השיר שאתם הכי אוהבים של...

CitizenErased

New member
../images/Emo26.gifהשיר שאתם הכי אוהבים של...../images/Emo36.gif

הנה רשימה של אומנים בולטים מהערוץ (או מהפורום
) וכל מה שאתם צריכים זה לשים שם של שיר אחד שאתם הכי אוהבים שלהם. אם אתם לא מכירים/אוהבים אף שיר, אז אין בעיה שלא תענו על אותו האומן ותמשיכו הלאה...
אל תכתבו יותר משיר אחד לאומן
(לא חייבים שירים שיצאו כסינגלים)
Arctic Monkeys
My Chemical Romance
Placebo
The Killers
Kaiser Chiefs
Klaxons
Biffy Clyro
The Used
HIM
Babyshambles
The Libertines
Nirvana
The Fratellis
Dirty Pretty Things
Queens of the Stoneage
Fall Out Boy
Panic! at the Disco
AFI
The Kooks
Smashing Pumpkins
Razorlight
Oasis
Manic Street Preachers
Blur
Linkin Park
Red Hot Chili Peppers
Radiohead
Ash
Beck
Funeral for a Friend
CSS
Franz Ferdinand
Good Charlotte
Lostprophets
Metallica
Muse כן אני יודעת שחסרות מלא מלא מלא להקות אבל זה ממבט מהיר בפורום

ננסה.

Arctic Monkeys דו מי אה פאייבר. - My Chemical Romance דמוליישן לאברס. - Placebo בלתי אפשרי, כ"כ הרבה. - The Killers סמייל לייק יו מינט \ וואן יו וואר יאנג. - Kaiser Chiefs איכ. - Klaxons גרייאטיו רייאנבו. - Biffy Clyro נייט. - The Used לאייר לאייר \ איי קאט פייר. - HIM דה סאקרמנט \ בארי מי דיפ ינסיד יור הארט. - Babyshambles פאק פור אבר. - The Libertines אמממ, לא עולה לי. - Nirvana סמלס לייק טין ספירט. - The Fratellis נייט. - Dirty Pretty Things באנג באנג יור דאד. - Queens of the Stoneage נייט. - Fall Out Boy וואר איז יור בוי. - Panic! at the Disco קאמסידו. - AFI לא אוהב אותם יותר בכלל. - The Kooks נאיב \ סייסייד. - Smashing Pumpkins טוניט טוניט \ בולט וואיז באטרפליי ווינגס. - Razorlight נייט. - Oasis וואנדרוואל. - Manic Street Preachers הסינגל הזה שמתנגן ברדיו .- Blur סונג 2? - Linkin Park נייט. - Red Hot Chili Peppers אנדר דה ברידג'? - Radiohead דאר דאר. - Ash יו קאן אהב איט אול. - Beck נייט. - Funeral for a Friend רוקי אוף דה איר. - CSS נייט. - Franz Ferdinand לא עולה לי כרגע. - Good Charlotte נייט. - Lostprophets ברוקן הארטס טורן טו לאטרס. - Metallica נייט. - Muse ניו בורן? -

CitizenErased

New member
../images/Emo9.gif

Arctic Monkeys Brianstorm My Chemical Romance Mama Placebo אממ.. ברגע זה Nancy Boy The Killers Mr. Brightside Kaiser Chiefs ברגע זה.. I Predict a Riot Klaxons Golden Skans עדיין Biffy Clyro התאהבתי מאוד עכשיו בLiving is a Problem The Used באמת שזה לא הטעם שלי HIM Join Me, היחיד שלהם שאני באמת מחבבת Babyshambles אמפ... The Libertines כנ"ל Nirvana In Bloom The Fratellis אני פשוט חולה על Whistle in the Choir Dirty Pretty Things באמת שאני לא מכירה מספיק Queens of the Stoneage כנ"ל Fall Out Boy נאדה Panic! at the Disco כנ"ל AFI Girl's Not Grey The Kooks She Moves in Her Own Way Smashing Pumpkins Disarm Razorlight בלעכס Oasis היחיד שאני עדיין מחבבת.. Wonderwall Manic Street Preachers You Stole the Sun... Blur The Universal Linkin Park Faint Red Hot Chili Peppers Otherside Radiohead Paranoid Android Ash Shining Light Beck לא שמתי לב שכתבתי אותו חחחחח מה הוא עושה פה?.. אממ.. טוב נו - E-Pro Funeral for a Friend לא מכירה CSS Off the Hook Franz Ferdinand Take Me Out, עדיין Good Charlotte היה להם שיר אחד שאהבתי.. ארר.. I Just Wanna Live? יכול להיות? Lostprophets לא אוהבת כלום וכן ניסיתי Metallica Enter Sandman Muse טוב דווקא אני לא אגיד סיטיזן.. אני הכי חורשת לאחרונה על Shrinking Universe, אז דווקא!

