התלאביביות זכו

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo26.gifהתלאביביות זכו../images/Emo36.gif

אז זהו בננות, הסקר של חודש אפריל הכריע לגבי מיקום הפגישה. שאלת הסקר הייתה: היכן הייתן מעונינות להיפגש? מתוך 17 שהצביעו,,, 4 הצביעו,,,צפון הארץ - 23% 11 הצביעו,,,מרכז הארץ - 64% 0 הצביעו,,,דרום הארץ -0% 2 הצביעו,,,לא משנה לי היכן -11% 0 הצביעו,,,לא מעונינת בכלל להיפגש -0% מאחר שהרוב בחרו באיזור המרכז
סתאםםםםם, מין הראוי שהוא יערך במרכז. מי מתנדבת לנדב את ביתה לאיזה ערב סבבי בבי
ובאיזה יום נוח לה לארח אותנו
הבית שלי אגב, תמיד פתוח לאירוח פרטני או כולל, רק קחו בחשבון שהוא בצפון. ****סקר חדש לחודש חדש יצא מחר (אשמח להצעות וכיוונים שמענינים אותכן).
מזכירה לכן, שהלוחות שלנו פתוחים להצעות,,,
יש לנו את לוח קח-תן לכל דבר שהוא למסירה או מכירה.
יש את לוח ההכרויות.
ויש את לוח האיקס מיקס דריקס, לכל מיני שכאלו. ---אז לשרותכן, ואתן מוזמנות להשתמש בהם.
כמו כן, יש את הגלריות שלנו שמחכות לתמונות של הפשושים/ות שלכן. פשוט תעלו אותם לפורום, ואני אכניס לשם.
ו,,,,,הממממ המממממ זהו אני חושבת
בבייייי ואמן שיהיה לנו חודש עם יאמבה בשורות טובות
לכולן.

טושטושה

New member
אני גרה בגבעתיים ואשמח לארח

לכבוד יהיה לי הדבר. עדיף בסופ"ש אך מה שיוחלט -עלה כיפק.

TWEETY =^.^=

New member
אחלהההה בכייפפפפ../images/Emo6.gif

תקבעי מועד שנוח לך - מנסיון, שום מועד שבעולם לא מתאים לכולן, אז לפחות שיתאים למארחת
מטרת המפגש היא הכרות מעבר לוירטואל
פווווו סופ סופ
כך שלפחות לפגישה הראשונה, רצוי שהיא תהיה ללא ילדודס. כל אחת שמגיעה, תביא עימה משו, ורק הבלאגן הוא על חשבון המארחת
, אז מי שבאה, נא לשרשר פה מה כל אחת מתכוונת להביא, כדי שיהיה מעניין ללסת

טושטושה

New member
המפגש יכול להתקיים ב10/5 או ב 11/5

טוויטי יקרה מבחינתי ניתן להפגש ביום שישי שבוע הבא תאריך 10/5/02 או למחרת בשבת. אם מדובר על יום שישי אז אפשר אחה"צ מאוחרים או ערב. אם מדובר על יום שבת 11/5/02 - אפשר כל היום. מבחינתי עדיף בשישי. אבל לא´כפת לי, מ´שתחליטי. לגבי כתובת טלפון וכו´: את רוצה שאפרסם זאת כאן בפורום או שבדרך אחרת?

TWEETY =^.^=

New member
טושטושה../images/Emo24.gif

נראה לאן נושבת הרוח ואז נחליט. מבחינתי, זה ל´משנה. לגבי הטלפון והכתובת, אל תפרסמי פה כי הפורום נגיש לכל מאן דבעי, נעביר את הפרטים עם מפת הגעה סמוך ליום המפגש במסרים או באיימל.

lior007

New member
זה נהדר להיפגש ...יין אדום עלי:))

