השיר הכי יפה של...

../images/Emo26.gifהשיר הכי יפה של...../images/Emo36.gif

כפיר אפשטיין:
רונה קינן:
דניאל סלומון:
אוהד חיטמן:
שלום חנוך:
קרן פלס:
אריק ברמן:
אריק אינשטיין:
אביב גפן:
טל שגב:
מירי מסיקה:
גלי עטרי:
עידן יניב:
יהודה פוליקר:
אלון אולארצ'יק:
ארכדי דוכין:
שירי מימון: וזהו

../images/Emo27.gif

כפיר אפשטיין:
הביצוע שלו ל"אם הוא ילך" ו"אמונה"
רונה קינן:
לא יודעת
דניאל סלומון:
"מישהו לרוץ איתו"
אוהד חיטמן:
"תגידי לו"
שלום חנוך:
"אהבת נעוריי"
קרן פלס:
אמ "רכבת לאירופה"
אריק ברמן:
"תשמח"
אריק אינשטיין:
"יומן מסע" עם אביב גפן
אביב גפן:
יש מלא. אבל נגיד "עורי עור"
טל שגב:
"יום אחרון" ו"יעקב"
מירי מסיקה:
"עכשיו אתה חוזר בחזרה"
גלי עטרי:
"מקיץ אל חלום"
עידן יניב:
לא יודעת
יהודה פוליקר:
"פרח"
אלון אולארצ'יק:
"שיר הבוס" ו"בואי נתחבק"
ארכדי דוכין:
אמ "עכשיו אני"
שירי מימון:
אין אחד כזה וזהו

מחר אני אסתכל כאן ואחשוב לעצמי

מה? אבל השיר "ההוא" פי מליון יותר טוב. בכולופן.. זה מתאים רק לכרגע הספציפי הזה:) כפיר אפשטיין:"יש לך כוח". רונה קינן:"עיניים זרות". דניאל סלומון:"אהבה". אוהד חיטמן:"תגידי לו". שלום חנוך:"שיר ללא שם". קרן פלס:"רצה הביתה". אריק ברמן:"תשמח" וגם "ג'וני". אריק אינשטיין:"יומן מסע". אביב גפן:"ממנטו מורי". טל שגב:לא מכירה. מירי מסיקה:"לשם". גלי עטרי:"השיר שיביא לך אהבה". עידן יניב:"את יפה". יהודה פוליקר: "פרח". אלון אולארצ'יק:לא אוהבת בכלל. ארכדי דוכין:"היא לא דומה". שירי מימון:"כמה פעמים".

amitshilo

New member
אין מצב שזה ממש יעבוד

אבל אני אנסה
כפיר אפשטיין: "הפחד נעלם" רונה קינן: המ. "עיינים זרות" (כרגע אני יותר אוהבת את "גלויה" ו"מבול", אבל בכללי..) דניאל סלומון: "מישהו לרוץ איתו", רק כי אני חולה על הסרט
אוהד חיטמן: לא מכירה מספיק
שלום חנוך: "שיר ללא שם" קרן פלס: "על שפת הכינרת" אריק ברמן: המ..הממ..נראה לי ש"יום חדש נפלא", או אולי "מה עוד ביקשת"? לא יודעת.. אריק אינשטיין: אוקיי. לבן אדם יש 340 שירים. ואם אני צריכה לזרוק הרגע אז אני אקח את "עטור מצחך". אביב גפן: אמ אמ..השנה התחלתי לאהוב את "לבכות לך" ואת "שיר עצוב", אז נגיד שהם.. טל שגב: לא יודעת. מירי מסיקה:נראה לי ש"לשם". גלי עטרי: קשה לא לכתוב "הללויה"
עידן יניב: "את יפה"?!
יהודה פוליקר: אפשר שניים? פליז? "פנים אל מול פנים" ו-"פחות אבל כואב". אלון אולארצ'יק: קשה לי לא להכנע ל"כל דבר קט". ארכדי דוכין: *חשוב לציין שאני לא מתייחסת לשירים של החברים של נטשה* נראה לי ש"טמבל" או "הבלדה על האיש שהחליף את הירח". שירי מימון: גם פה אני לא יודעת.

