"וככה הכרתי את הימ..." [Vol. ll]

Wrath Within

New member
../images/Emo26.gif"וככה הכרתי את הימ..." [Vol. ll]

סיירתי להנאתי בשרשורים ישנים של הפורום, ולהפתעתי מצאתי את השרשור הזה
המכיל את השאלון "הפעם הראשונה" בכל מה שנוגע להימ. איך הכרתם את הלהקה? מה השיר הראשון ששמעתם? מהו הקליפ הראשון שראיתם של הלהקה? בטלוויזיה או באינטרנט? יאללה, לענות!
~הראשונים~
השיר הראשון ששמעת: הקליפ הראשון שראית: התמונה הראשונה שראית [צרפו]: השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם:
~היכרות~
כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד? האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה?
~הריכשות~
כמה דיסקים יש לכם בבית? יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך? האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? ראית בחנויות דיסק שלהם? ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה? יש לך חולצות שלהם?
~בכללי~
איזה שיר אתה הכי אוהב? אלבום? קליפ? אחד מהלהקה? יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? מתי בפעם האחרונה האזנת להם?

Rose131

New member
חחח אדירD:

חלק מועתק וחלק השתנהP: *מעתיקה את ההתחלה* השיר הראשון ששמעת: JOIN ME אבל לא ידעתי שהוא שלהם^^ הקליפ הראשון שראית: wings of a butterfly התמונה הראשונה שראית [צרפו]: אממ.. אין לי מושג השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: נממ... wings of a butterfly נראהלי הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם: ממ... עדי ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? אם לפני שנתיים וחודשיים זה היה 3-4 חודשים, אני מניחה שעכשיו זה שנתיים ו5-6 חודשים.
מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד? MTV^^ האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? לא המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה? אין לי מושג^^ ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית? שלהם? כולםD: [איזה כיף זה לראות 0 פעם ועכשיו כולםD:] חוץ מאנאיזי ליסנינג.. יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? חח אדיר, רציתי לרכוש שרשרת הארטאגראם ועכשיו יש ליD: אמ.. האמת שיש לי די המון מרצ'נדייז. רק הDVDים חסרים. יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך? הטפט האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? כן שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? אכן ראית בחנויות דיסק שלהם? כן ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה?כן, בתומר, בUFO.. יש לך חולצות שלהם?כן ~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב? הרבה אלבום?הרבה קליפ?אע.. לאדעת אחד מהלהקה? וילה יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? פעם כתבתי סיגריות, עכשיו כבר לא
עכשיו.. וול, כלום
מתי בפעם האחרונה האזנת להם? אני חושבת שאתמול^^ [חע, אדיר, זה גם עכשיו ככה!]

לא הייתי בתקופה של השרשור הזהX_X

~הראשונים~ השיר הראשון ששמעת:אנדר דה רוז הקליפ הראשון שראית:אממ..אני זוכרת שזה היה מדארק לייט אני לא זוכרת איזה..נראה לי קילינג לונלינס התמונה הראשונה שראית [צרפו]:לא זוכרת השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה:אנדר דה רוז הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם:לא מישהי מפה ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה?ממ..נראה לי שלא הרבה יחסית..חצי שנה ככה..לא יודעת מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד?הכירו לי ובהתחלה לא התלהבתי ואז ראיתי באמטיוי ואהבתי האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה?לא המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה?לא יודעת ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית?3;;אני קונה כשיש תקציבXD יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב?דיסקים..דיוידים..חולצות..כל מיני דברים יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך?כרגע אי אפשר לשים שום דבר בפלאפון שליX_X האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם?אהא שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים?כשהאמפי שלי יחליט לעבוד אז כן ראית בחנויות דיסק שלהם?כן ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה?עד שאני מגיעה לUFO ותומר תמיד אין! יש לך חולצות שלהם?לא.מהסיבה שמצויינת למעלה. ~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב?לא יכולה להחליט על אחד אלבום?אממ..כנראה שלאב מטאל קליפ?לא יודעת אחד מהלהקה?אוהבת את כולם יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם?אמ..לא נראה לי מתי בפעם האחרונה האזנת להם?מלפני כמה ימים אני חושבת

changonator

New member
רעיון נחמד מאד!הנה שלי....