CitizenErased

New member
חח יש להם בדיוק 2 שירים שאני אוהבת

Faint וNumb חח אח שלי אהב אותם בזמנו וחרש עליהם והוא היה בשוק כשאהבתי את Faint עוד לפני שהוא היה סינגל. עכשיו הוא דיי צוחק עליהם פחחחח

sha na na revol

New member
../images/Emo92.gif

Arctic Monkeys - When The Lights go Down My Chemical Romance - אמ, טינאייג'רס
... Placebo - Taste In Men The Killers - מר חיובי
Kaiser Chiefs - Oh My God Klaxons - The Bouncer זה שלהם
... Biffy Clyro - המפורסם הזה שחרשו עליו. The Used - ... HIM - The Secrament Babyshambles - Up The Morning The Libertines - Music When The Lights Go Out Nirvana - Dumb The Fratellis - ההוא שנקרא על שם בחורה, שכחתי מי. Dirty Pretty Things - Bang Bang, You're Dead Queens of the Stoneage - לא מעניינים אותי Fall Out Boy - Dance Dance Panic! at the Disco - I write sins, not tragedies AFI - Morningstar, זה היה השיר הראשון שהכרתי שלהם. The Kooks - Naive Smashing Pumpkins - Bullet With Butterfly Wings Razorlight - Panic in America, סליחה לכל מי שלא אוהבותו. Oasis - Listen Up Manic Street Preachers - Nobody Loved You Blur - You're So Great Linkin Park - Faint Red Hot Chili Peppers - Road Trippin Radiohead - No Suprises Ash - Punk Boy Beck - Devil's Haircut (Featuring Noel Gallagher) Funeral for a Friend- History (הלו, וויילס
...) CSS - מי אלה
... Franz Ferdinand - Michael
Good Charlotte - Misery Lostprophets - איכ. Metallica - The Unforgiven. או... אחד מהחלקים שלו
אנשים מוזרים. Muse - מואהאהאה. Stockholm Syndrome

lestatgirl

New member
אוי באמת היסטורי הכי טוב שלהם..

אגב.. June 6? It's my birth day! no one leaves here with giving me a kiss starting with you.. יש לך מושג בן כמה קרליטוס בוריטוס היום?

sha na na revol

New member
לא למה../images/Emo35.gif אני אוהב אותם ככה.

טוב לי לחשוב שהם דמויות מסרט... ופתאום אחרי שפתחתי את הקומונה גיליתי עליהם עובדות אמיתיות.
אז זהו, עכשיו הם שוב סרט אנימציה שקם לתחיה והועבר ללונדון.
הזהרתי אותך מפני תאוריות הקונספירציה, לא
...

lestatgirl

New member
וול כנראה שכן, פשוט לי קשה לדמיין אותו כדמות

מצויירת מסיבות שאני לא אנפנף בהם כרגע.. *אהמדיברתפעםעםמיקימאוס?אהמ*

sha na na revol

New member
על מה את מדברת../images/Emo35.gif...

מה שנראה לי שהבנתי אולי מהדברים שלך שהאבה דמויות מצוירות לא נשמעות ברור... וגם קרלוס.

lestatgirl

New member
התכוונתי לזה שאי אפשר לפגוש דמויות מצויירות..

אבל גם זה נשמע הגיוני..

Chemical Venom

New member
נו יופי זה יעביר לי איזה חצי שעה...

