חדשה בפורום

sky20001

New member
../images/Emo26.gifחדשה בפורום../images/Emo36.gif ../images/Emo41.gif

היי... קוראים לי קרן אור אני בת 22 מחיפה... אני בחורה רומנטית ורגישה... אני מאוד אוהבת לנשק,לחבק ו... לעשות סקס(הרבה). ועכשיו השאלה
: אני מדברת עם מישהו במסנג'ר כבר חודש הוא חתיך רומנטי ומקסים אבל הוא לא ראה אותי והוא מאוד רוצה להיפגש איתי. אני מפחדת להיפגש איתו כי אני בחורה לא יפה ושמנה. אני מפחדת להתאכזב ובעיקר להאכזב אותו. אני גם מפחדת לאבד אותי כי מעבר לזה שהוא חתיך הוא גם מקסים וכיף לי לדבר איתו. מה אני עושה???????????????

ברוכה הבאה ../images/Emo142.gif

או מתוודה, או מעלה קצת את הבטחון העצמי שיופי זה לא הכל בחיים, או עובדת על עצמך, או ממשיכה איתו בקשר שכזה והרי בסוף זה ייגמר כי הוא ירגיש שאת דוחה אותו ממך...

סרטלק

New member
אז תמצאי משהו אחר ולא חייב חתיך...

מרגיזה אותי התופעה שמתאימה למשפט הפוסל במומו פוסל. כלומר את מודה שאת שמנה ומכוערת ולכן מפחדת שגברים יתרחקו ממך בגלל זה, אך את מחפשת את החתיכים בלבד, ואם תראי מכוער חמוד תתאלמי ממנו כמו שעושים לך. ממש מגיע לך.

sky20001

New member
לסרטלק

היי... אני לא מחפשת את החתיכים בלבד... ממש אבל ממש לא. אם אני יהיה עם מישהו מכוער (וכבר הייתי עם מישהו מכוער) לא תיהיה לי בעיה עם המראה שלו. אני בחורה שהולכת לפי האופי ולא לפי היופי(יופי הוא בעיני המתבונן בלבד). לגבי החתיך, אני מפחדת לאבד אותו בגלל האופי שלו ובגלל שהוא אדם מקסים גם אם הוא היה מכוער עדיין הייתי חושבת עליו מה שאני חושבת עליו כיום וכמו שאמרתי קודם אני כבר יצאתי עם מכוערים בעבר וזה ממש לא הפריע לי... אז אני חושבת שלא "מגיע" לי כמו שאתה אומר... ועוד שאלה(שלא קשורה): אתה הונגרי?(בגלל הכינוי)...

דנה551

New member
אולי...

תעבירי לו תמונה שלך ותתני לו להחליט לבד אם את נראית לו. אם אתם מדברים כבר חודש ולשניכם כיף לשוחח אולי הוא יבין שיש לראות אדם מעבר לחזותו החיצונית. בהצלחה....

דנה551

New member
אחרי שקראתי שוב את ההודעה שלך

ואת כותבת שם שאת אוהבת לנשק לחבק ולעשות הרבה סקס, הבנתי שכן היו לך מערכות יחסים בעבר למרות שלפי הגדרתך את לא יפה ושמנה. יופי הוא בעיני המתבונן ואם כבר היו לך חברים בעבר אולי את סתם מחמירה עם עצמך, בכל אופן תנסי זה עדיף על פני קשר כזה שאת מאוד רוצה ולא מנסה לממש. שוב בהצלחה...

duduamar

New member
היי קרן..

אז ככה - אתה מדברים כבר חודש, ככה שהוא כבר הכיר את האופי שלך, ואם אתם עדין בקשר, סימן שהוא אוהב אותו. זה כבר דבר אחד חיובי וטוב. בקשר למראה שלך - יופי הוא בעיני המתבונן ובהחלט אפשרי שדוקא הבחור כן יאהב את מה שהוא יראה. אבל מנסיון - אני לא ממליץ על פגישה עיוורת, ומאוד כדאי שתשלחי לו תמונה לפני. בהצלחה, ותעדכני אותנו מה קורה!

