חדשה בפורום

revitm

New member
../images/Emo26.gif חדשה בפורום ../images/Emo36.gif ../images/Emo70.gif

שבת שלום לכל חברי פורום המזרח הרחוק
!!! שמי רויטל ואני חדשה בפורום
... גילתי אותו רק הלילה וחבל מאוד שלא לפני כן. כמובן שגם הספקתי לעיין בכמה דפים, ואין ספק שהכתוב לעניין ועושה חשק לנסוע למזרח הרחוק. אני גדלתי ב-
הודי - אוכל, סרטים, שפות וכל המשתמע מכך (הינדית ומראטי), אבא יליד הודו ואימא ילידת פקיסטן (איזה שילוב קטלני, אה ?!
). בתור אחת שגדלה בבית נהדר כזה ושהספיקה לטייל ברוב ערי אירופה, החלטתי גם אני לטוס להודו ... וכך זה קרה ... באוגוסט 2003 האחרון זכיתי גם אני להגיע להודו שהכמות הכי רצינית של מילים שקיימת בעולם, לא יכולה לתאר את החוויה הנפלאה שחויתי דרכה ... לצערי לזמן קצר של 3 שבועות, אבל שווה כל שניה ורגע ... אחרי ההלם הראשוני שבומביי משרה, הגעתי ל: פנוול, דלהי, אגרה, גייאפור, קארלה וטמיל נאד ... מה אני אגיד לכם ??? - גדול !!! האמת היא שעד לפני שטסתי
להודו, לא חשבתי שאני אגיע לשם אם כי מאוד רציתי, אבל החברות הקרובות לא רוצות ולא רצו להגיע למזרח הרחוק (בטח שלא להודו) ... אבל רצה הגורל ובזכות חבר הודי טוב מהודו החלום התגשם (
). לצערי, מפאת עבודתי - יולי-אוגוסט, זו התקופה היחידה שאני יכולה לצאת לחופשה
. עוד שהייתי בהודו, ידעתי בליבי
שאני אחזור שוב להודו .. ובלי עין הרע ו-
, ולמעט-
,
,
ועוד מיני זוחלים ... יש הרבה מה לראות בהודו. בשאיפה שלא יהיו תקלות
- אני טסה
ביולי
שוב להודו (אין עוד תאריך סגור
), למשך כחודש ועוד כמה ימים. מבדיקה שערכתי עם אל-על הציעו לי כרטיס ב 1033 $ ...
... זה המון
... לפני שנה שילמתי רק 600 $ ... למה המחירים המופקעים האלה
מבקשת את עזרתכם בעניין ... תנו לי
על חברות אחרות ...
האמת היא שבנסיעה הראשונה היה לי כרטיס סטודנט ... אבל עכשיו אין... נסעתי דרך איסתא ... יש איזשהי דרך לרכוש שוב כרטיס מוזל ללא כרטיס סטודנט באיסתא
סורי מראש על אריכות הפתיחה
, רויטל

muga

New member
הי רויטל

לא חייבים לטוס עם אל על. הטיסות של אל-על יקרות באופן משמעותי מהטיסות של חברות אחרות, ולא בצדק. חברות מומלצות אחרות - לפי סדר העדיפות שלי - החברה הירדנית (יחס מצוין, מטוסים טובים, המתנה קצרה בעמאן), החברה האוזבקית (מטוסים סבירים, יחס ככה-ככה, המתנה ארוכה יחסית בטשקנט), החברה האוקראינית (כנ"ל החברה האוזבקית, המתנה בקייב). אפשר גם לטוס עם חברות אירופאיות דרך בירות אירופה (כולל החברה התורכית), יותר יקר מהחברות הקודמות, אך לרוב יותר זול מאל-על. טיסה נעימה.

לימור75

New member
טיסות להודו

ברוכה הבאה איסתא מוכרת כרטיסי טיסה לכל מי שרוצה, עם או בלי תעודת סטודנט. ואם את בגיל התאים - תקבלי מחיר מוזל לצעירים בכל סוכנות נסיעות ובכל חברת תעופה. יש שתי חברות תעופה זולות ולא מומלצות: איירוסוויט האוקראינית (דרך קייב) והאתיופים. ויש חברות זולות מאל-על שיש איתן נסיון טוב: ארקיע וחברת התעופה אוזבקיסטן איירוויס, טיסות דרך טשקנט, מסלול בטחוני. רויאל ג'ורדניאן דרך עמאן - הטיסה הקצרה ביותר חברת התעופה הטורקית - דרך איסטנבול יש גם מבצעים של חברות אירופאיות, שאמנם זולות מאל-על אבל אובדן הזמן לא שוה לדעתי את הפרש המחיר למשל: איר פראנס, דרך פריז למומבי. יש מבצעים לתאריכים מיוחדים כמו אל איטליה

