זקוקה לעזרה

sweet angle 21

New member
../images/Emo26.gifזקוקה לעזרה../images/Emo70.gif

אז ככהלחבר שלי יש יומולדת ושבוע לאחר מכן אנחנו חוגגים שנה אז החלטתי לקחת אותו לחמת גדר. ואני מחפשת צימר באיזור, משהו באמת מומלץ ששווה את הכסף!!! תודה מראש....

ה דרומי

New member
השם זה מלון ספא וילג חמת גדר

מלון ספא וילג קומפלקס מפואר המשלב 28 סוויטות מהודרות ומאובזרות לאירוח מפנק וסוויטה נשיאותית מפוארת המעוצבת באופן מיוחד. הסוויטה הנשיאותית כוללת מיני בר, ובו משקאות קלים וחריפים, פינה ישראלית, בה מכונת אספרסו ופיצוחים, מסך פלסמה המחובר לרשת yes כולל ערוצים למבוגרים ותאורה מדהימה המשלימה את אווירת האירוח המיוחד והיחודי. הסוויטות ממוקמות סביב מרכז הספא, טובלות בנוף וירק המשקיף אל נוף הרים קסום – בילוי אינטימי מושלם. בכל סוויטה בריכת ג'קוזי רחבת ידיים אליה מגיעים מי מעיין היישר מבטן האדמה וכן פינת ישיבה מפנקת, בקבוק יין לאווירה נינוחה ופינת תה/קפה במגוון טעמים, מיני-בר חופשי, כספת אישית, טלוויזיה רב-ערוצית ועיצוב חדשני ונינוח. לרשות אורחי המלון: שימוש חופשי בחדר כושר חדשני. סאונה פינית יבשה וסאונה רטובה. אולם כנסים, הכולל ציוד מקצועי (בתיאום מראש לקבוצות). שרות קבלת פקסים. חניית VIP נפרדת ושרות "קלאב-קאר". בנוסף מוזמנים אורחי המלון כל לילה בחצות לחוויה מפנקת ומפתיעה מסביב למרחצאות הספא. חמת גדר

sweet angle 21

New member
../images/Emo27.gif רציתי לדעת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כמה עולה לילה לזוג בספא וילג' בחמת גדר (פשוט זה לא נכנס לאתר שלהם) מישהו יודע......

ה דרומי

New member
איזו כתבה מעיתון הארץ לצלצל לשם הכי

טוב?.. *ספא וילג' בחמת גדר: ימים א'-ד' על בסיס חצי פנסיון, כולל 2 טיפולים. מחיר לזוג - 1,400 שקל ללילה. בסוויטה הנשיאותית - 2,000 שקל. בימים ה'-שבת ובערבי חג, על בסיס חצי פנסיון ו-2 טיפולים - 2,550 שקל לשני לילות. בסוויטה הנשיאותית - 3,750 שקל. לפי כתבה ישנה? מהארץ

sweet angle 21

New member
../images/Emo26.gif לדעתכם זה......./images/Emo35.gif

התקשרתי לשם ואמרו לי ש-חמישי- שבת + שני טיפולים על בסיס חצי פנסיון עולה 2550 ש"ח. לדעתכם זה יקר או מחיר טוב?

שמר2

New member
אין דרך לחשב זאת

בסדנדרט האמריקאי, יש למקום שווי עצום: 1. אתר מרפא יחיד במינו בארץ (דהיינו ניקוד גבוהה בתחום ההיצע והביקוש). 2. אבזור חדרים מעולה (גקוזי בכל סוויטה, מערכת סטריאו, מיני בר לשימוש חפשי). 3. אבזור מלון מעולה (מתקני ספא נדיבים באיכותם, סאונות חדר כושר ). 4. אוכל ברמה גבוהה 5. אין כניסה לילדים, וחסם כניסה גבוה נגד ועדי עובדים ושאר מקורות של מתקני נופש המוניים). 6. כולל טיפולים שבאתרים יוקרתיים יכולים להגיע למחיר של 250 ש"ח לראש ויותר. כל הנתונים הנ"ל מובילים למסקנה שהמקום שווה - לפחות בסטדדרטים לא ישראליים. בסטנדרט שלנו מדובר על: 1. עוד מלון, אולי בחמת גדר, אבל בכל זאת מלון. 2. גקוזי - יש בכל צימר שמכבד את עצמו. 3. מסאגים - בים המלח אפשר להשיג ב150 ש"ח לראש. 4. אין כמו הערכת בבית, ומיני בר עם כמה פחיות אפשר לקנות בצומת צמח ב-30 ש"ח. 5. בלי רעש ובלאגן מתחיל לשעמם אחרי כמה שעות. 6. בשביל 2500 ש"ח נקי, עובדים איזה שליש או חצי חודש. אלא אם כן אתה שרי אריסון, זה יהיה בהחלט בסדר אם תמצא את עצמך בקבוצה זאת או אחרת.

lavendula

New member
פעם הראו את המקום בתכנית

של אומלטה (אודטה) ולרגע חשבתע שמראים לי אתר ספא בחו"ל. לא האמנתי שזה בארצנו הקטנטונת... 2 הדברים שמטרידים אותי ביחס למקום הזה: 1. ריח הגופרית - האם הוא מורגש גם בתוך הסוויטה? 2. למה אין שם מסעדה קצת יותר מעניינת מהטאילנדית? זה ממש מתבקש.

שמר2

New member
יש מסעדה חלופית

"בלו בר", מין מסעדה חלבית (+דגים). מי שממש רוצה יכול לאכול שם.

drtrip

New member
תראי, המחירים די דומים ...

למצפה הימים. הרמה שלהם גבוהה, אם אתם מחפשים רמה גבוהה אז שווה את המחיר. המקום מדהים!!!

למעלה