O f r i s h

New member
אומגאד, קשה ממש!O:

כפיר אפשטיין: "אם הוא ילך" בביצוע האקוסטי ו"ליפול" רונה קינן: הדואט עם אוהד חיטמן
דניאל סלומון: המ, "רבות הדרכים" אוהד חיטמן: פאק, קשה
יש יותר מידי.. לא רוצה!P: שלום חנוך: גם קשה! אבל אין כמו "מחכים למשיח" קרן פלס: "שמעון השכן"
אריק ברמן: "מה עוד ביקשת" אריק אינשטיין: "אני ואתה" אביב גפן: תלוי מממממש!@#O: עכשיו אני אגיד "יומן מסע" אבל יש כ"כ הרבה.. כל שיר שלו מתאים למצב אחר.. טל שגב: - מירי מסיקה: - גלי עטרי: - עידן יניב: את יפהההההה כ"כ יפההההה יותר יפה מכולןןן אבל-את-לא-יודעתתתתת כמה את יפההההה!@#$ יהודה פוליקר: "פנים אל מול פנים" אלון אולארצ'יק: "בואי נתחבק" ארכדי דוכין: - שירי מימון: -

Tzassa

New member
../images/Emo9.gif

לרובם אין לי שיר אחד
, יש יותר. כפיר אפשטיין: יש לך כוח. רונה קינן: קשה... גלויה, מי מפחד מהזריחה. דניאל סלומון: אוהב אותך. אוהד חיטמן: תגידי לו. שלום חנוך: פאק. המ. מחכים למשיח, אהבת נעוריי, ככה וככה, לאט לאט, אל תקרא לי עם וכו'... קרן פלס:
אריק ברמן: הבחורה עם החתולים, יום חדש נפלא. אריק אינשטיין: אמא שלי, עטור מצחך, פסק זמן... אביב גפן: אם מתים עדיף למות בסתיו, גשם כבד עומד ליפול, קרן אור, עכשיו מעונן, לבכות לך וכו'.. טל שגב: על הברכיים. מירי מסיקה:
גלי עטרי:
עידן יניב:
יהודה פוליקר: זה הילד שבך, חלון לים התיכון. אלון אולארצ'יק: בואי נגיד שאני שלך. ארכדי דוכין: אוהבת לא אוהבת. שירי מימון:

shahar1989

New member
בוהו

כפיר אפשטיין: מהאלבום - "ליפול" ואני מוסיפה גם את "כלום"
רונה קינן: עיניים זרות
דניאל סלומון: בא מכאב
אוהד חיטמן: נוקטורנו
שלום חנוך: גיטרה וכינור
קרן פלס: זאת שבמקומי
אריק ברמן: ג'וני. פח ברור.
אריק אינשטיין: אגדת דשא, סע לאט
אביב גפן: התקווה
טל שגב: אני רוצה
מירי מסיקה: תיבה 530
גלי עטרי: עוד יום
עידן יניב: את יפה [?!
]
יהודה פוליקר: נמס בגשם
אלון אולארצ'יק: בואי נגיד שאני שלך
ארכדי דוכין: אוהבת לא אוהבת
שירי מימון: תאהבי קצת את עצמך

בו! שחר נבהלה../images/Emo3.gif

כפיר אפשטיין: עצוב/ליפול/הפחד נעלם אוףף הכל! רונה קינן: לחיות נכון דניאל סלומון: רבות הדרכים
דנה עדיני אוהד חיטמן: תגידי לו שלום חנוך: נמנמ מלאאא מאיה ומביאה הכל לידי דמעות ומשיח הרבה
קרן פלס: אם אלה החיים אריק ברמן: בעחס יש אחד נראה לי חח אריק אינשטיין: עטור מצחך אביב גפן: יש המון.. שלכת טל שגב: דברים קטנים מירי מסיקה: שיר תקווה גלי עטרי: ממריאה ברוח עידן יניב: פחח יהודה פוליקר: יורם אלון אולארצ'יק: בואי נתחבק ארכדי דוכין: נמנמ שירי מימון: כשהלכת, לקולך

למעלה