אל תבטלי דבר...עוד לפני שהוא קרה...

שלום לך....... לפחד זה דבר לגיטימי......ואנחנו פוחדים בנושא...בלי קשר למראה שלנו...כי יש עוד סיבות ללמה אני יכולה להתאכזב או לאכזב..... אבל.... מה את מעדיפה????לא לפגוש אותו ולהשאר עם תחושת ההחמצה...עם התחושה של למה לא ניסיתי? ומה הוא יחשוב אם לא תפגשי אותו??? את אמרת שיופי הוא בעיני המתבונן...תאמיני בכך....יכול להיות שהוא ירגיש אלייך משיכה ואז תמצאו את עצמכם ביחד....היית רוצה לוותר על כך? יש לי שאלה: הוא שאל אותך למראך החיצוני? אני אומרת לכי לשם תפגשי אותו...תתלבשי יפה תרגישי טוב עם עצמך תדעי את ערכך האמיתי ותגידי לעצמך...הוא יקבל מתנה אמיתית ...פשוט יהלום אם הוא יבחר להמשיך להתראות איתי......אם הוא לא יקלוט את זה....אז חבל....אבל לפחות תנסי... את תאבדי אותו...אם תבחרי לא להפגש איתו...כי אז הוא יבין שיש סיבה לכך....והוא יחשוב שהיא הרבה יותר גרועה ממה שהיא באמת....

duduamar

New member
עדיין...

אני ממליץ החלפת תמונות לפני זה. מסכים עם כל מה שאמרת, אבל עדיף להשאיר כמה שפחות מיסתוריות. את האופי שלך הוא די מכיר, אז שיכיר גם את המראה.

לדעתי............

החלפת תמונות יכולה לעזור למנוע כאבי לב לאחר מכן..... וגם אומרים תמונה שווה אלף מילים.....אבל........לפעמים המראה של האיש שאנחנו פוגשים הוא לא הטעם שלנו בדר"כ אבל הפגישה יכולה להיות כזו טובה...שיהיה קליק כזה....ונדלק דווקא על חיוך...או על העיניים.... לעולם אי אפשר לדעת.... טוב אולי היום בעידן האינטרנט וכל ההכרויות באינטרנט יש צורך בתמונה...אני לא יודעת אני די חלוקת דעות בנושא.......

duduamar

New member
בדיוק כוונתי...

אין מה לעשות, למראה גם יש משקל. לכן לדעתי באמת מומלץ להחליף תמונות כדי למנוע כאבי לב, כמו שאמרת. ואני מדבר מנסיון. וכמובן שהאופי משפיע על איך שאנו רואים את האדם, אבל עדיין - בליינד דייט במובן הקלאסי שלהן לדעתי פשוט נידונו לכשלון (לא מכליל, אלא רובן). מסכימה?

כן.....האמת היא שלצערי מסכימה......

לא סתם אומרים בלינד....אתה הולך לשם וחוזר בליינד לגמרי.... האמת שזו הסיבה שאני משתדלת עם דגש על משתדלת להמנע מבלינדיטים ...אני יודעת שכך אני מבטלת לעצמי מס' אפשרויות אבל פשוט כל הענין הזה של לפגוש אדם שאין לי מושג איך הוא נראה .....אותי אישית זה מטריד...וגורם לי לאי נוחות....ואני לא שטחית....אבל אני כן רוצה לדעת מה עומד להגיע...... מסכים?

duduamar

New member
בדיוק דעתי.

בחיםילא הייתי בבליינד דייט ואין לי גם שום כוונות להתחיל עם זה מתישהו.

ghatto

New member
אז למה אתה כותב על משהו

לא מבין בו כלום וגם לא מעוניין להבין בו...

duduamar

New member
זה שלא הייתי בבליינד דייט

לא אומר שאני לא מבין בזה, ולא אומר שאין לי דיעה לגביו.

למעלה