Arctic Monkeys The View From The Afternoon My Chemical Romance The Sharpest Lives Placebo Special Needs The Killers Somebody Told Me Kaiser Chiefs Ruby Klaxons Golden Skans Biffy Clyro Living Is A Problem Because Everything dies The Used Blue and Yellow HIM Join Me Babyshambles לא שומע אותם The Libertines גם אותם לא Nirvana About A Girl The Fratellis לא שומע אותם Dirty Pretty Things Wondering Queens of the Stoneage in my head Fall Out Boy dance dance Panic! at the Disco time to dance AFI Summer Shudder The Kooks Seaside Smashing Pumpkins Disarm Razorlight Golden Touch Oasis Stop Crying Your Heart Out Manic Street Preachers לא שומע Blur song 2 Linkin Park מסרב לענות זאת הלהקה שאני הכי אוהב ואני אוהב את כל השירים שלהם! Red Hot Chili Peppers save the population Radiohead Creep Ash You Can't Have It All Beck לא שומע Funeral for a Friend monster CSS לא שומע Franz Ferdinand Take Me Out Good Charlotte i just wanna live Lostprophets 4AM FOREVER Metallica NO LEAF CLOVER Muse Bliss

lestatgirl

New member
כי ג"ג התחיל לשעמם..

למי אכפת מתיירות מין באמסטרדם..? Arctic Monkeys מממ.. סרטין רומאנס?.. My Chemical Romance מממ..איים נוט אוקאיי? אין לי מושג האמת.. נראה איך החדש שלהם יתפוס.. Placebo אבי ביטר אנד The Killers גלאמורוס אינדי רוק אנד רול Kaiser Chiefs וואט דיד איי אבר גיב יו? Klaxons דה קנגרו?..לא סתם אטלנטיס טו אינטרזון1 Biffy Clyro מיי ריקוברי אינג'קשיון The Used אני מניחה שכשהם ישרפו בגהנום צעקותיי יערבו לי לאוזן יותר מכל דבר אחר שהם הוציאו HIM פיונרל אוף הארט Babyshambles פאק פוראבר יו סדייטיב בלינד The Libertines טל דה קינג אבאוט דה סאגה אוף דה לייקלי לאדס אנד דה צ'מפיון אוף הייט Nirvana לא מתה עליהם. לא. The Fratellis וינס דה לאבאבל סטונר Dirty Pretty Things דה אנמי אז איי קנואו איט Queens of the Stoneage נו וואן קנואוז Fall Out Boy ע"ע נירוונה Panic! at the Disco חטאים לא טרגדיות.. AFI דה לוסט סולס The Kooks סי סייד..:) Smashing Pumpkins אפשר בילי קורגן לבד?.. או ZAWN? נו הגירסא לנאמבר אוף דה ביסט שמעלה על המקור לדעתי Razorlight ליב מי אלון באט דונט גו באק טו דלסטון Oasis ממ..מורנינג גלורי?.. לא בטוחה Manic Street Preachers ......... Blur טנדר? לא סתם משאית.. לא נו השיר מת'ינק טאנק זה שהם היו בקליפ על הצוללת, דמט למה אני לא זוכרת את זה Linkin Park פיינט Red Hot Chili Peppers קליפורניהקיישן? לא אבל זה כל מה שעולה לי עכשיו Radiohead אידיוטיקו Ash קלונס? Beck לוזר לול Funeral for a Friend נו השיר עם הרקדנים בקליפ.. CSS קסס סאקס לא אמ.. אלהלה בעצם מייק לאב דת' פרום אבוב זהו כן זה! Franz Ferdinand ג'קלין+מייקל Good Charlotte פחחח מה? Lostprophets פייק סאונד אוף פרוגרס.. Metallica אנטר סאנדמן Muse קייב! כן קייב תתבעו אותי.. ולמה מיוז אחרונים אם ליון כתבה את זה?

CitizenErased

New member
../images/Emo99.gif Cave

..בהתחלה ממש לא אהבתי אותו
והם אחרונים בדיוק כדי שאנשים ישאלו אותי למה
*צומי*

CitizenErased

New member
האמת שברגע זה..

יש סבירות גבוהה שכן.. למרות שStarlight הוא דיי -
ויש עוד כמהשאני לא אודה שאני לא מתה עליהם אבל זו האמת חח ויש כמה שעד לא מזמן ממש לא אהבתי (- Falling Down, Cave, Endlessly, Ruled by Secrecy) ועכשיו אני יותר אוהבת אותם מהרבה אחרים חח

למעלה