"זהה את המתמודדת" 7!!!

mikmikonet

New member
../images/Emo26.gif"זהה את המתמודדת" 7!!!../images/Emo36.gif

בזכות כמה אנשים פה ששאלו מדי פעם מה קורה עם זה...
("כמה אנשים"
) סיימתי להכין את משחק "זהה את המתמודדת" של עונה 7! בתופים במחולות! הכנתי משחקים דומים לעונות 4, 5 ו-6. את 4 יהיה מאד קשה למצוא, הנה קישור ל-5, והנה קישור ל-6 למתעניינים. (אתם יודעים כמה היה קשה למצוא את 6 מאחר והוא לא טוגלן? יובלות!!!! פשוט תופת! תשאלו את נדב!) אז הכנתי קבוצה של בובות חמודות המתיימרות להיות המתמודדות של עונה 7.
אתם, חברים, פשוט צריכים לנחש מי היא מי? והרי מתמודדות עונה 7 לבושות במיטב אופנת החורף!!!
(הקובץ כמובן לא עולה לפה אז הנה לכם קישור:) זהה את המתמודדת 7! לנוחיותכם הנה באקראי כל שמות מתמודדות העונה, למקרה שהם פרחו מזכרוניכם (לא ייתכן!) קארידי, מישל, מייגן, מוניק, אמנדה, ג'יידה, יוג'ינה, מלרוז, ברוק, קריסטן, מג, אנצ'ל, אייג'יי. הערה חשובה: הבנות הוכנו כמו שהן לאחר המייקאוברים! קדימה חברים, לנחש! אני אתחיל להגיד לכם אם מה שניחשתם נכון, רק לאחר שיתחילו לענות ויענו יותר מ5 בערך... כי אחרת אני אגלה ספוילרים לאחרים
מיכל.

NP16

New member
הו,הרגע לו ייחלנו..

האמ מימין לשמאל[כן אנשים,אני לא יודע]: ג'יידה,מלרוז(מדהים!),אנשל,אמנדה כנראה,אייג'יי,קריסטן,מייגן,יוג'ינה,מג,קארידי,ברוק,מישל,מוניק

efif1212

New member
מנסה../images/Emo9.gif

דבר ראשון- יצא ממש ממש יפה!!! אז ככה- ג'יידה, מלרוז,אנשל, אמנדה, איג'יי, כריסטיאן, מייגן, אנשל, ברוק,קרידי, מג, מישל ומוניק.

efif1212

New member
טעות...

במקום אנשל השניה- יוג'ינה. די התלבטתי בין שתיהן...

NP16

New member
אוי את ושחר צודקים,

מי שליד מישל זה מג ולא ברוק:O אבל יש לה חיוך כזה של ברוק

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifנסיון

קארידי - רביעית משמאל מישל- שנייה משמאל מייגן - שביעית מימין מוניק - הכי שמאלית אמנדה- רביעית מימין ג'יידה - הכי ימנית יוג'ינה - שלישית מימין מלרוז - שנייה מימין ברוק - חמישית משמאל כריסטיאן - שישית מימין מג - שלישית משמאל אנצ'ל - שישית משמאל איי ג'יי - חמישית מימין

ledy18

New member
עונה:

-ג"יידה...מלרוז...קריסטן...אמנדה...אייג"יי...יוג"ינה....מייגן...אנצ"ל...ברוק...קרידי...מג...מישל...מוניק

mikmikonet

New member
../images/Emo58.gif

אוקיי, זה מעניין
בלבלת בין יוג'ינה, אנצ'ל וקריסטן. מי שאמרת שהיא קריסטן היא בעצם אנצ'ל, מי שאמרת שהיא יוג'ינה היא קריסטן, ומי שאמרת שהיא אנצ'ל היא יוג'ינה. אבל חוץ משלושתן ניחשת נכון

Manga136

New member
../images/Emo142.gif

ג'יידה, מלרוז, אנשל, אמנדה, איי ג'יי, כריסטיאן, מגאן, יוג'ינה, ברוק, קארי די, מג, מישל, מוניק.

../images/Emo9.gif

ג'יידה,מלרוז,יוגינה,אמנדה, איי ג'יי,כריסטין,מייגן,אנצ'ל,ברוק,קארי,מג,מישל ומוניק. כל הכבוד על ההשקעה

mikmikonet

New member
../images/Emo58.gif

בכיף
נהניתי להכין כמו תמיד. יש לך בלבול די נפוץ פה בחבר'ה בין יוג'ינה ואנצ'ל. מעניין, לי זה היה די ברור מי זו מי
מסתבר שהן ממש דומות.

JoNy Boi

New member
לברוק אין שיער שחור ארוך?

אחרי המייקאובר? עשית לה קארה כהן ממש

mikmikonet

New member
קארה כהן ../images/Emo6.gif

אני זכרתי שעשו לה חום ושבתמונת המסלול המתנדנד השעיר שלה ממש התנפנף ברוח והשופטים אהבו את זה, אז הלכתי על המוטיב
מקווה שאהבת בלי קשר.

mikmikonet

New member
אני ממש שמחה ששיחקתם ../images/Emo24.gif הזוכים-

efif1212
Manga136
והיו אחרים שהתבלבלו ממש בקטנה וגם היו קרובים לזכות! שמחתי
מיכל

למעלה