~הראשונים~ השיר הראשון ששמעת:Right here in my arms הקליפ הראשון שראית:אמממ אני לא בטוח לגבי השם של השיר אבל זה הקליפ שבסופו רואים סמל של HIM כזה מנרות פרוש על שדה כזה....נראה לי שזה פיונר אוף הארטס אבל אני לא סגור על זה... התמונה הראשונה שראית [צרפו]: השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה:right here in my arms הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם:חבר שלי...ביחד נתקלנו בלהקה ואהבנו אותה... ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה?משהו כמו 5 שנים... מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד?אני וחברים הורדנו סרטונים של ג'קאס וכאלה...אנחנו אוהבים תדברים...בקיצור יש לבאם וכל החברה שלו סדרת סרטים בשם CKY....אז תמיד היו שירים של הלקהקה שם והסמל הופיע המון בסרטים...והיה קליפים של HIM אז דרך ג'קאס הכרתי את הלהקה אפשר לומר. האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה?ךא מכיר לפי שמות כמעט...אני גם אף פעם לא הכרתי.... המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה?לא זוכר... ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית?אממ יש לי לאב מטאל מקורי ולאב סייד נו מקורי...מעבר לזה יש לי את כל הדיסקים שלהם שהורדתי מהאנטרנטץ יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? אני מאד רוצה איזה אבזם לחגורה או צמיד או שרשרת עם הסמל. יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך?תמונות,שירים וכו'.... האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם?לא שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים?ברור! ראית בחנויות דיסק שלהם?ראיתי הרבה... ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה?לא נתקלתי בשום מוצר שלהם בארץ פרט לדיסקים. יש לך חולצות שלהם?חולצה אחת שחבר הכין לי ולו עם הדפסה של הסמל והשם של הלהקה. ~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב?Resurection אני מניח אלבום?כולם... קליפ?כולם אחד מהלהקה?אף אחד מיוחד.... יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם?לפעמים יש קטעים שוילה שר והוא נשעה כאילו הוא חולה אסטמה עם הנשיפות שלו...אבל זה גם מה שמיוחד.... מתי בפעם האחרונה האזנת להם?היום.

FFTL

New member
נחמדדדדדד:]

~הראשונים~ השיר הראשון ששמעת: וואי. לא זוכרת. זה היה ממשממשממשממש מזמן.
הקליפ הראשון שראית: ג'וין מי? אין לי שמץ. >< התמונה הראשונה שראית [צרפו]:
השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: ג'וין מי. הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם: הכירו לי אותם..אז..
~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? פעם ראשונה שלי הייתה בכיתה ד'? ואחכ חזרתי בז'. :] מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד? בתדודתי ולאחר מכן ידידה. :) האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? לא חח המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה? נראלי ג'וין מי. ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית? 5-6 כזה..>< יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? הדיוידי החדש...נראלי זה דיוידי. לאזוכרת. :ם יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך? כן, ערכת נושא:) האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? כן..:] שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? כע. :] ראית בחנויות דיסק שלהם? כן.. ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה? יש בתומר...ויש בשוק הכרמל. :] יש לך חולצות שלהם? אינדיד.
~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב? בארי מי.. אלבום? RR. קליפ? ממ..פיונראל. :] אחד מהלהקה? ווילה ולינדה. :) יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? לא עולה כרגע. מתי בפעם האחרונה האזנת להם? לפני כמה ימים.
שבת שלום!

