השבוע שהיה

../images/Emo26.gif השבוע שהיה ../images/Emo36.gif

שיר השבוע של שייגעצ
שיר השבוע לא של שייגעצ
השיר המאוס של השבוע
שיר בהקדשה למישהו
ולמי
משהו מיוחד שקרה השבוע

Hezi The One

New member
ליפולללל ליפוללללל ליפולללללללללללל

שיר השבוע של שייגעצ-לב מפלסטיק כי ככה. אין לי כח לפרט. אבל זה לא מתקשר לנושא השיר. שיר השבוע לא של שייגעצ-עברי לידר-יום טוב ומופע הארנבות של ד"ר קספר-השיר שלי השיר המאוס של השבוע-אמ,אין לי. שיר בהקדשה למישהו ולמי-היהודים-הזמן שלך למישהי. כי איך תאמרי לו ילדה,אמרת אין לאן ללכת..." משהו מיוחד שקרה השבוע-כ"כ הרבה. ולא לפורום.

פרקשון

New member
אוף!!! נגמרה השבת

שיר השבוע של שייגעצ
משה מקנא שיר השבוע לא של שייגעצ
the beatles-let it be השיר המאוס של השבוע
התמונות שבאלבום (בביצוע שייגעצ) שיר בהקדשה למישהו ולמי
שנה טובה (נו השיר..)-לכל הפורום משהו מיוחד שקרה השבוע
סוד כמוס

keeeren

New member
לבד לבד אני רוצה לבד:]

שיר השבוע של שייגעצ? ששת הימים שיר השבוע לא של שייגעצ? לא נראה לי שיש כזה השיר המאוס של השבוע? שוב- סינרגיה חום יולי אוגסט.. דאמט שיר מעצבן ומאוס!!!!!!!:\ שיר בהקדשה למישהו ולמי? לא יודעת:/ משהו מיוחד שקרה השבוע? קיבלתי מלא מלא כסף מתנות יומולדת.. למרות שזה באיחור.. והחלטתי שלק שחור זה יפה:]

•No¥a•

New member
טםטם

שיר השבוע של שייגעצ- אין שיר השבוע לא של שייגעצ- רוקפור - מכונת הזמן השיר המאוס של השבוע- אין שיר בהקדשה למישהו ולמי- נורית, לחברה שלי שהייתה לה יומולדת אתמול ^^ משהו מיוחד שקרה השבוע- קרה.

המפ

שיר השבוע של שייגעצ אין שיר השבוע לא של שייגעצ goo goo dolls-iris השיר המאוס של השבוע לויודע שיר בהקדשה למישהו ולמי אין משהו מיוחד שקרה השבוע ממממ כלום לא קרה

Michali17

New member
אני

שיר השבוע של שייגעצ: את יפה שיר השבוע לא של שייגעצ : KNOKING ON HEVENS DOOR השיר המאוס של השבוע : אין שיר בהקדשה למישהו ולמי : WONDERWALL לחבר
משהו מיוחד שקרה השבוע: עברתי תיאוריה

....

שיר השבוע של שייגעצ - אבא עורך דין. שרתי/ניגנו עם חברים את זה הרבה השבוע.. שיר השבוע לא של שייגעצ - גאסולינה ..פשוט התמכרתי לשיר הזה השיר המאוס של השבוע - BAD DAY כוסואמו שיר מחורבן נטחן כל הזמן במוח וגם "יו ביוטיפול" :S שיר בהקדשה למישהו ולמי - לא יודעת אין לי כוח לחשוב כרגע משהו מיוחד שקרה השבוע - הבנתי שלא משתלם להיות בנאדם טוב.. אח"כ מקבלים בעיטה בתחת

שטיצה

New member
הנה זה בא, הדבר החם הבא!

(מי בא, מי בא? ק ק " ב י ה!
) שיר השבוע של שייגעצ- אין שיר השבוע לא של שייגעצ- כל מיני שירים תנועתיים שדבוקים אליי :X השיר המאוס של השבוע- השיר הזה של המכוער ההוא מכוער נולד שיר בהקדשה למישהו ולמי- תאטרון רוסי משהו מיוחד שקרה השבוע- הופעה, אחרי יותר מידי זמן

איפפפפ כ"כ.

בהנחה שדיברת על יהודה סעדו, השיר שלו רודף אותי והוא פשוט נורא.

yardenbm

New member
ME

שיר השבוע של שייגעצ?אין שיר השבוע לא של שייגעצ? fall out boy-Yule Shoot Your Eye Out השיר המאוס של השבוע?שכתח את שמו אבל שיר מעצבן של ג'וליטה שיש כל הזמן ב24 שיר בהקדשה למישהו ולמי?I'll Take My Chances למישו משהו מיוחד שקרה השבוע?אין כזה

אני

שיר השבוע של שייגעצ
אמממ אממ לב מפלסטיק אולי? או עושה ביד.. שיר השבוע לא של שייגעצ
מופע הארנבות של ד"ר קספר - סקס
השיר המאוס של השבוע
אינקומפליט של בקסטריט בויז.. פתחתי את האמטיוי אצל מורן וישר היה את זה, ואז באוטו של אבא שוב שמעתי את זה.. זה רודף אחריי! שיר בהקדשה למישהו ולמי
אחד השירים שכתבתי למעלה, למישהו משהו מיוחד שקרה השבוע
מממ סוד?

למעלה