זה או זה?! אני מניחה שכולן מכירות את המשחק.. אז.. אני מתחילה! שחור או לבן?
L LoveKills New member 2/6/11 #1 ../images/Emo26.gifזה או זה?!../images/Emo36.gif אני מניחה שכולן מכירות את המשחק.. אז.. אני מתחילה! שחור או לבן?
../images/Emo26.gifזה או זה?!../images/Emo36.gif אני מניחה שכולן מכירות את המשחק.. אז.. אני מתחילה! שחור או לבן?
T t r e c o o l New member 3/6/11 #6 Rolling In The Deep אמריקן איידול או דה וייס (אם מישהו ראה את זה אחרי הפרק הראשון..כי אני לא )
S shani cohen1 New member 3/6/11 #8 סטיבן טילורררררר!!! אדם אם תסרוקת אימו או תסרוקת טומי (אם החצי קרחת שהוא עשה בטור)
H HadarMahluf New member 4/6/11 #10 VH1 אדם בדואט עם- ג'סי ג'יי/קלי קלארקסון 2 הזמרות האהובות עליי,מותר לי לפנטז..
K koren35 New member 4/6/11 #13 סליפ וואקר. סואקד גורם לי לרצות ללכת לישון כל הזמן... אני ממש לא יכולה לסבול את השיר הזה... צ'יקס או החבר החדשששכחתי תשם שלו כרגע?
סליפ וואקר. סואקד גורם לי לרצות ללכת לישון כל הזמן... אני ממש לא יכולה לסבול את השיר הזה... צ'יקס או החבר החדשששכחתי תשם שלו כרגע?
H HadarMahluf New member 5/6/11 #17 TWITTER השרשראות שאדם מכר בשיתוף פעולה עם איזה משהו..שמבוססות על הקעקועים שלו- השרשרת עם הקעקוע של העין,או של סימן הנצח? מי שלא מבין או לא יודע איך זה נראה-גוגל תמונות- Adam Lambert pendant
TWITTER השרשראות שאדם מכר בשיתוף פעולה עם איזה משהו..שמבוססות על הקעקועים שלו- השרשרת עם הקעקוע של העין,או של סימן הנצח? מי שלא מבין או לא יודע איך זה נראה-גוגל תמונות- Adam Lambert pendant
T t r e c o o l New member 6/6/11 #18 אפשר אף אחד מהם? חח יש לו טעם כ"כ רע / ובכל זאת.. קעקוע של עין. ההופעות בטור של אמריקן איידול או ההופעות של הטור סולו??
אפשר אף אחד מהם? חח יש לו טעם כ"כ רע / ובכל זאת.. קעקוע של עין. ההופעות בטור של אמריקן איידול או ההופעות של הטור סולו??