alexsobsession

New member
../images/Emo214.gif

השיר הראשון ששמעת: או ריפ אווט דה ווינגס אוף א בטרפלי או קילינג לונלינס הקליפ הראשון שראית: אחד מהנ"ל התמונה הראשונה שראית [צרפו]: לא זוכרת ובטוח שגם אין לי .. השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: right here in my arms הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם: אני עד היום לא מכירה אישית אנשים שאוהבים אותם כמוני כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? שלוש שנים מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד? שמעתי על הלהקה אבל התחלתי לשמוע ממש כששמעתי אותם בפרסומת של מגרש ביתי וזה היה JOIN ME IN DEATH ולא ידעתי שזה שלהם וחברה שלי שמכירה את כל השירים שיש בפרסומות מצאה לי תשיר ומשם הכל התחיל .. האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? אני עדיין מכירה רק 2שמות ..אני לא מתעמקת בחברי להקה ובחייהם הפרטיים אני מתעמקת רק במוזיקה ככה זה עם כל הלהקות שאני מכירה חוץ מ2חח המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה? JOIN ME IN DEATH כמה דיסקים יש לכם בבית? 5 מקוריים כמובן יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? עוד דיסק אחד (יש לי תליון של הארטאגרם) יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך? תמונה של וילה ועשיתי תיקיה של שירי HIM בפלאפון האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? לא תיקייה אבל יש כמה תמונות .. פעם הייתה תיקייה ופירמטו לי את הכל ולא שמרתי .. הייתי שמחה להחזיר את כל התמונות שהיו שם .. עד היום אני לא מוצאת :/ שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? כה ראית בחנויות דיסק שלהם? כה ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה? בת"א בסנטר יש לך חולצות שלהם? לא.. איזה שיר אתה הכי אוהב? אני אשאר כנראה נאמנה לright here in my arms אלבום? רזורבלייד רומנס כמובן קליפ? לright here in my arms אחד מהלהקה? וילה יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? לא מתי בפעם האחרונה האזנת להם? בעיקרון היום

Wrath Within

New member
גם אצלי זה ככה...../images/Emo11.gif

האנשים בבצפר שלי וסתם חברים מכירים איזה שיר או שניים, אבל לא מכירה אף אחד שאוהב אותם ומתעמק בהם כמוני.

RockSter

New member
חחח עונה :)

הפעם הראשונה! *איך הכרתם את הלהלקה? דרך איזה ילד אחד שאני מכירה *מה השיר הראשון ששמעתם: join me in death כי זה הראשון שמופיע ביוטיוב כשכותבים HIM :) *מהו הקליפ הראשון שראיתם של הלהקה? join me in death *בטלויזיה או באינטרנט: באינטרנט! &הראשונים&: *השיר הראשון ששמעת: בפעם ה- 89454 : join me in death *התמונה הראשונה שראית: אין לי שמץ.. XD *השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: wings of a butterfly שיר מדהים! *הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם: חחח.. אלון :) בזכותו הכרתי אותם! &היכרות& *כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? מממ.. ממש כמה חודשים לצערי :( זמן קצר.. *מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד? מישהו הכיר לי :) *האם הכרת בזריזות את כל שמות חברי הלהקה? מממ. לא! *המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה: this life ain't worth living &הרכישות& *כמה דיסקים יש לכם בבית? מממ..אין לי!!! איזה טונה אני :( *יש משהו שלהם שאתם רוצים לרכוש בקרוב? פוסטר ענק של וילה! מאלה שקונים בדיזינגוף!! *יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך? חחחח בטח!!! המון המון תמונות של וילה!!!!! *האם במחשב שלך יש תיקייה עם התמונות שלהם? ברור!! הרבה תמונות של היצור המושלם הזה! *שאני אפתח את הMP3/דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? מן הסתם! *ראית בחנויות דיסקים שלהם?? כיין!! וגם צלמתי!!! *ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה?? בדיזינגוף!!!אצל "תומר" האידיוט אין.. אבל יש שם פוסטר ענק שלהם!!!! וואי!! איזה נאאדיר! *יש לך חולצות שלהם?? לא :(( &בכללי& *איזה שיר אתה הכי אוהב? מממממממ.. אני אוהבת נורא את join me in death *אלבום: dark light *קליפ: wings of a butterfly *אחד מהלהקה: את המושלם העונה לשם וילה! *יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? העובדה שאין להם כוונה להגיע לארץ בזמן הקרוב :( *מתי בפעם האחרונה האזנת להם: היום לפני הפעולה!

