חדשות לינדזי(14.9.05)

../images/Emo26.gifחדשות לינדזי(14.9.05)../images/Emo36.gif

קרדיט לאתר:http://www.lohanonline.com Actress and singer Lindsay Lohan was linked to actor Bruce Willis not so long ago, but it appears as if the media had mistaken Lohan's love interest. Rather, it has come to light now that Lohan may secretly have a crush on Willis' ex-wife's boyfriend, twenty-seven-year-old Ashton Kutcher. According to Star magazine, Lohan has had a crush on Kutcher since they "hooked up for the first time at a party in early April 2003." A close friend of Lohan's reportedly said, "Lindsay absolutely adores Ashton. She has said that she will always have a thing for him." However, a spokesperson for both stars has denied any truth to the rumors, claiming that Lohan is hanging around the family because she is friends with Rumer Willis.

למי שלא הבין(ואני מחכה לתרגום טוב)

מדובר על לינדזי שיש שמועות שהיא נדלקה על ברוס וויליס(
) וגם שנדלקה על אשטון קוצ'ר במסיבה שהייתה ב2003 ושהיא אומרת שאשטון הוא אדיב ותמיד יהיה לה משהו עליו למרות שכל השמועות האלה הוכחשו לוהאן היא נהנית בסביבת המשפחה בגלל שהיא חברה של רומר וויליס!! בקיצר חכו למשהו טוב שיתרגם לכם כי אני בעצמי לא כ"כ הבנתי

Vegetable Salad

New member
אז ככה... ../images/Emo42.gif

השחקנית והזמרת לינדזי לוהאן הכירה את השחקן ברוס ויליס לפני לא כל כך הרבה זמן, אבל מסתבר שהתקשורת כבר התבלבלה בנוגע להעדפותיה של לוהאן בנושא. אך כעת, התגלה שיתכן שלוהאן אכן נדלקה על החבר של גרושתו של ויליס, אשטון קוצ'ר בן העשרים ושבע. על פי המגזין STAR (כוכב), לוהאן נדלקה על קוצ'ר מאז שהם "הכירו בפעם הראשונה במסיבה שהתקיימה בתחילת אפריל 2003". חברה קרובה של לוהאן אמרה על כך כי, "לינדזי מעריכה את אשטון בוודאות. היא אמרה שהיא תמיד תשים עליו עין". בכל מקרה, יחצני שני הכוכבים טענו כי אין שמץ של אמת בשמועות, וטענו כי לוהאן מבלה עם המשפחה כיוון שהיא חברה של רומר ויליס.

נופר 247

New member
אם זה נכון אני מבינה אותה..

הרי אשטון זה אשטון... איך אפשר לא להיות דלוקה עליו... אגב אשטון עשה פנק'ד? אם כן אז מה הוא עשה לה?

כן../images/Emo90.gif

היא נסעה עם חברה שלה או מי שזו לא תהיה, עם איזה נהג אחד.. והנהג כל הזמן אמר שאשתו אמורה ללדת כל רגע.. אז הוא יצא מהאוטו לכמה שניות לא זוכרת למה.. ואז בא איש אחד ואמר להן שהנהג אמר לו לקחת את המכונית, והוא הוציא אותן החוצה ונסע.. אבל אז חזר הנהג וראה שהמכונית לא שם הואו התחיל להאשים אותן..
את תראי את זה בקרוב באתר שלנו

lindsay lohan

New member
יש לי את המתיחה במחשב..........

אז אם את רוצה תני לי את האיימל שלך ואני ישלח לך........

למעלה