זה או זה

LilyKat

New member
../images/Emo26.gifזה או זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

שאלה שדיי עניינה אותי.. D: איזה אלבום של גאגא אתם אוהבים יותר, The Fame, או The Fame Monster? (זה מיני אלבום, אבל עדיין.) אם תרצו, פרטו נמקו והסבירו!

Nens333

New member
אין מצב שאני מצליח לבחור מבין השניים...

בשניהם יש שירים שאני נורא אוהב, ב- The Fame יש את פפרצי (השיר האהוב עליי ביותר), וב- The Fame Monster יש את באד רומנס וטייט' (הכמעט הכי אהובים עליי). פשוט לא יודע, לא יכול לבחור! מה שבטוח, מחכה לבורן ד'יס ווי!

limors2

Active member
The Fame Monster.

בגלל טלפון באד רומאנס ומונסטר. אבל אולי כי הוא חדש יותר והוא פחות הספיק להימאס עלי. לא יודעת. אבל הפיים מונסטר!

Coralulu182

New member
ללא שום צל של ספק

The Fame Monster
The Fame לא מגובש לפי דעתי. זו הגאגא הראשונה, זו שלא הייתה סגורה על הסגנון יותר מידי, זו שניסתה כל דבר; ניסתה להיות אייטיז, ניסתה להיות רוק, ניסתה להיות דאנס, ניסתה להיות בלדות, והכל באריזה מבולבלת שנקראת "פופ". זה אלבום טוב, אלבום סוחף עם להיטים ממכרים, אלבום שבו התוודענו לראשונה למגוון שיש לגאגא להציע, כמו כן להפקות העשירות והמיוחדות. כבר ציינתי לא פעם שהשומע הממוצע שלא מעריץ פאנאטי (כמונו?
) לא יבחין בעומק שכן קיים בשירים באלבום הראשון, והאמת שאני לא יודעת עדיין איזה תהליך עברה גאגא שלנו שהיא פרצה בכזו גאוניות עם The Fame Monster, שזה אלבום שלפי דעתי הוא כן מגובש, יותר עמוק, יותר חושפני ויותר אישי, עם שיווק מצוין והפקה שאין לי מילים כדי לתאר. אני באמת אוהבת שם כל שיר ושיר, ונדהמת כל פעם מחדש כמה שהאלבום הזה ממכר ומרגש ואני כל-כך נהנית ממנו!!!

CoralP

New member
The Fame Monster!../images/Emo187.gif

ומסכימה עם התשובה של קורלו!

למעלה