התפקדות

• פותח הנושא O C
  • פורסם בתאריך

O C

New member
../images/Emo26.gif התפקדות ../images/Emo36.gif

אני מתארת לעצמי שכל אחד כבר סיפר על עצמו. אבל לא עשינו את זה בצורה מרוכזת, ובטוח פיספסתי כמה. אז קדימה שכל אחד יספר על עיסוקו כמה שאפשר.

O C

New member
אני אתחיל

מתכנתת אינטרנט. עובדת כיום כשכירה בחברה, דרך הבית, בתכנות. במקביל מנסה להשיג שוק לקוחות לפתח להם אתרים ולהפוך להיות עצמאית.

ואני אמשיך....מיסטיקנית

תחום עיקרי טארות, תחום משני נומרולוגיה. יש לי שלושה תחומי התמקדות עיקריים: 1. ייעוץ אישי - פריסות מפורטות בטארות, ניתוח אופי נומרולוגי. אפשרי ונעשה בעיקר ב"שלט רחוק" - מעבירה קובץ גדול יפה ומפורט במייל. (מתאים מאוד גם כמתנה) 2. ערבים חוויתיים - מעבירה ערב מיסטי מיוחד על טהרת הטארות 3. עובדת חזק על השלמת הכנת הקורס שאתחיל להעביר באוקטובר. קורס ללימוד קריאת הקלפים - מתחילים. מה אני עושה למען העסק שלי? ראשית אני מנהלת את פורום טארות כאן בתפוז. מפרסמת את עצמי בכל מקום אפשרי - שוקלת עכשיו לפנות לכל העיתונים ולהציע להם את שירותיי בתור כותבת טור טארות. עובדת על חשיבה חיובית ויצירת מציאות טובה יותר עבורי ועבור המטרות שלי. שיהא לכולנו יום של אור ואושר הילה.

אני גם

אני גרה בדרום אני בת שירות לאומי חילוני בקופץ חולים{יחידה להמשך טיפול} יש אנשים מרותקים למיטה ואני גם פנויה לצערי ויש לי מינוס ענק בבנק אז חשבתי שפה עבודה דרך הבית אני יכולךה למצא משהו כי אני בבית הרבה על האינטרנט אני קלדניץת טובה ומזכירה רפואית

אירית י

New member
../images/Emo79.gifמלמדת מוסיקה לגיל הרך../images/Emo79.gif

יש לי חוג שנקרא "טף ותו" - חינוך מוסיקלי לגיל הרך וחוג בשם "חוויות" - חוג העשרה במגוון תחומים

יעל360

New member
../images/Emo124.gif מתפקדת....

אני מאמנת כושר אישית ומדריכת אירובי (רצפה ומדרגה), עיצוב וחיזוק, פילאטיס, מתיחות, פיטבול וספינינג. מלמדת ברחבי ארץ ישראל ובבית (קבוצות ויחידים). בבית אני נותנת גם יעוץ תזונתי. בהתחלה שיווקתי את עצמי באמצעות מודעות שתליתי ברחוב ולאט לאט השמועה עברה מפה לאוזן. המטרה הסופית...לפתוח סטודיו משלי. לצערי, לא בארבע השנים הקרובות...הולכת ללמוד

nesherkal

New member
מתפקדת../images/Emo127.gif

אני מטפלת בילדים. במשך 10 שנים ניהלתי משפחתון ובשלוש השנים האחרונות מטפלת בשני תינוקות באופן פרטי ומנהלת את פורום הורים וילדים בוואלה.

דפנה מי

New member
מתייצבת להתפקדות../images/Emo70.gif

בת 30 (בקרוב) נשואה, גרה בקרית אונו. הריונית (ראשון) בחודש חמישי (בת) ובעלת כלבת לברדור לבנה מקסימה בת 11 חודשים ושמה ליבי. מקצועי : מהנדסת תוכנה. מובטלת שנה וחצי (הייתי עתודאית ושירתתי במקצוע 5 שנים במודיעין). בעלי עובד מהבית כבר יותר מ 10 שנים בחברת מחשבים שהקימו מורים שלו מביה"ס להנדסאים בת"א (אני במקור מת"א והוא מאשדוד - חבר משותף שלמד איתי באוניברסיטה הכיר בינינו לפני יותר מ 9 שנים). אני מתעניינת בפסיכולוגיה (חשבתי אפילו לשנות כיוון רק אין לי חשק וכוח ללמוד כ"כ הרבה). בזמני הפנוי (וכשיש דרישה) אני מדפיסה/מקלידה מכתבים והודעות של ועד הבית (הבניין חדש - עברנו לגור בו לפני שנה). אני מאוד אוהבת פאזלים והתמונות בביתינו הן רק כאלה, אני עושה מוביילים מכדורי זכוכית של חג המולד שמקשטים עצים (ויש גם מפלסטיק), אני עשיתי מספר תכשיטים לשימוש אישי ומקווה למצוא כיוון הרבה יותר מעשיר מתחום התכנות - בחיי.

סימה g

New member
התפקדות

שמי סימה גרה במודיעין בת 33 אמא ל- 3 ילדים דולב (13) עדן(9) אלדר (5.5)יש לי צהרון במודיעין מתעסקת בהכל עושה שידוכים בין כל בעלי המקצוע ללקוחות בהתנדבות ומפה לאוזן חברה של כולם, מנסה לפתח את נושא הבטוח שאני עובדת עליו, עוברת בקיץ לרמת דוד (בסיס חיל האוויר) ומחכה לחופש הגדול............................ חוגגת ברכ מצווה לילד בעו ד חודש ומתה לרזות אבל שונאת ספורט ..........................

