ויטמינים ופעילות גופנית -

../images/Emo26.gif ויטמינים ופעילות גופנית -

מעניין לדעת - מי לוקחת תוספי מזון / ויטמינים ואיזה? מי משתדלת לעשות פעילות גופנית?

אצלי -

לוקחת סידן 800 מ"ג וקומפלקס בי. משתמשת באופן קבוע בתוסף מזון "אינטרא" לחיזוק המערכת החיסונית ומשתדלת ללכת לפחות פעמיים בשבוע 6 ק"מ בכל פעם. לא תמיד זה יוצא כי בימים שאני ממש גמורה אני לא נלחמת עם הגוף, אבל מאחר ואני יודעת כמה זה חשוב למניעת בריחת עצם, מכריחה את עצמי משתדלת להכריח.

ליהיS

New member
אנוכי.

ויטמין C 1000 מ"ג ביום-אם אני לא לוקחת-> מיד דלקות גרון וחניכיים. הולכת על ההליכון כ-40 דקות ביום, משתדלת לפחות 5 פעמים בשבוע למרות שבין החופשים של הילדים והחגים זה הופך לבעייתי. בואינג! את יכולה לפרט לגבי תוסף המזון לחיזוק המע' החיסונית? אצלי היא בשפל קבוע-אם מדברים על זה,,חולה בערך מתחילת הסתיו ועד סוף האביב באופן כמעט רציף.

זה תוסף נוזלי המלצה של הרפואה

הסינית - אצלי הוא מחולל פלאים. ממה שאני יודעת על דניאל@זר הוא לא כל כך השפיע... אבל רק היא תוכל לומר לך. לדעתי שווה לנסות, אוסיף קישור יותר מאוחר- גוררת את עצמי להליכה

../images/Emo41.gif אינטרא - תוסף תזונה ../images/Emo41.gif

התחלתי ליטול לפני שנה כמעט אחרי טיפול שהסתבך, שכבתי במיטה יותר מחודש והייתי נורא נורא חלשה. ההמוגלובין שלי עמד על 7.6. בכל אופן התחלתי לקחת את האינטרא בהתמדה- זה לקח זמן - אבל חיזק אותי שאפילו אני לא האמנתי. מאז, אני על אינטרא באופן קבוע. אני מצרפת קישור של כל המרכיבים באינטרא - טבלה מקיפה של כל רכיב ומה היכולת הרפואית שלו. הבקבוק מגיע עם כוסית פלסטיק שקופה - ממליצים להתחיל מחצי כוסית ביום עד שמגיעים לכוסית שלמה. לוקחים על קיבה ריקה - או בבוקר - למי שלא אוכלת בבוקר וישר יוצאת למירוץ היום.. או בערב לפני השינה - אבל עדין שהקיבה תהיה ריקה.(3 שעות ללא אכילה) למי שיש נדודי שינה - יכול לעזור. המחיר הוא 150 ש"ח לבקבוק. הבקבוק מחזיק מעמד חודש אם משתמשים בפקק אחד כל יום, אבל אפשר להשתמש בפחות כל יום - תלוי בתחושה, צריך לנסות ולראות. ניתן לקנות בבתי טבע או אצל סוכנים משווקים. אני ממליצה לנסות (ולא, אני לא סוכנת של אינטרא ואין לי אחוזים)
אני ממליצה

ר ו מ י ה

New member
וידוי קשה ../images/Emo4.gif

ויטמינים- התחלתי לקחת תוספי מזון מסוגים שונים, אך מעולם לא הצלחתי להתמיד .
פעילות גופנית- בחיי שניסיתי, אפילו הרהבתי עוז ונרשמתי לחדר כושר. שרדתי חודשיים. בקושי רב. באמת. פעם שמעתי בדיחה שמתארת נפלא את מצבי העגום- "ההליכה היא אומנות שלעולם לא תשכח...כל אחד צריך להגיע באיזשהו אופן למכוניתו..." בקיצור אני פדלאה חסרת תקנה

בלגן2

New member
אוףף, גם אני כמוך

אבל כמו כל שנה, גם הפעם הבטחתי לעצמי שבשנה החדשה אני אשתדל להשקיע בעצמי קצת יותר. וזה כולל תוספי מזון וקצת התעמלות... אם נצליח??? ימים יגידו. אבל אתן עדות שיש כוונה

../images/Emo27.gifאני

לוקחת חומצה פולית (לא רק בגלל הריון אלא גם מסיבה בריאותית) וויטמין C פרט לזה אני פרזיטית ! לא עושה שום פעילות גופנית אלא אם כן... סקס נחשב?

לא מצאת שאלה יותר כואבת

לכבוד יום כיפור ?
משתדלת לעשות פעילות גופנית זה לא אני
עד לא מזמן התשובה היתה שאני משתדלת אבל לא יוצא... לאחרונה התחלתי בהליכה של פעמיים בשבוע על ההליכון למשך 20 דקות, בתקווה בעתיד להעלות את התדירות. אני יודעת שזה מעט, אבל האמת היא שגם זה יותר מידי בשבילי כרגע. ויטמינים - נתחיל בזה שיש לי בעיית ספיגה ויש לי ספק אם בכלל מה שאני לוקחת נספג. כרגע אני לוקחת אבץ, ויטמין C, התחלתי לקחת אומגה 3. אמורה לקחת סידן (לוקחת רק מידי פעם), אמורה לקחת חיידקים פרויביוטיים (כרגע לא לוקחת) וכל תקופה מסוימת לוקחת מולטי ויטמין, כרגע לא. ניסיתי את האינטרא, לא הרגשתי השפעה. ובנימת יום הכיפור הממשמש ובא, אני מבקשת סליחה מעצמי ומגופי שלא דאגתי לו מספיק לאחרונה

סדני

New member
לא מבינה

האם מי שיש לה אנדו' רצוי שתיקח ויטמינים והאם זה צריך להות בהמלצת רופא או על דעת עצמי. ופעילות גופנית זה אמור לעזור?

פעילות גופנית מחזקת את השלד

מונעת בריחת סידן ועושה טוב לנשמה. עם כמה שקשה לבצע, היא חיונית לבריאות שלנו. לגבי ויטמינים/ תוספים - לא שאלתי רופאים. סידן לוקחת בגלל הדקאפפטיל וגם קומפלקס בי. את האינטרא אני שותה כי זה נותן לי תחושה טובה ומחזק. יש כאלה הממליצים על נטילת ויטמינים בכל מקרה ויש כאלה הממליצים ליטול רק במצב של חוסרים בהתאם לבדיקות הדם. אני בעד לאכול מאוזן ולהימנע מויטמין ממקור חיצוני אלא רק כשאין ברירה. לבריאות

למעלה