חדשות אליסה כנסו כולם

spelling

New member
../images/Emo26.gifחדשות אליסה כנסו כולם../images/Emo36.gif

מזל טוב חבר'ה לאליסה יש תוכנית חדשה!!!!!!!!!!!!!! הפיילוט התקבל!!!!!!!!!!!!! והנה הודעה מהמייספייס שלה(שאני ונטלי חברים בו!) Monday, August 25, 2008 Alyssa Milano’s new pilot picked up Category: Movies, TV, Celebrities Alyssa's New Pilot "Single with Parentd" Picked Up By ABC. For more visit www.celebrityloop.com. More info to come.

spelling

New member
../images/Emo26.gifועוד כמה משפטים על זה..

Alyssa Milano's new pilot Single with Parents has been pick up by ABC Alyssa was just informed that her new pilot "Single with Parents" is being picked up by ABC. More info to come תרגום: הפיילוט החדש של אליסה "רווקים עם ההורים" נבחר על ידי הרשת האמריקנית אייביסי "אליסה קיבלה את המידע כי התכנית שלה נבחרה"...מידע נוסף בקרוב

spelling

New member
../images/Emo26.gifטאץ'-פריטים למכירה באינטרנט!

אפשר לראות דוגמאות,מחירים ולהזמין פריטים מקו ההלבשה של אליסה דרך האינטרנט! פה מוצגים המון דגמים שלה..בעמודים הראשונים זה נראה אותו דבר אבל אם תעברו למס' 6 ולשאר אחריו ברשימה תראו המון דגמים..ואת חלקם אף פעם לא ראינו! מספרי העמודים ממוקמים מתחת לאיפה שהבגדים מוצגים..ובצד שמאל למעלה\אמצע העמוד זה מחולק לקטגוריות של סוג בספורט לפיהם עיצבה אליסה את הקו המסויים! תהנו לכם!ותגידו איך התרשמתם! http://shop.mlb.com/search/index.jsp?sr=1&origkw=Alyssa+Milano&kw=alyssa+milano&kwCatId=&pg=1

always be me mc

New member
אני לא מאמינה שרק עכשיו שמתי לב לזה../images/Emo163.gif

כמה עיוורת כבר נערה יכולה להיות?(אל תענו לזה
) ברצינות רק עכשיו שמתי לב
המ ובאשר לתמונות אז הן נחמדות אבל מה זה הבגד הענק הזה?
היא מתכננת לישון בתוכו?
ועם התיק, הנעליים והגובה שלה מבטיחה לכם זה נראה כאילו היא הולכת לטיול שנתי או משהו XD טוב זהו זה פרקתי כי הייתי חייבת וכפרה על אליסה שלובשת הרבה כחול
(חח יש מצב היא קראה את מה שכתבתי על זה שזה אחד הצבעים שהכי יפים עליה?
) וכמובן כפרה עליך אדם שהודעת לנו
אז
נשמה וסליחה שהייתי מעופפת ולא שמתי לב לתמונות האלו

always be me mc

New member
../images/Emo42.gifקולולולולוש!../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo39.gif

הגיע הזמן באמת שלאליסה תהיה תוכנית משלה
אני מאחלת לה רק בהצלחה בתוכנית אשר אני מקווה תהיה מאוד מצחיקה ומצליחה
ושיהיה בהצלחה גם עם כל שאר האתרים/בלוגים שהיא מככבת בהם
ואדם, נטלי שיהיה הרבה במזל טוב על החברות החדשה
אני יודעת כמה זה חשוב לך אז אני שמחה
ותודה גם על שאר העידכונים
אומנם הבגדים שלה לא רלוונטים בעיני(כי הלך החשק לקנות) אבל תמיד טוב לשמוע משהו חדש אז תודה

למעלה