התפקדות נובמבר

DesertRose7

New member
../images/Emo26.gif התפקדות נובמבר ../images/Emo36.gif

אתם עוד חיים??
שם:
תאריך לידה:
איפה את/ה גר:
רינגטון בסלולרי:
מה אתם שומעים עכשיו:

may90

New member
../images/Emo3.gif

שם: מאי תאריך לידה: 1.6 איפה את/ה גר: הרצליה רינגטון בסלולרי: drive-incubus מה אתם שומעים עכשיו:שיר של לאס ט'אן ג'ייק שכחתי איך קוראים לו

Hip Hop star

New member
../images/Emo9.gif

שם:אלה תאריך לידה:28/3/1991 איפה את/ה גר:ת"א רינגטון בסלולרי:רטט5 מה אתם שומעים עכשיו:teenage kicks-אנדרטונס

D4Ever

New member
מתפקדת!

שם:דניאל תאריך לידה:4.5.89 איפה את/ה גר:ר"ג רינגטון בסלולרי:Green Day-Wake me up when september ends מה אתם שומעים עכשיו:Green day-Maria

ליטלושי

New member
בטח שחיים!../images/Emo3.gif

שם:ליטל תאריך לידה:28.6 איפה את/ה גר:פ"ת רינגטון בסלולרי:swtlo מה אתם שומעים עכשיו: Nickelback - Photograph

ליטלושי

New member
../images/Emo45.gif

אבל הוא עדיין מדהים.. כל שיר שצאד קרוגר שר מדהיםם!! איזה קול איזה

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif

שם: יערה האליוול. תאריך לידה: 02/08/1987 איפה את/ה גר: נתניה [פיביוויל] רינגטון בסלולרי: ממ.. יש כמה.. תלוי מי מתקשר.. אבל בעיקר סאני ופלאש דאנס. אה ואם מתקשרים אלי אז במקום צליל המתנה יש I'm a bitch :] מה אתם שומעים עכשיו: אמ.. כלום

shircherry

New member
../images/Emo66.gif

שם: שירלי תאריך לידה: 23.9.88 איפה את/ה גר: פ"ת רינגטון בסלולרי: blink-always (בנוסף לריגטונים של מקפליי וסימפל פלאן) מה אתם שומעים עכשיו: antiskeptic-nothing to say שיר ליגהההההה

אני חייה...

שם: שני
.. תאריך לידה: 24.10.. איפה את/ה גר:בית אריה (לכו תחפשו במפה..
) רינגטון בסלולרי:אממ...we'll be borning.. מה אתם שומעים עכשיו: mcfly- thet girl

cami love benja

New member
../images/Emo13.gif

שם: איילת =] תאריך לידה: 22.12.93 איפה את/ה גר: רחובות רינגטון בסלולרי: הצלצול שלי זה ארץ נהדרת..אם זאת הכוונה
מה אתם שומעים עכשיו: את הפלאפון של דיקו עושה "טולולולו" דיקו זאת עדי..אני קוראת לה דיקו..חברה שלי בקיץקץ

למעלה