חדשה בפורום עם הרבה שאלות

../images/Emo26.gif חדשה בפורום עם הרבה שאלות

שלום לכם אני מנחה קבוצות מתכוונת ללמוד בקרוב ייעוץ וקישור ידיד קרוב הציע לי ללמוד אימון אישי מצאתי את הפורום מישהו יכול לתת לי הסבר בכמה שורות, קישור, מקום לימודים אודה לכם - באדי

tlingit

New member
ברוכה הבאה באדי תות ../images/Emo13.gif

יופי שאת מצטרפת לפורום שלנו
את מוזמנת לעיין במאמרים
, לוח האירועים
ובקישורים
שלנו (אל כולם מגיעים גם דרך הפס הכחול בראש העמוד הזה) אני חושבת שתמצאי בהם הרבה תשובות ומידע שאת מחפשת
וכמובן כולנו נשמח גם לענות לך על שאלות אם תרצי להעלות אותן
במסע הבירור שלך

תודה לך

הולכת לעשות יום-יומיים שיעורי בית המליצו לי על זה אבללא הכרתי מבטיחה לספר על מסקנותיי שוב תודה באדי

einatgross1

New member
מידע על קורס אימון אישי../images/Emo92.gif

שלום לך באדי תות, וברוכה הבאה אל עולם האימון. קורס הכשרה באימון נמצא באתרי, קישורית מצורפת, בברכה,

tlingit

New member
הי gillibeskin ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה (או ברוך הבא לפי הכרטיס האישי) לפורום שלנו
אני מזמינה אותך להציג קצת את עצמך, אם את רוצה
ולעיין בכללי הפורום, במאמרים
ובקישורים
באיחולים לדיונים מרתקים ופורים

gillibeskin

New member
שלום לחברים ולחברות

אני חונכת עפ מודל ה'ניוז', הממפה את נקודות התקיעות של הלקוח בהקשר מסוים או בהתנהלות כללית עפ בקשתו וצרכיו. התקיעויות מסווגות ל4 סוגים המכונים בשמות כווני הרוחות (N E W S). המיפוי, המאפשר ארגון המידע הנאסף , מסיע בהמשך בבחירת הכלים והגישה שיתמכו בלקוח בתהליך היציאה מהתקיעות ובמעבר לפעולה לשם השגת יעדיו עוסקת בחניכת מנהלים במערכת החינוך ו life coaching

פרטיים נוספיים

נשמע מאד מעניין !! אשמח לקרוא על השיטה . יש לך אתר באינטרנט ? מוכנה למקד אותי היכן אפשר ללמוד יותר על השיטה ? שבת שלום

gillibeskin

New member
על news

שלום עידית אשמח לספר יותר בדואל המודל הוא מבית מומנטום ופותח עי אביעד גוז. שם למדתי ואני חברה בצוות החונכים, כך שניתן גם לפנות לשם-אתר חדש ומעודכן עולה היום או מחר שבוע טוב

למעלה