התחיל קשה נגמר מעודד

Ofericko

New member
../images/Emo26.gifהתחיל קשה נגמר מעודד../images/Emo36.gif

חברים יקרים. היום שלנו בבי"ח התחיל בצורה קשה. מיכל הייתה בצום מאתמול לקראת ההחלטה של הרופאים היום. הרופאים דירגו את האופציות לטיפול בכיס המוגלה שנתגלה אצל מיכל מאחורי הריאות כך מהקל אל הקשה: 1. החדרת נקז טארוקאלי לחלל בית החזה. 2. החדרת מחט ניקוז אל הכיס. 3. טיפול אנטיביוטי ללא פעולה כירורגית. יש לציין שהרופאים חלוקים בדעתם. בסופו של דבר הוחלט לבחור באופציה מס´ 2. החדירו למיכל מחט ארוכה מהגב אל מאחורי הריאה וניסו לנקז אבל שום דבר לא יצא. שלוש פעמים דקרו אותה בנסיונות שווא. הרופאים החליטו בנתיים לחכות ולראות מה יולידו בדיקות התרבית מחר. מקווים לטוב. רציתי שוב להודות לכולכם על התמיכה האינסופית והאיחולים הרבים שאתם מרעיפים עלינו. זה מעלה חיוך וחום בלב של מיכל ושלי כשאני מראה לה את כל ההודעות בבי"ח. ושאלה קטנה: הולכים ונגמרים לי המשאבים והרעיונות איך להעסיק את מיכל ולהזיז את תשומת ליבה מהמצב. במשך כל השבועות הארוכים הללו ייצרתי הרבה צורות "בילוי" שונות שאיפשרו למיכל לשכוח קצת ממצבה. החל מניפוח אלמנטארי של כפפת האחיות והפיכתה לבובה, דרך משחקי טריוויה רבים, תשבצים, תשחצים, תפזורות, חידות, קלפים, "צוללות", "בול פגיעה" ועוד. אשמח לקבל עוד רעיונות. זה מאד יעזור למיכל.
רבה לכולכם!!! Ofericko

רונה 29

New member
וואווווווווו מה יהיה ?!? ../images/Emo12.gif

מה ז"א " שום דבר לא יצא"?!? יש שם מוגלה , לא ?!?!?!?!?!? אני ממש לא מבינה מה קורה בביה"ח הזה ... הם יודעים מה הם עושים בכלל ?!? ד"ש חם ו
למיכל...... היא גיבורה אמיתית , בחיי !!! לגבי צורות "בילוי בביה"ח" ( ממש משפט פראדוקסלי) ...מממממממ ......, בוא נראה.......אני חושבת.....אולי תכנון החתונה שלכם
מה אתה אומר ?!?
יש משהו בכיוון ?!?
אתם ממש צמד חמד the A team ותחשבו על זה.....!!!
. רק בריאות וכל טוב !

שרה16

New member
הי עופריקו!

שכבתי בבית חולים פעמיים לתקופות של חודש חודשיים,בשמירת הריון עם הבנים. אי אפשר לעשות כלום! אולי יצירה?תביא לה ערכת יצירה עם ניירות,מספריים,דבק.... אולי ערכות מוכנות כאלה לעשיית בובות,מוביילים..... מקוה שעזרתי חיבוק שרה

רוייקו

New member
חבל שאף אחד לא היה בצ´אט.. דווקא

יכול להיות נחמד בכל אופן, אני פרשתי לטובת סרט טוב עם חבר שלי.. פרל הרבור. מי ראה ?

Ofericko

New member
הטריק הוא לקנות את כל קווי האוטובוס

יום אחד שיחקנו אפילו "מונופול"! הטריק שלי עבד גם הפעם. קניתי במהירות ובהדרגתיות את ארבעת קווי האוטובוסים שעל הלוח. השחקן היריב משום מה תמיד נופל עליהם.

שרה16

New member
עופריקו ,מה שלומה?

איך עבר הלילה?מה קורה? מאיפה יש קווי אוטובוס במונופול? יש רכבת צפון,רכבת הפרברים,רכבת...אין אוטובוס!

למעלה