Wrath Within

New member
אני../images/Emo9.gif + מבצע החייאה לפורום!../images/Emo11.gif

כל מי שמעוניין בלא לתת לפורום הזה לגסוס לאיטו... מבצע החייאת פורום HIM יוצא לדרך! כל שעליכם לעשות הוא בעצם להשאיר הודעות בפורומים האהובים עליכם, לקרוא לאנשים עם תחומי עניין משותפים לבוא. לפרסם בפורומים\קומונות\אתרים כל מי שמכיר את הלהקה ואוהב...שזה הזמן להצטרף:] ~הראשונים~ השיר הראשון ששמעת: נראלי wings of a butterfly כמו כולם
הקליפ הראשון שראית: כנ"ל, אבל הוא וילה היה בו ממש מכוער אז העדפתי לחפש קליפים אחרים XD התמונה הראשונה שראית [צרפו]: לא זוכרת... אבל בטח משהו של וילה! השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: wings of a butterfly ו- vampire heart אני זוכרת בבירור. הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם: חברה מביה"ס:} ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? שנה וחצי-שנתיים ככה. מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד? הכרתי לבד, או שמישהו שלח לי שיר אחד שלהם בטעות...לא היה ממש דגש על "תשמעי את הלהקה HIM הם טובים" האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? לא ממש... המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה? כנראה wings of a butterfly ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית? 3-4, אני לא הקטע של מקוריות וכאלה
יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? ברור, את כל הדיסקוגרפיה. יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך? לא...הפלאפון שלי דור מינוס 6. האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? בטח
המון. שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? ברור. ראית בחנויות דיסק שלהם? יאפ. ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה? תומר, UFO וכו'... יש לך חולצות שלהם? לא, אבל זה כי כ העיצובים של HIM מכוערים תחת. בא לי אחת שיש פשוט מקדימה או מאחורה הארטגרם גדול וזהו. תמיד תוקעים איזה תמונה מכוערת של וילה. האמת, לפעמים אני חושבת שהם עושים בכוונה. בד"כ, ב99% מהתמונות וילה יוצא כוסון, אבל דווקא את ה2-3 תמונות הכי מכוערות שלו היו חייבים לשווק על חולצות?
~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב? קשה...יש המון. אלבום? זה כבר יותר קל: Razorblade Romance, Love Metal קליפ? כולם! אחד מהלהקה? וילה
יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? לא
מתי בפעם האחרונה האזנת להם? היום בבוקר

Rose131

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאבל אל תספימו בפורומים../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

זה סתם יוצר אנטי. אני יוצרת קשר עם מנהלים בכדי לבקש אישור ונפרסם בצורה יותר מסודרת, בינתיים אפשר סתם לשים בחתימה איזה משפט כמו
|שלטניאון|בואו לפורום HIM!!!!!!!!!!!!!!!!|סשלטניאון|

RockStar2

New member
וואי איזה מגניב זה!!

איך הכרתי את הלהקה:ת'אמתי הכרתי אותה בהתחלה מידיד,שמעתי את השיר שלהם Join Me ואז התחלתי לאט לאט להוריד עוד שירים שלהם ואהבתי את כולם XD השיר הראשון ששמעתי:Join me הקליפ הראשון: בטלוויזיה Bured Alive By Love ואח"כ את Join Me באינטרנט השיר הראשון ששמעתי:Join Me הקליפ הראשון:Buried Alive By Love התמונה הראשונה שצפיתי בה: השיר שחרשתי עליו הכי הרבה בהתחלה:Join ME אווה כמה חרשתי עליו!! וילה חתיך!!! הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם:ידיד שלי ממכבי שקוראים לו אלון חח ניראה לי שהוא גם אוהב אותם כמה זמן אני מכירה את הלהקה:3 חודשים בערך אפילו פחות...אבל אני מכירה את רוב השירים מישהו הכיר לי אותם או שהכרתי לבד:כן,הידיד ממכבי. אם הכרתי בזריזות את כל שמות חבריי הלהקה:לא...אני עדיין לא זוכרת רק את וילה ואלו כי הוא חתיך... המילים של השיר הראשון שהכרתי בעל פה:Baby join Me In Death!!!! כמה דיסקים יש לי בבית:שום דיסק...רציתי לקנות אבל לא מצאתי עדיין! אני הולכת לדיזינגוף השבוע אולי יש ואני גם אקנה פוסטר גדול של וילה ואוווווווווו!! יש משהו שאנינ רוצה לרכוש בקרוב:את הפוסטר של וילה !!! יש משהו בפלאפון האישי שלי:כןןןןןןן !! מלא תמונות של וילה ושירים!! האם במחשב שלי יש תקייה עם תמונות שלהם:ברורררררר גם עם השירים שלהם!!! וילה חתיךך ואוו שאני פותחת את הMP3:כןןן יש לי המון שירים שלהם ברור!! ראיתי בחנויות דיסק שלהם:לא....עוד לא. ראיתי בחנויות חולצות שלהם:כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ואוו של וילה ואלו הכוסון!! בזינגוף אצל תומר כפרעע עליו ואין לי עדיין חולצה אבל לאלון ממכבי יששש איזה כיף לו!!!!!! איזה שיר אני הכי אוהבת:and Love said No שיר מ-ה-מ-ם!!! כמו וילה!! ואוו אלבום:And Love said No קליפ:The sacrament אחד מהלהקה:חחח....וילה ואלו החתיךךךך המהמםם @@@!!! יש משהו קטן שמעצבן בהם:יש רק משהו שמדליק אותי.....וילה ואלו והקול הסקסי שלו!!! מתי האזנתי אליהם בפעם האחרונה:היום....בשעה 16:00 בערךךך XD