אני דוקא חושב הפוך מלימור

אובדן הזמן מצדיק את ההפרש במחיר גם מבחינת ביטחון וגם מבחינת הכסף. לא נשכח ש- 200-300 דולר זה המון כסף במזרח אני טסתי להודו עם Scandinavian Airlines דרך קופנהגן (עצירת ביניים ל10 שעות)יורדים מהמטוס מטיילים קצת בעיר ומשם ממשיכים הלאה אל הודו. את הכרטיס קניתי דרך איסתא ושילמתי עבורו בערך 400 או 450 דולר אני כבר לא כל כך זוכר ואפילו קיבלתי שדרוג וישבתי במחלקת העסקים ועד היום אין לי מושג למה אבל את מי זה מעניין? אומרים תודה ומשחקים אותה אנשי עסקים כמו כן מבצעים והנחות יש תמיד תעשי סקר שוק קטן שבטח לא יזיק.

לימור75

New member
הפרש זמן,כסף,עצבים

מאחר ומדובר על דיעה ולא על עובדות, אני בכל זאת חושבת שעדיף לטוס פחות זמן. בזמנו טסתי לתאילנד עם התאים, דרך רומא, עם המתנה של 7 שעות. לא מספיק בכדי לצאת העירה, והמון זמן בכדי להתעצבן. הגעתי תשושה אך עייפה ועצבנית. בפעם השניה טסתי דרך קייב, ובהלוך היה הרבה יותר, אבל החזור היה סיוט. ואז טסתי עם הירדנים - ונהנתי. הגעתי רעננה ומלאת מרץ, והרווחתי יום טיול.

שקדייה

New member
כשטסים להודו- הזמן באמת לא פקטור..

מה זה משנה- המתנה של 7 שעות או 17 שעות? זו במילא הולכת להיות הנסיעה הכי דלוקס בכל החויה ההודית. הרי בהודו כל נסיעה מעיר לעיר לוקחת יום שלם, פתאום נסיעות לילה של 10 שעות נהיות "נסיעות קצרות". לעומת זאת, כל דולר.... כל דולר.... הוא 45 רופי!!!

revitm

New member
../images/Emo51.gif לכל העונים ../images/Emo70.gif ../images/Emo36.gif

תודה מכל ה-
על התשובות המהירות
יש לי עוד מספר שאלות קטן לבנתיים ... אני סמוכה ובטוחה שתוכלו לעזור לי
: - 1. אם החלטתי ללכת על אל-על, האם כדאי לרכוש את הכרטיס טיסה דרכם ישירות, או שמא דרך סוכני הנסיעות
האם יכול להיות שדרך הסוכנים מחיר הכרטיס נמוך יותר
2. לגבי החברה הירדנית, ידיד טוב שלי טס דרכם אחרי שקיבל ok לטיסה, אבל שהגיע לעמאן הסתבר שאין לו מקום על טיסת ההמשך להודו ... האם כדאי להסתכן בכך
3. אני יודעת שאיסתא מאפשרת רכישת כרטיס טיסה לכל אחד, אבל האם תתכן אפשרות של רכישת כרטיס במחיר טוב ו/או רכישת כרטיס במחיר סטודנט ללא הצגת תעודה
4. שמועות הגיעו לאוזניי שלאור המונסון הכבד שמתחיל ביולי, המים מגיעים עד לברכיים ... מישהו/י יודע/ת
5. אם מישהו/י יכול/ה להמליץ לי על סוכנות טובה אחרת - אני אשמח לשמוע פרטים !!!

izzy g

New member
יש מצב שאצל סוכנים יהיה יותר זול

יש מצב שאצל סוכנים יהיה יותר זול, שווה לבדוק. כך גם בסוגית איסתא, יש כרטיסים שמיועדים לצעירים שהם במחירים טובים. בסוגיית עמאן, OVERBOOKING יכול להיות בכל מקום (למרות שחברות התעופה מנסות להימנע מכך) באותה מידה את יכולה גם להיתקע שעות בנתב'ג בגלל שביתה של הסבלים...

לימור75

New member
תשובות

1 אין שום יתרון ברכישה ישירה באל-על, להיפך - סוכן יכול לתת הנחות/תשלומים שאל על לא נותנים. 2. קורה בכל חברות התעופה, להורים שלי קרה באל על, בחזרה מספרד. 3. כן 4. לא, אבל גשום, לעומת זה הצפון יבש יותר. לכן עדיף לצאת אחרי אמצע יולי. 5. באיזה איזור בארץ?

למעלה