השלב הבא: ארגוני טרור יהודיים

gogi000

New member
../images/Emo26.gifהשלב הבא: ארגוני טרור יהודיים../images/Emo5.gif

"ועידת אנאפוליס נפתחה והתבטאויות רבני הימין מחריפות. הרב ישראל רוזן, שנחשב כרב מתון יחסית בציונות הדתית, קורא לימין "להתעורר מהתרדמת" ולנהל מאבק אקטיבי "בשולי החוק" נגד הויתורים הצפויים בועידת השלום. במאמרו השבועי בעלון "שבת בשבתו" שיופץ בשבת בבתי הכנסת והגיע לידי ynet, מזכיר הרב את האצ"ל, הלח"י ו"גוש אמונים" שלא הלכו בתלם החוקי ובזכותן קמה המדינה והחלה התיישבות ביש"ע." עלק אם זה רב מתון יחסית אזי מה יגידו הקיצוניים באמת, רב שקורא להקים ארגוני טרור יהודיים כמו הלח"י והאצ"ל שפעלו לפני קום המדינה צריך לשבת בכלא, הימין הקיצוני מראה לנו שוב עם מי יש לנו עסק, עם טרוריסטים, אין שום הבדל בין הרב הזה לבין הניה או אלזהאר. משטרת ישראל צריכה לפעול ולפתוח כנגדו חקירה אם לא בגין הקמת ארגוני טרור אז לפחות בגין הסתה פרועה וקריאה להקמת ארגוני טרור יהודיים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3476462,00.html

respecta1

New member
אתה לא מראה מי יודע מה סלידה

מארגוני טרור איסלאמים, מה קרה כשזה יהודים זה משתנה? פתאום זה דבר איום ואכזר שצריך לחסל אותו לא ככה?

THE WIZARD 55

New member
מה קורה בזמן האחרון

יותר ויותר התבטאויות שקוראות למאבקים אקטיביים המצב מתדרדר

respecta1

New member
כנראה שהכל מתכוננים למלחמה שתבוא

המלחמה הגדולה הראשונה שתבוא מאז מלחמת כיפור..הפעם עם איראן ביחד עם ארה"ב..ולפחות ממה שרואים מפה עדיין לא ברור מי עוד ישתתף (מלבד החיזבאלה שבטח ישלח קטיושות).. והאמת המצב הולך ומוקצן גם עם ערבי ישראל..נקווה שזה לא יתפרץ יחד עם המלחמה
והאמתי גם מקווה בשבילכם כי אם יתחיל משהו כזה בזמן מלחמה המשטרה לא תהיה קלת יד :\

THE WIZARD 55

New member
חחחח שו מאיים עליי?

ואני מותק, אם אירן משתתפת במלחמה אני נוסעת למיאמי ביץ..

respecta1

New member
זה יותר מדבר אל אחד כמו גוגי

סעי למיאמי בכיף
לי אין ארץ אחרת גם עם אדמתי בוערת

respecta1

New member
נהה למרות שיש לי גם אזרחות צרפתית

(טפו) אז זה אומר שאני יכול ללמוד וכו' בכל האיחוד האירופאי
אבל בחיים לא :]

גידעון1

New member
השלב הבא:ארגוני טרור של ערבי ישראל

gogi000 תשתדל להיות קצת פחות מלודרמטי. אתה לא חי בטלנובלה. אתה יכול גם להזכיר את אמיר מח'ול שקורא לערבי ישראל לצאת למאבק לשחרור. הוא דורש לשתף פעולה יחד עם אשף כדי להלחם בנו.

למעלה