חבר'ה, תקראו - ואן הלסינג

aniviel

New member
../images/Emo26.gif חבר'ה, תקראו - ואן הלסינג../images/Emo70.gif

ואן הלסינג - כן או לא
חזרתי הרגע מסרטו החדש של במאי סרטי המומיה (1 ו2). איך זה מתקשר לשר הטבעות
... אני מניחה שזה בעקרון רק בזכות השחקן דיוויד וונאהם שמשחק את פאראמיר בשר הטבעות ודמות בשם קארל ב"ואן הלסינג". מה אהבתי בסרט
בתור חובבת מושבעת של אגדות, מיתוסים וכיוצא בזה, מאוד אהבתי את האווירה הכללית שבסרט, שלמרות שאין מה להשוות אותה בכלל לעולם המופלא של שר הטבעות, גם סרט זה מכניס אותך למן עולם אחר, שחור ואפל יותר. אהבתי מאוד את המוסיקה. אני בדרך כלל אחת שלא ממש שמה לב בצורה יוצאת דופן לפסקול הסרט אבל כאן היא התאימה לעניין האווירה (וסתם ככה בתור הערת שוליים, אני אומרת את אותו דבר לגבי "קיל ביל 1" שראיתי לפני מספר שבועות). וכמובן, איך אפשר שלא, האפקטים המרשימים וסצינות האקשן שלעיתים רבות הן טפשיות למדי אבל עדיין כיפיות ומהנות. מה לא אהבתי בסרט
את העובדה שעלילה, מה לעשות, טיפשית, כיאה לסרט קומיקס. אל תלכו לסרט אם אתם מחפשים סרטים פילוסופיים חכמים שיציפו אתכם בשטויות למח, זה סרט בשביל הכיף. גם את המשחק של חלק מהשחקנים לא אהבתי אבל אני לא מציינת שמות כדי שתוכלו ללכת לסרט עם ראש נקי בעניין זה
ועוד בקצרה...
ככה קצת על דיוויד וונאהם בסרט, אוקי, אני חייבת להודות שאת פאראמיר בתור דמות אהבתי בשר הטבעות. אך השחקן עשה עלי רושם רע ביותר כשפגשתי אותו בבכורה של "שיבת המלך" בלונדון, מה שהוריד את העניין שלו בו ואני מניחה שגם בפאראמיר בסרטי הטרילוגייה עצמם. בטריילר של "ואן הלסינג" בקושי רואים את דיוויד, חשבתי שיראו אותו ממש מעט. הוא מדבר שם במבטא משעשע ותחילה שראו את הגב שלו כלל לא קלטתי שזה הוא, רק אחרי שראו את הפרצוף שלו זיהיתי אותו. אני חייבת לציין לטובתו של דיוויד שהוא הכי הרשים אותי בסרט מבחינת משחק, מאוד נהניתי ממנו. התפקיד שלו קצת מוזר בהתחלה בשביל מי שמכיר אותו בתור פאראמיר, אבל כמתרגלים לזה הוא פשוט... מצחיק
אז, look out for Carl
אז בקיצור, אם אתם מתעניינים בערפדים, אנשי זאב ועוד יצורי אופל אחרים, או שאתם (אתן?) סתם מעוניינים לשבת ולצפות ביופי המרהיב הזה ששמו הוא יו ג'קמן
(הלא הוא ואן הלסינג בסרט), אז יש לכם סיבה טובה ללכת לסרט. רק תזכרו שלא חייב להיות משהו חכם בעלילה כדי להפוך את זה לסרט טוב
תהנו

מצטער אבל...

לפי הטריילר והעלילה הבנתי מראש שזה סרט שאני רוצה לראות וכל תגובה על הסרט יכולה להרוס לי. לכן לא קראתי את מה שכתבת.

aniviel

New member
אין ספוילרים...

