התגעגעתי אז באתי

beatrice24

New member
../images/Emo26.gifהתגעגעתי אז באתי ../images/Emo36.gif

וואי הרבה זמן לא הייתי בפורום אז מה שלום כולכם? ממש התגעגעתי.. אני מצטערת שלא יצא לי הרבה זמן להכנס לפורום ולעדכן אותכם במה שקורה איתי... בעקרון אין הרבה חדש אני עדיין מתפללת כל יום {משתדלת מאוד שזה יהיה 3 פעמים ביום} נוטלת ידיים לפני שאני אוכלת מברכת לפני ואחרי האוכל ו...זהו! הלוואי והיה לי איפה ללמוד עוד דברים כי אני ממש צמאה לעוד מידע פשוט יש לי קצת בעייה של כסף אם הייתי יכולה הייתי הולכת אבל אני גם לבד בכל הקטע הזה וגם אין לי כסף ללכת לכל מיני שיעורים והכל לצערי עןלה כסף היום..:( אם למישהו יש הצעה אני אשמח לשמוע.. שיהיה לך המשך יום נפלא ומדהים אוהבת הרבה הרבה בטי :)

חוזרת א

New member
צדיקה

וואו שלוש פעמים ביום? אני מצדיעה! לי הכי קשה עם התפילות... אני לא יודעת איפה את גרה אז קשה לי להפנות אותך... מה עם ספרים לבד? אני מבינה את הקושי של לבד- ככה גם אצלי זה היה- אני גם לומדת באוניברסיטה אז זה קצת יותר מסובך למצוא דתיים שרוצים שאיזו חוזרת בתשובה תיקדח להם כל היום במח על אמונה :) ברוך השם אחרי קצת יגיעות מצאתי... בכל מקרה אנחנו כאן (או במסר אישי) ואת לא צריכה להיות לבד- יש כל כך הרבה חוזרים בתשובה ודתיים ב"ה... בהצלחה

שלום לך וברוך שובך

כול הכבוד להתקדמות אשרך , המשיכי ,בדרך הנכונה ואבא שבשמיים ישים על ראשך ברכה

beatrice24

New member
וואייייייי ../images/Emo9.gif

איזה כייף לקבל תגובות כ"כ אוהבות אחרי הרבה זמן שלא ביקרתי כאן... בכל מקרה אני גרה בראשון אם זה עוזר לך... איזה כייף לך שמצאת מישהו שייתמוך בך.. הלוואי עליי :( אז שיהיה לך המשך יום מדהיםםם ואני ייצור איתך קשר במסר ב"ה היום יותר מאוחר כי אני פשוט חייבת לזוז לעבודה שאני לא יאחר שוב... חחחח בכל מקרה המשך יום מדהים לכולם וראש חודש טוב... שלכם בטי :))

עכשיו ראיתי שאת גרה בראשל"צ

נדמה לי, אם זכרוני אינו מטעני, שבראשון לציון יש מעין מדרשיה שארגנו ארגון צהר של חסידות בעלזא לחוזרות בתשובה. רוצה שאברר לך פרטים נוספים?

beatrice24

New member
היי אריאלה...

מצטערת שלקח לי הרבה זמן לענות פשוט אני עובדת כ"כ קשה ומסתבר שמהעבודה אני יכולה לענות רק למסרים כך שאת ההודעות בפורום אני קוראת אבל לא יכולה לענות... בכל אופן אני אשמח אם תבררי לי ותחזרי אלי עם תשובה זה באמת חשוב לי כי אני באמת רוצה להתחזק ולפעמים אני מרגישה שאני נופלת מהכסאות... המון המון תודה ושיהיה יום טוב ומקסים שלך בטי " אם לא מחייכים אלייך,תהיה נדיב ןתן אתה חיוך
אין אדם הזקוק לחיוך יותר מהאדם שאיננו מסוגל לחייך לאחר..."

שמחים לראותך בפורום ../images/Emo140.gif

יש שיעורים שלא עולים כסף. ויש שיעורים שעולים כסף, אבל אם תגידי שיש לך בעיה כספית לא יגבו ממך שקל אחד. תגידי רק באיזה איזור את מחפשת וננסה לעזור לך למצוא משהו.

למעלה