שש שבע

New member
מתפקדת

בת 45,אמא ל-8 בעלת סלון כלות, מעצבת ותופרת שמלות כלה, ומלבישה אותה מא' ועד תו (כולל מה שמתחת) מסיבות ברורות לא מפרסמת את שמי או שם הסלון,מתעסקת בעיקר עם הציבור הדתי לכל גווניו, או ציבור חילוני שמעונין בשמלות שהן קצת יותר צנועות מהמצויות בשוק, ויותר זולות, במחיר מבלי להתפשר על האיכות. שנים הפעלתי אותו מהבית, שהוא בית גדול פרטי, ויחדתי בבניה חדר לעבודה, לאט לאט התחיל העסק להשתלט על הבית, כל הבית נראה כמו סלון כלות, אז לפני שבוע עברתי לדירה שכורה בת 3 חדרים, עדין בקשיי הסתגלות, ועוד לא סיימתי להעביר הכל, אבל נראה לי שזה היה רעיון מוצלח.

mybonbon

New member
חדשה בפורום, זה עתה גיליתי אתכם

לאחר תקופת אבטלה של יותר מחצי שנה פתחתי עסק משלי המשלב בין כמה אהבות שלי. צילום ויצירה בשביל ילדים ומשפחות. אני מייצרת משחקים על גבי מגנטים דקים שעליהם מתנוססים צילומים שאני מצלמת . אני משווקת לגני ילדים ולמשפחות . השיווק לגני הילדים די פשוט ויש התלהבות רבה. אבל למשפחות קשה יותר קשה לי להגיע מסיבות ברורות. כרגע אני מאד מרוצה מהעסק אבל אני מוטרדת לגביו במחשבה לטווח הארוך. כמה זמן זה יהווה חידוש (שנה אולי?) ומה אחר כך? האם אתן שואלות /שואלים את עצמכם שאלות דומות?

שש שבע

New member
תמיד תמיד

חושבים על האטרקטיביות של העסק, העסק שלי תמיד אטרקטיבי, אבל גם בתוכו אני כל הזמן מנסה להציע חידושים שאחרים לא נותנים...

bell2002

New member
נכון, הייחוד של העסק שלך לעומת

עסקים אחרים דומים לשלך הוא באמת מה שגורם לאנשים לבוא דווקא אלייך ולקנות את המוצר שלך ולא של אחרים. יש על זה המון מחקרים. המון מחקרים מנסים לקבוע את הסיבות להצלחה, אין עדיין תפריט ברור מה גורם לעסק אחד להצליח ולאחרים להכשל.

הייתי ממליצה לך לספר על העניין גם

בפורומים נוספים כמו- "להיות הורים"...לדעתי יהיה לזה ביקוש גדול בייחוד לקראת חגים.

missB

New member
תמיד צריך לחשוב קדימה

השאלה שאת שואלת היא חשובה בכל עסק. אם יש לך מוצר שהוא חידוש או גימיק ובגלל זה קונים אותו כיום, אז בהחלט עשוי להגיע יום שבו החידוש יפוג או לחילופין שיצוצו כל מיני העתקים/וריאציות על אותו רעיון והיתרון שלך ילך לאיבוד. לכן את חייבת לעסוק ב"מחקר ופיתוח". כלומר לחשוב קדימה על המוצר הבא שלך. זה יכול להיות משהו שונה לגמרי או וריאציה על המוצר הקיים אבל ללא ספק את צריכה לחשוב על מוצרים נוספים כדי שתוכלי להמשיך להפעיל את העסק שלך לאורך זמן. זה לפחות מה שאני מנסה לעשות בעסק שלי, כל הזמן להכניס דברים חדשים ושונים כדי להשאר תמיד "מעניינת". מקווה שעזרתי קצת.

כאילו שלא ידעתם ../images/Emo3.gif אני כתבנית

מדפיסה מהבית. הפסקתי לפני כחצי שנה לחפש עבודה מחוץ לבית כי זה לא משתלם לי מבחינת הנסיעות, הן הזמן והן העלויות. העבודות הטובות נמצאות בתל אביב ואני בלוד. בלוד מחפשים רק מזכירות שיודעות רוסית, משום מה. אני מנסה לפתח ולשדרג את העסק לכדי מתן שירותי משרד מגוונים. ניסיתי את זה בעבר בתל אביב אבל עד שהתחלתי לפרסם ולקבל תגובות מתעניינות עברנו דירה...

missB

New member
מצטרפת חדשה

מותר נכון?? אני מקרית אונו ואני מעצבת תכשיטים, בעיקר מכסף. עובדת מהבית ומוכרת לחנויות ויחידים (ירידים, חוגי בית וכו'). אני יחסית חדשה בתחום, פתחתי את העסק לפני כ-8 חודשים לאחר שנואשתי ממקצועי הקודם (בתחומי הכלכלה). עכשיו אני מאוד נהנית מהיצירה אבל כמובן שיש הרבה קשיים לפרוץ לשוק במצבו הנוכחי ובמיוחד במוצרי מותרות כמו תכשיטים.

../images/Emo45.gif האתר יפה ומעודן, כמו תכשיט ../images/Emo13.gif

אמנם נכנסתי רק לדף שער ולא בדקתי את כל הקישורים אבל ממש יפה.

מאוד יפה!

גם האתר וגם התכשיטים! את מוכשרת ביותר
האתר קצת כבד והתמונות עולות לאט מדי (ולי יש אינטרנט מהיר מאוד)- ממליצה לך לעשות קצת דיאטה לתמונות ולהעלות אותן שוב רזות יותר. ככה האתר יעלה הרבה יותר מהר. זה חשוב כי לאנשים לא תמיד יש סבלנות לחכות. אם כי במקרה הזה- שווה!

למעלה