אני ממש שמחה ורוצה כבר להיפגש איתכן. רק שבשת יש לי בעיה, אין לי היעכן להשאיר את הקטנטנה שלי שהיא בת שנה ושמונה חודשים, כל יום אחר יהיה מתאים. ובאמת עדיף להיפגש ללא ילדים, כך יהיה לונ קצת לעצמנו:) יין אדום ועוגת שוקולד....או עוגת גבינה עלי:))) אני תל אביבית ומי שצריכה טרמפ...לא תיהיה בעיה . להת´ בנתיים

טושטושה

New member
בינתיים 3 מעדיפות שישי בוקר, 1 שבת

בוהוריים, ו - 4 בחורות [כולל אנוכי וטוויטי], גמישות וישתפו פעולה בכל שעה ותאריך. אלא אם משהו ישתנה בהתפקדות, התאריך נכון לעכשיו הוא יום שישי [בעוד שבוע] ב10:00 בבוקר.

טושטושה

New member
אם זה ביום שישי אז אני יכולה רק ב

11:30 ואילך. לפני כן, יש לי איזו פגישה ואיני בטוחה שאצליח להזיז אותה. הקיצר, מבחינתי או יום שישי החל מ 11:30 ואילך, או יום שבת לאורכו ולרוחבו

מירית א

New member
פגישה

לי התאריך נוח וכל הכבוד על היוזמה אשמח מאד להפגש עם הבנות

Amalya

New member
התפקדות לקראת המפגש ../images/Emo127.gif

גם אני מברכת על היוזמה,ואשמח להשתתף במפגש, מה גם שאני בין אלה שבחרו באזור המרכז... בני בכורי עדיין בבטן, כך שאין באפשרותי להגיע בלעדיו. אתכן ה
(בינתיים הוא שומר על השקט...) נהיה בקשר ונחלק בינינו מי מביאה מה, איך מגיעים וכו´. אני גם מחכה לזה וגם ומצפה לזה!

TWEETY =^.^=

New member
על שישי או שבת יחליטו האמהות

שצריכות סידור לילדודס. אז בנוסף להתפקדות, אנא ציינו יום מועדף. אני הייתי מעדיפה בבוהורים של יום שישי - או שבת, רק לא שישי בערב (קשה לתפוס טרמפים בשישי בלילה
). אז אנא ציינו גם מועד מועדף, כדי שאפשר יהיה לסגור.

Amalya

New member
אני גמישה לגבי המועד ../images/Emo142.gif

מאחר ונותרו לי עוד חודשים ספורים של חופש, כל מועד שייקבע יהיה בסדר מבחינתי. בואו נחליט
ונקבע וניפגש !

lior007

New member
בנות, פגישה ראשונה עדיף ללא ילדים

וזאת הכדי שיהיה לנו זמן להיות אחת עם השנייה. כשיש ילדים בסביבה, קשה מאוד לשוחח בכייף, לשתות קפה בשקט. תחשבו על זה. עדיף יום שישי בבוקר, הילדודס בגן או בבית הספר, כך שיש לנו זמן לפחות שעתיים להיות ביחד, לשוחח, ולהכיר אחת את השנייה מצפה למפגש ליאור 007

נכון,אבל...

בגיל חודשיים אין כל כך פתרון לפשוש מלבד אמא. מאחר שאני מבינה שנוכחות הילדים מפריעה, אז כנראה שלא אוכל להגיע. חבל...

טושטושה

New member
שחרולי , בטח שאת באה. עם עמית !

לא מוותרת על אף אחת. וכולנו יודעות שילדים זה שמחה. [אפילו כשזו שמחה מרעישה]

li.g

New member
מעוניינת להצטרף../images/Emo96.gif

שלום לכולן! אשמח לבוא למפגש שאתן עושות. תגידו מה צריך עוד להביא.

lior007

New member
גם אני מעדיפה שישי, מה הוחלט לגבי

ילדים? כי אם זה אפשרי...אז מתאים גם לי... מה שתחליטו!!! שלכם באהבה ליאור 007 נשיקות לכולןןןןןןן

למעלה