התפקדות דצמבר

JULI4561

New member
../images/Emo26.gif התפקדות דצמבר ../images/Emo36.gif

שם :
תאריך לידה :
עם היתן משתתפות בטופ מודל הבאה באיזה עונה הייתן רוצות להיות: [לבנים איזה עונה הכי יפה 1-5]
4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד :
כמה זמן אתם בפורום:
מסן/איסי למי שרוצה -

Fergie7

New member
../images/Emo9.gif

שם: פנחס. תאריך לידה: 25.6 עם היתן משתתפות בטופ מודל הבאה באיזה עונה הייתן רוצות להיות: [לבנים איזה עונה הכי יפה 1-5] החמישית. איזה בית מושלם
4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד: יאכטה, מחשב, חברים ואת MCR
כמה זמן אתם בפורום: רישמית? מהעונה הרביעית, קראתי קצת בעונה השלישית.

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif ^^

שם : מונטי תאריך לידה : 31.5 עם היתן משתתפות בטופ מודל הבאה באיזה עונה הייתן רוצות להיות: [לבנים איזה עונה הכי יפה 1-5] 3!!!! 4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד : מחשב נייד,המון אוכל,אנשים שאני אוהב,סירה
כמה זמן אתם בפורום: די הרבה..לא זוכר בדיוק מסן/איסי למי שרוצה - [email protected]

L U Z I A

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

שם : דנה
תאריך לידה : 11.8
עם היתן משתתפות בטופ מודל הבאה באיזה עונה הייתן רוצות להיות: [לבנים איזה עונה הכי יפה 1-5] לוידעת
4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד : מוזיקה, נעלי בלט, שמיכה, ספרים מגניבים כמה זמן אתם בפורום: בערך מסוף יולי 2005 מסן/איסי למי שרוצה -
קבלו את זה

L U Z I A

New member
ב ר ו ר שמרתק../images/Emo11.gif../images/Emo15.gif

מה את עוד רוקדת? כמה זמן?

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gif

בלט אני רוקדת מכיתה א', אבל בהתחלה זה לא היה בלט-בלט אז, בלט, פלמנקו,ג'אז,לטיניים ומגמה:מודרני,עוד בלט, קומפוזיציה ותולדות המחולO_O

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gif

שם : אילנה:\ תאריך לידה : 17.6.91 עם היתן משתתפות בטופ מודל הבאה באיזה עונה הייתן רוצות להיות: [לבנים איזה עונה הכי יפה 1-5] לא יודעת
4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד : מוזיקה, אוכל, מיטה, וסירה כדיי לחזור שיתחשק ליP: כמה זמן אתם בפורום: רבע שנה? אני לא כל כך פה אבל מנסהP: מסן/איסי למי שרוצה [email protected]

נקודונת

New member
הנני כאן

שם: שיר תאריך לידה: 2.7.91 אם היית משתתפת בטופ מודל הבאה, באיזו עונה היית רוצה להיות?: שניה! כל כך!
4 דברים שהיית לוקחת לאי בודד: ספר טוב, את טליה, וסירה ומשוטים כדי שנוכל לחזור בזמן לשיעור משחק. כמה זמן את בפורום? כמה באמת?

mikmikonet

New member
מתפקדת! ../images/Emo11.gif

שם : מיכל תאריך לידה : 24.1 אם היתן משתתפות בטופ מודל הבאה באיזה עונה הייתן רוצות להיות: ניקול (3) או אולי קאסי (3)... 4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד : לא יודעת
כמה זמן אתם בפורום: מהעונה השנייה אני חושבת. אבל תמיד הייתי קוראת גם לפני שהצטרפתי. מסן/איסי למי שרוצה - פרסמתי אותם כבר מלא פעמים

mikmikonet

New member
אופס, חשבתי שהכוונה מי הייתן רוצות

להיות
בשאלה על הטופ מודל. אז באיזו עונה הייתי רוצה להיות? לשעתי הבית הכי שווה הוא בעונה החמישית, אבל בעונות אחרות יש בנות יותר חמודות, אז לא יודעת להחליט

purple rain2

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo26.gif

שם : המפקדת בשבילכם
תאריך לידה : 21.3 עם היתן משתתפות בטופ מודל הבאה באיזה עונה הייתן רוצות להיות: [לבנים איזה עונה הכי יפה 1-5] חייבת להעתיק ממי שענתה למעלה- החמישית, ולו רק בגלל הבית המטורף!! למרות שהייתה גם את העונה הזו עם הבית עם חדר טוקיו וחדר שאנטי כזה שגם היה מדהים. 4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד : איזה אי בודד, אסור לי לטוס בשנה הקרובה
כמה זמן אתם בפורום: יותר מדי

Mp3 GiRl

New member
יאפ גמאני פה../images/Emo190.gif

שם : אסיה
תאריך לידה : 23.1 עם היתן משתתפות בטופ מודל הבאה באיזה עונה הייתן רוצות להיות: [לבנים איזה עונה הכי יפה 1-5] : נקסט... 4 דברים שהייתם לוקחים לאי בודד : ברנדון
,MP3,שוקולד ואת פאניק
כמה זמן אתם בפורום: מהעונה השנייה[??]">< מסן/איסי למי שרוצה - 342524886 חודש מהנה לכולם =]

למעלה