חדשות אליסה

spelling

New member
../images/Emo26.gifחדשות אליסה../images/Emo36.gif

אליסה עדכנה במייספייס שלה ובאתר הרשמי שלה דברים חדשים: 2008-09-02 Hey guys! I just got home from my vacation. I just got home from my vacation. I went to Hawaii for ten whole days and had the best time. I rode horses. I kayaked. I snorkeled. I saw the most beautiful rainbow. I slept like a champion. I ate too much. It was awesome. First things first, did you see Barack’s acceptance speech? If not, here is a link. I watched this speech with goose bumps and lots of tears. So… I know my mom shared the amazing news about my pilot. Can you believe it? Oh my goodness, I am so excited! I can’t see straight. Every night when I go to bed, I think about the show and the character. I think about how much fun it’s going to be discovering new things about her. I think about exploring all the relationships with my cast and their characters. I think you guys are going to love it because not only is it - laugh out loud funny - but it has a lot of heart. There’s a lot of dysfunction that “Lou” is coming to grips with but the foundation of that family chaos is just pure love. I think there is something for everyone to relate to in this show. And the cast is so talented. There isn’t a weak link in the bunch. I can’t wait to hear what you guys think. The production details are still being worked out but it seems like we will start production some time in October for possibly a January premiere. I will keep you posted as things progress. I feel so blessed to have another show on the air. Don’t think for a second that I don’t realize how lucky I am. I am lucky and I know it. Thanks to all of you who sent good vibes and prayers my way during the stressful “waiting game”. I love what I do but much like any performer, I also love making you guys proud. Your support made all that crazy stress worth it. Thank you. Thank you. Thank you. Peace, Light, AND LOVE, Alyssa תרגום: "היי חברים, חזרתי היום מחופשה בת 10 ימים בהוואי והיה מדהים,רכבתי על סוסים,שטתי בקייאקים,צללתי,וראיתי קשת מדהימה ביותר,ישנתי ואכלתי המון,היה מגניב! שמעתם את הנאום של ברק אובמה?היה מדהים וגרם לדמעות, אז מה?אני ראיתי שאימא שלי שיתפה בחדשות על הפיילוט החדש,אתם יכולים להאמין?אלוהים ישמור אני כלכך מתרגשת! אני לא רואה בעיניים!כל לילה לפני שינה אני חושבת על התוכנית,על הדמות,ועל כמה כיף יהיה לגלות דברים חדשים עליה,לחקור על מערכת היחסים עם שאר הדמויות,אני חושבת שתאהבו אותה לא רק בגלל שהיא כל כך מצחיקה-יש בה המון מהלב! אני חושבת שכל אחד יתחבר באיזהש היא דרך לסדרה,והצוות כל כך כשרוני ואני לא יכולה לחכות לדעת מה אתם חושבים?! אין עוד מידע לגבי תחילת ההפקה אבל בערך בסביבות אוקטובר על מנת שתהיה הפרמיירה בינואר,אני אעדכן אותכם.. אני מרגישה כל כך מבורכת שיש לי עוד תוכנית שתעלה לאוויר,שלא תחשבו לרגע שאני לא יודעת כמה ברת מזל אני,אני ברת מזל ויודעת את זה! תודה לכולכם שתמכתם בי והתפללתם בשבילי בתקופת ההמתנה המלחיצה לאישור התוכנית,אני כל כך רוצה לשמח אותכם ולהסב לכם גאווה וכל המתח הזה שווה בשבילכם, תודה תודה תודה... שלום אור ואהבה, אליסה" תגיבוווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!

CharmedRulez

New member
מדהימה. כרגיל.

[חזרתי אחרי העלמות קצרה] זה ממש מגניב.... היא ממש חמודה. אני שמח שהיא נהנתה לה בחופשה, חבל שאין תמונות משם (גם אני עשיתי קיאקים היום, אז זה נחמד שאני כמוה חחחח טוב לא ממש אבל סבבה). לגבי הפיילוט, אני שמח שהיא נלהבת מזה כי לקראת סוף מכושפות ראו שהיא מתעייפת, אז לבוא באנרגיות חדשות זה בהחלט חשוב ובהחלט צפוי לנו פה משהו שונה, זו קומדיה, זה סדרה חדשה לגמרי... אני כבר לא יכול לחכות......... מעניין אם גם הפעם היא תגיע ל-8 שנים. אפילו עם 4 אני אהיה מרוצה :]]]] מזל טוב אליסושלמת....

always be me mc

New member
ברוך השב../images/Emo24.gif

דוד השווה
ואני בהחלט מסכימה איתך לגבי מה שאמרת על מכושפות והסדרה החדשה, זה כל כך נכון

always be me mc

New member
בואנה איזו שוויצרית../images/Emo123.gif

טוב אבל מה אני מתלוננת גם אני הייתי משוויצה אם הייתי מגיעה למקום כזה ועושה כיף חיים
בכל מקרה.. תודה ענקית לך אדם על המידע+תרגום
אני רואה שנדבקת בחיידק ההשקעה רק תזהר שלא תסחף יותר מדי כי אתה עוד עשוי להפוך לאדום(ולא רק מבחינה פיזית
) אה ובאשר לאליסה אז עלי להודות שסיגנון הכתיבה שלה מאוד חמוד ודווקא מזכיר לי את של מג קאבוט ב'יומני הנסיכה' במיוחד בקטע של 'אלוהים ישמור אני כל כך מתרגשת' ו'הייתם מאמינים'? זה כל כך מיה מצידה
וכמובן שיהיה רק בהצלחה עם הסדרה
ושאליסה רק תעלה ותצליח

always be me mc

New member
../images/Emo202.gifתמונות חדשות של אליסה ממגזין

שם המגזין: L.A. Direct ויאללה מוכנים? הנה זה בא

always be me mc

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif../images/Emo202.gif

מה דעתכם? אגב נראה לי אדם השפיע עלי לטובה עם השרשור הזה

always be me mc

New member
יצאו עוד תמונות קידום לסדרה החדשה../images/Emo171.gif

יצאו תמונות של כל חבר צוות בנפרד ולמקרה שלא ראיתם אז הנה של אליסה(שנראית מוזר משהו)
וגם כאמור יצאו תמונות קידום של הפרק הראשון כפי שתיכף תראו

always be me mc

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif

הילדים שלה
חח סתם סתם אני מקווה שלא כי הם לא דומים לה בכלל אבל מה שכן התמונה מאוד חמודה

always be me mc

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif

ומי החתיך?
נראה לי זה האח שלה בסדרה
(הגיוני בהתחשב בעובדה שהמעריצים קראו פעם לסדרה 'האח שלי לוהט'
) ***כמה שניות אחרי שמבררת* יאפ הוא מגלם את האח החורג שלה

למעלה