היום... מי שצריך אותי-אני בפלאפון. אתגעגע... ג'סיקה

פרלמנים

New member
../images/Emo175.gifאלבום חדש לפורום../images/Emo175.gif

כנסו לאלבומים וצפו באלבום האביבי החדש של הפורום... מי שרוצה להשתתף באלבום, שישים תמונה בשרשור הזה אני אצרף לאלבום! שבוע מקסים ואני מקווה שאתם נהנים מהמאמרים החדשים והקישורים
ג'סיקה

הנה אנחנו בפורים האחרון

היינו פעם אחרונה אצל וינטרוב לפני חצי שנה והביקור הבא ביולי הקרוב ביומולדת 7. בביקור האחרון ב"דנה" אחרי שהוא התלונן על כאבים גילינו שהרגל קצרה מהשניה. לתיקון שמנו מדרסים עם הגבהה של 1 ס"מ ברגל ימין (הרגל עם הקלאב). יש לו מדי פעם כאבים בבוקר וקשה לו ללכת וזה עובר אחרי שהרגל מתחממת קצת. אני כל הזמן מבקשת מהמורה התחשבות כי יש לו גם הליכה רגלית לבי"ס והוא מאחר לפעמים. חוצמיזה הכל נהדר הוא רץ, משתולל ומשחק כדורגל כמו כולם

פרלמנים

New member
איזה כיף שאת כאן../images/Emo140.gif

אני שמה את התמונה באלבום של פורים 2007, תמונה מקסימה ומצחיקה
אם בא לך לצרף את המתוק גם לאלבום האביבי החדש אז שלחי תמונה נוספת! טוב לראותך כאן...
ד"ש לחמודים! ג'סיקה

למעלה