אז אם לא תקרא זה רק הפסד שלך
אני נוהגת לסמן ספוילרים

Eowyn of Rohan

New member
אהבתי את הביקורת../images/Emo45.gif

למרות שכבר קבעתי ללכת לראות את הסרט, טוב לשמוע ביקורות עליו{בלי ספוילרים כמובן} כדי לדעת פחות או יותר למה לצפות. אולי הוא לא בן אדם כל כך נחמד, שדי מוריד מערכו, אבל אם הוא שחקן טוב אז שיהיה בכיף. פסקול טוב{כמו בשה"ט,רקוויאם לחלום ועוד} ממש מוסיף לסרט.
ליפה
(הייתי חייבת..)

aniviel

New member
חח ליפה! מוזרה שכמותך... ../images/Emo8.gif חח

סורי אבל אותי אישית הsix pack (יותר נכון לומר 12 pack חח) שלו יותר מושך חח

עוד סרט שאני צריכה ללכת לראות כבר

הרשימה שלי מתארכת
אני עדיין לא קולטת שאת היית בבכורה של שיבת המלך (
), זה נשמע ממש כייף
ואני בטוחה שגם ככה היה. למה דיוויד עשה עלייך רושם רע? ביקורת ממש נחמדה, נותנת קצת ציפיות, וזה טוב... אני באמת רוצה לראות את הסרט הזה כשייצא לי למרות שיש כמה סרטים יותר דחופים שעוד לא ראיתי
כמו ים של אש
^_^

aniviel

New member
../images/Emo13.gif

הייתי בים של אש כבר פעמים ואני חייבת להודות שהרבה יותר נהניתי בואן הלסינג מאשר בים של אש... אבל זה הטעם שלי
הוא עשה עלי רושם רע כי כשביקשתי חתימה הוא תקע לי כזה פרצוף כאילו ביקשתי ממנו שישתחווה לפני או משהו
- כזה פרצוף חח... לעומת ויגו מורטנסן, ברנרד היל, פיטר ג'קסון... שהיו פשוט מקסימים. והיו כמה שלא פגשתי, רק ראיתי אבל היו מקסימים לאחרים, כמו אנדי סירקיס שהשאיר רושם יוצא מן הכלל, חבל שלא פגשתי אותו

../images/Emo12.gif../images/Emo170.gif

זה כזה מוזר שפגשת אותם! אני הייתי מתה להיות שם.... איזה כייף זה... גם הבנתי שאורלנדו ואלייז'ה בדיוק הבריזו, קצת מבאס אבל לא נורא, בכל מקרה להיות שם זה ממש חלום.... בקשר לים של אש - אני גם ממש אוהבת את ויגו
, וגם סוסים
, אני חושבת שזה יהיה שילוב נהדר
אם כבר ויגו אז יש היום בערוץ 10 ב-21:30 את הסרט "רצח מושלם" שהוא משתתף בו....

aniviel

New member
איזה מבין הסרטים? ../images/Emo13.gif

וGil The King (מה השם שלך דרך אגב? חח), חשוב שתאהבי סוסים אם את רוצה לראות את ים של אש, כי זה נושא השיחה המרכזי והעיקרי בסרט חח

aniviel

New member
../images/Emo26.gif נ"ש... יצא ה...

טריילר ל"Seed of Chucky" (בנו של צ'אקי/משחק ילדים 3) בכיכובם של בראד דוריף (גרימא) ובילי בויד (פיפין
), אבל, אל תחפשו את השניים האלה כשתראו את הטריילר כי נראה כי הם עושים שם רק קולות של בובות. כמובן שבראד דוריף עושה את הקול של הבובה המבהילה (והמשעשעת לטעמי) צ'אקי, כמו ב"משחק ילדים" הראשון, ג'ניפר טילי עושה את קולה של כלתו של צ'אקי ובילי בויד יעשה את הקול של הבן שלהם - גלן. אם יוצא לכם לראות את הטריילר, תקשיבו טוב לקולות

LeAnNe

New member
נשמע נחמד..../images/Emo62.gif

אבל נראה לי שאני אחכה שזה יגיע לקולנוע המקומי של המועצה.. פימיירה בלונדון? גאם אני רוצה!

למעלה