גם אני X:

~הראשונים~ השיר הראשון ששמעת: וינגס אוף בטרפליי. הקליפ הראשון שראית: גם. התמונה הראשונה שראית [צרפו]: לא זוכרת.. השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: חרשתי על ג'וין מי הרבה, ועל וינגס, ועל קילינג לונלינס. הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם: ממ, אףאחד >< ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? שנה-שנתיים. מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד? לבד.. האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? לא ממש. המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה? לא זוכרת.. ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית? מקוריים - 0, אל תסקלו אותי. יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? בא לי את הדיסק החדש. יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך? לא, הפלאפון שלי בקושי מכיל הודעות |: האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? כן ^^ שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? בוודאי ראית בחנויות דיסק שלהם? לא שזכור לי... ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה? כן, בסנטר איפשהו, כלכך רציתי אבל לא היה לי מספיק כסף ;__; יש לך חולצות שלהם? לא>: ~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב? נכון לעכשיו, כלוס טו דה פליים, ביוטיפול. סליחה על ההיבריש. אלבום? לא סגורה על זה... קליפ? גם אחד מהלהקה? וילה
יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? שהם לא באים לפה): מתי בפעם האחרונה האזנת להם? הרגע הודגש באמצעות מדגישומטיק

5ifi

New member
אני רוצה!!!

~הראשונים~ השיר הראשון ששמעת: ג'וין מי...מן הסתם אני לא זוכרת הייתי בכיתה ה'...או ו'... או פחות... הקליפ הראשון שראית: ג'וין מי. (!) התמונה הראשונה שראית [צרפו]: מממ.....אנא עארף? אח"כ.. השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: עד יום- וינגס אוף באטרפליי וקילינג לונלינס. הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם: אחותי שהיכרה לי אותם... ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? אמממ...5...6...(שנים) איפשהו באמצע מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד?אחותי הכירה לי. האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? הכרתי רק את וילה ואז כשהייתי בי"א (שנה שעברה ) התחלתי לשמוע אותם שוב אז הכרתי את השמות של כולם. כן, די מהר.... המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה? ג'וין מי. ו- אין ג'וי אנד סורואו... ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית? את כל אלבומי האולפן. לא סינגלים ולא אוספים... יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? את וילה? יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך? לאאאא....אבל זה רעיון! האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? הייתה עד שפירמטו אותו אבל באינטרנט יש לי. שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? לייק ברור!!! ותמונות של וילה.. ראית בחנויות דיסק שלהם? כןכן... ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה? לא ראיתי... יש לך חולצות שלהם? אם לא ראיתי, איך יהיו לי? ~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב? אמאממממממ....IJAS, WOB,KL,BW,VH, וכן הלאה....המון... אלבום? את כולם...אבל את הראשון פחות... קליפ? גאן וייז זה סין...וג'וין מי...וכולם בערך... אחד מהלהקה? כולם! אין אפליות! יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? שהם הולכים ומשמינים? חוץ מוילה שמאזן את העניין לכיוון ה-ללכת ולרזות... מתי בפעם האחרונה האזנת להם? בפעם האחרונה ששמעתי באמפי שלי... יום חמישי? גאד...

