../images/Emo26.gif חדשה בפורום ../images/Emo36.gif ../images/Emo70.gif
שבת שלום לכל חברי פורום המזרח הרחוק
!!! שמי רויטל ואני חדשה בפורום
... גילתי אותו רק הלילה וחבל מאוד שלא לפני כן. כמובן שגם הספקתי לעיין בכמה דפים, ואין ספק שהכתוב לעניין ועושה חשק לנסוע למזרח הרחוק. אני גדלתי ב-
הודי - אוכל, סרטים, שפות וכל המשתמע מכך (הינדית ומראטי), אבא יליד הודו ואימא ילידת פקיסטן (איזה שילוב קטלני, אה ?!
). בתור אחת שגדלה בבית נהדר כזה ושהספיקה לטייל ברוב ערי אירופה, החלטתי גם אני לטוס להודו ... וכך זה קרה ... באוגוסט 2003 האחרון זכיתי גם אני להגיע להודו שהכמות הכי רצינית של מילים שקיימת בעולם, לא יכולה לתאר את החוויה הנפלאה שחויתי דרכה ... לצערי לזמן קצר של 3 שבועות, אבל שווה כל שניה ורגע ... אחרי ההלם הראשוני שבומביי משרה, הגעתי ל: פנוול, דלהי, אגרה, גייאפור, קארלה וטמיל נאד ... מה אני אגיד לכם ??? - גדול !!! האמת היא שעד לפני שטסתי
להודו, לא חשבתי שאני אגיע לשם אם כי מאוד רציתי, אבל החברות הקרובות לא רוצות ולא רצו להגיע למזרח הרחוק (בטח שלא להודו) ... אבל רצה הגורל ובזכות חבר הודי טוב מהודו החלום התגשם (
). לצערי, מפאת עבודתי - יולי-אוגוסט, זו התקופה היחידה שאני יכולה לצאת לחופשה
. עוד שהייתי בהודו, ידעתי בליבי
שאני אחזור שוב להודו .. ובלי עין הרע ו-
, ולמעט-
,
,
ועוד מיני זוחלים ... יש הרבה מה לראות בהודו. בשאיפה שלא יהיו תקלות
- אני טסה
ביולי
שוב להודו (אין עוד תאריך סגור
), למשך כחודש ועוד כמה ימים. מבדיקה שערכתי עם אל-על הציעו לי כרטיס ב 1033 $ ...
... זה המון
... לפני שנה שילמתי רק 600 $ ... למה המחירים המופקעים האלה
מבקשת את עזרתכם בעניין ... תנו לי
על חברות אחרות ...
האמת היא שבנסיעה הראשונה היה לי כרטיס סטודנט ... אבל עכשיו אין... נסעתי דרך איסתא ... יש איזשהי דרך לרכוש שוב כרטיס מוזל ללא כרטיס סטודנט באיסתא
סורי מראש על אריכות הפתיחה
, רויטל
שבת שלום לכל חברי פורום המזרח הרחוק