שם : מונטי תאריך לידה : 31.5 עם היתן משתתפות בטופ מודל הבאה באיזה עונה הייתן רוצות להיות: [לבנים איזה עונה הכי יפה 1-5] 3!!!! 4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד : מחשב נייד,המון אוכל,אנשים שאני אוהב,סירה
כמה זמן אתם בפורום: די הרבה..לא זוכר בדיוק מסן/איסי למי שרוצה -[email protected]
שם : אילנה:\ תאריך לידה : 17.6.91 עם היתן משתתפות בטופ מודל הבאה באיזה עונה הייתן רוצות להיות: [לבנים איזה עונה הכי יפה 1-5] לא יודעת
4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד : מוזיקה, אוכל, מיטה, וסירה כדיי לחזור שיתחשק ליP: כמה זמן אתם בפורום: רבע שנה? אני לא כל כך פה אבל מנסהP: מסן/איסי למי שרוצה [email protected]
שם : מיכל תאריך לידה : 24.1 אם היתן משתתפות בטופ מודל הבאה באיזה עונה הייתן רוצות להיות: ניקול (3) או אולי קאסי (3)... 4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד : לא יודעת
כמה זמן אתם בפורום: מהעונה השנייה אני חושבת. אבל תמיד הייתי קוראת גם לפני שהצטרפתי. מסן/איסי למי שרוצה - פרסמתי אותם כבר מלא פעמים
תאריך לידה : 21.3 עם היתן משתתפות בטופ מודל הבאה באיזה עונה הייתן רוצות להיות: [לבנים איזה עונה הכי יפה 1-5] חייבת להעתיק ממי שענתה למעלה- החמישית, ולו רק בגלל הבית המטורף!! למרות שהייתה גם את העונה הזו עם הבית עם חדר טוקיו וחדר שאנטי כזה שגם היה מדהים. 4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד : איזה אי בודד, אסור לי לטוס בשנה הקרובה
תאריך לידה : 23.1 עם היתן משתתפות בטופ מודל הבאה באיזה עונה הייתן רוצות להיות: [לבנים איזה עונה הכי יפה 1-5] : נקסט... 4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד : ברנדון
,MP3,שוקולד ואת פאניק
כמה זמן אתם בפורום: מהעונה השנייה[??]">< מסן/איסי למי שרוצה - 342524886 חודש מהנה לכולם =]