DanaValo

New member
ארבעה חודשים אח"כ הצטרפתי:)

~הראשונים~ השיר הראשון ששמעת: ג'וין מי, אבל כמובן שלא ידעתי שאלו הם. הקליפ הראשון שראית: ווינגס:) התמונה הראשונה שראית [צרפו]: וואו, באמת שאין לי מושג. ראיתי כל כך הרבה. השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: סקרמנט. הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם: רק פורומים): ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? שנתיים וחצי? מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד? לבד. האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? ווילה כמובן וליילי. המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה? :-O לא יודעת. ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית? 2|מובכת| יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? RR. יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך? מה אין לי?! האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? טונות(H). שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? בארור. ראית בחנויות דיסק שלהם? כמובן. ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה? תומר...באיילת יש הרבה... יש לך חולצות שלהם? פריטי הצמידים שרשראות יותר עושים לי את זה. ~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב? רזורקשן. אלבום? RR. קליפ? דה סקרמנט. XXX. אחד מהלהקה? ווילה. לייק, דהה. יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? הזדקנות? ): מתי בפעם האחרונה האזנת להם? אתמול... צ'או! :)

ImNOTokay1

New member
../images/Emo152.gif

~הראשונים~ השיר הראשון ששמעת: Join Me In Death.
הקליפ הראשון שראית: Join Me In Death. התמונה הראשונה שראית [צרפו]: אוהו. לא זוכרת. השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: Join Me In Death ו-The Funeral Of Hearts.
הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם: אני חושבת שידיד שלי. ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה? אני חושבת שבערך חצי שנה בערך. מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד? הכרתי לבד דרך יוטיוב. נהגתי לבלות שם שעות [
] ומתישהו נתקלתי בקליפ של join me וממש אהבתי אותו ואת הקול המיוחד של וילה. האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה? אני עד היום לא מכירה חוץ מוילה.
~לאלסקולבבקשה~ המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה? The Funeral Of Hearts כלכך. ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית? נופ. ;; יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב? דיסקים.
יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך? לא. כי החלפתי פלאפון ואני לא מצליחה להעביר אליו קבצי מוזיקה!
האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם? אהא. ^^ שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים? בוודאי.
ראית בחנויות דיסק שלהם? כן. ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה? כן. בפריסטייל.
יש לך חולצות שלהם? אהא. אחת.
~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב? ממ,יותר מידי. אלבום? לוב-מטאל.
קליפ? אממ,אני חושבת ש-wings of a butterfly. אחד מהלהקה? וילה. ~חולשהלסולנים~ יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם? שאני לא מוצאת כלכך הרבה שוני בין האלבומים שלהם. מתי בפעם האחרונה האזנת להם? אני מאזינה להם עכשיו.
(cyanide sun(

עוד שאלון? יש!......./images/Emo6.gif

~הראשונים~ השיר הראשון ששמעת:ויקד גיים הקליפ הראשון שראית:^^ התמונה הראשונה שראית [צרפו]:אני באמת אמורה לזכור....רגע בעצם זה היה הקאבר של RR השיר שחרשת עליו הכי הרבה בהתחלה: RHIMA הבנאדם הראשון שהכרת שגם אוהב אותם: אממ אני חושבת שזו הייתה החברה הכי טובה של הבת של חברה של אבא שלי.... ~היכרות~ כמה זמן אתם מכירים את הלהקה?97 המאוחרות, הרבה זמן מישהו הכיר לכם או שהכרתם לבד?לבד האם הכרת בזריזות את כול שמות חבריי הלהקה?לא ממש. המילים של השיר הראשון שהכרת בעל פה?JOIN ~הריכשות~ כמה דיסקים יש לכם בבית?GLSV666,RR,DSBH,LM, האוסף של ALSN הרגיל וכולל הדי וי די,DL,DL internet edition,UNEASY LISTENING על שני חלקיו וVD. יש משהו שלהם שאתה רוצה לרכוש בקרוב?הרבה. יש לך משהו שלהם בפלאפון האישי שלך?כן האם במחשב שלך יש תקייה עם תמונות שלהם?כן שאני אפתח את הMP3\דיסקמן אני אמצא שירים שלהם בפנים?דיסקוגרפיה שלמה זה נחשב?
ראית בחנויות דיסק שלהם?יותר מדי פעמים. ראית בחנויות חולצות שלהם, אם כן איפה?כן בתומר יש לך חולצות שלהם?לא, עדיין לא. ~בכללי~ איזה שיר אתה הכי אוהב?קשה מדי. אלבום?כולם קליפ?עדיין קשה מדי. אחד מהלהקה? שמישהו יצעק VILLE?!....לי אין קול.... יש משהו קטן אולי שמעצבן אותך בהם?אממ לא. מתי בפעם האחרונה האזנת להם?היום בבוקר וכל פעם שהסלולרי שלי מצלצל....

למעלה